Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyula Kroutil

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
Gyula Kroutil 2018.06.21 01:39:01
Én egy időben dolgoztam együtt ezzel a bolttal (szolgáltattam nekik kb. 10 éven keresztül). A tulaj srác nem egyszerű eset, de alapvetően szót lehet érteni vele, csak érteni kell, amit mond. Amikor valaki háromszori elmondás után sem ért meg valami egyszerű dolgot (pl. hogy pénzt nem adunk vissza, amíg nem biztos, hogy mi hibáztunk), miközben három telefon csörög egyszerre, másik három készülék vár valami helyben elvégezhető javításra, akkor van, hogy az ügyfélbarátságosság átfordul valami más viszonyba, ahol már megalázkodás lenne minden további szó. Ilyenkor a kéz ökölbe szorul, a barátságos hangnem durvába vált, az "ügyfél" meg szalad a hülyeségeivel és a kiszínezett történeteivel minden általa helyesnek vélt fórumhoz, pl. ide is. Itt aztán elsírja magát, holott csak kicsit türelmesnek kellett volna lennie és emberi módon közelítenie más emberekhez, akik megpróbálják megoldani a problémáját. Lássuk be egyébként, hogy készülékenként 2000-3000 forint haszonból nehéz boltot fenntartani, alkalmazottat, rezsit, adót fizetni, nem még ebből finanszírozni az irreális ügyfél elvárásokat. Saját (közel 10 éves!) tapasztalatom az, hogy ez a bolt a legkorrektebbek közé tartozik, még ha néha el is gurul a gyógyszer. Ja, én nem dolgoznék már ilyen helyen, mert nem bírom a hülyéket, én lehet hogy kiabálás helyett kirugdosnám őket a boltból, ha felidegesítenek.
Elég bosszantó lehet itthonragadni egy útlevél érvényességi para miatt, de azt valószínűleg még olvasónk sem vitatja, hogy nem lehet bemondásra elhinni, hogy valahol a világban van neki  egy másik. A kérdés persze igazából az, hogy a Wizz Air kötözködhet-e a dolog miatt,…..
Gyula Kroutil 2017.05.20 16:58:51
@sáros_tehén: Ezért Izraelben nem pecsételnek...
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Gyula Kroutil 2017.02.08 15:49:24
@Zest: ez minden hitelkártyánál így van. 1 forintnál is.
Sőt, arra is kell figyelni, hogy még zárás előtt beterhelhetnek valami díjat, arra is legyen fedezet.
Egyetlen ellenzéki tag sem lesz a szavazatszámláló bizottságok többségében - derült ki hétfőn. A pártok péntekig delegálhattak tagokat a bizottságokba. A jogszabály szerint csak a parlamenti frakcióval rendelkező pártok küldhettek embert, tehát a kormánypártokon kívül a Jobbik, az LMP és az…..
Koppány mondja Hogyan lettem DK-s? 2015.01.19 09:41:09
  Sokan kérdezik, hogy miért a DK-t választottam. Bevallom, a kényelmesség munkál bennem, amikor megírom ezt a cikket, mert ezentúl válasz gyanánt csak megmutatom nekik ezt, vagy a linkjét. Fontos előrebocsátanom, hogy külön oka van annak, hogy a DK-ba beléptem és külön oka…..
Gyula Kroutil 2015.01.19 12:28:57
@Veridicus76: Szerintem mi, DK-sok igazabb magyarok vagyunk, és keresztényibb keresztények, mint azok, akik ezt reklámozzák magukról. Az ostobaság lépcsőfokai pedig lefelé vezetnek, ahonnét a mélyből a magadfajta baglyok kiabálnak, nekünk, verebeknek, hogy mi nagyfejűek vagyunk. A "magyar társadalom" szerencsére nem ti vagytok.
A tegnapi barcelonai beszámoló folytatása: hazaút, az éjszakai élet tapasztalatai és egyéb apróságok. Hazaút: mivel érkezéskor retúr jegyet vettünk a reptéri buszra, így csak összepakoltunk reggel, lesétáltunk a Placa de Catalunya-ra, és felszálltunk a buszra. Érdekes volt,…..