Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a kormány embere

0 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
Igen, várhatóan 150 milliárd forintba fog kerülni. És igen, fogy a népesség, ami a felosztó-kiróvó rendszer miatt probléma. Ezeket hallottuk százszor már. De azért legalább ízleljünk meg néhány szintén kapcsolódó adatot, statisztikát, tényt. Magyarországon a fiatalkori…..
a kormány embere 2015.07.28 17:55:59
@Blogger Géza:
A fejedben élő agyrágó-bogár,az ingerszegény környezet káros hatásai miatt kap elektró-sokk kezelést.
Megy itt ez a nagy bevándorlási hisztéria, ami attól kap különös és beteg bukét, hogy nálunk a kormányzat gerjeszti a hisztériát. Egy normális ország kormányzata a problémákat kezelni és tompítani szokta, de mi ebből a szempontból is egy beragadt posztkomcsi ország vagyunk,…..
A várakozásokkal ellentétben szombaton nem dobta le a nemzeti szalaggal átkötött atombombát Orbán Viktor a végelgyengülésben szenvedő Európára, sőt, egy kicsit meg is simogatta őszülő halántékát. Leegyszerűsítő, kioktató stílusa azonban továbbra is irritáló minden olyan…..
a kormány embere 2015.07.26 07:28:51
@maxell a hazát google dollárokra váltott birka:
Dehonnem!
Tegnap,nem rendelte magához posványosról,a " geci " fedőnevű házi-orálisát.
Ez, igazán nagyvonalú gesztus volt tőle.
a kormány embere 2015.07.26 07:32:46
@Kéne egy nick...:
Azt viszont biztosan lehet tudni,mi a különbség orban és egy majom között.
Míg orbán hülyén okoskodik,a majom,okosan hülyéskedik.
a kormány embere 2015.07.26 07:34:30
@Pánikrohamosztagos:
Az eszednél,csak a frizurádat dicsérik többször,ugye?
Olvasom az indexen, hogy Wáberer miniszterelnöki meghízott lett és egyből meg is mondta, hogy mi kéne az országnak. Több sofőr, az lenne jó a hazának! Wáberer szerint a gond az, hogy a nyugati cégek elcsábítják a kelet-európai sofőröket, Magyarországon ezért úgy 6500 ember…..
a kormány embere 2015.07.10 19:53:13
@Astalavista:
"... sőt, fizeti is a jogsidat asszem, meg bizonyos dolgokat,..."
asszem,Te valóban csak asszed!
Próbálkozz inkább a cukrászattal.
a kormány embere 2015.07.10 21:34:19
@Blogger Géza:
Hiányoztál,mint geci besúgónak a tisztesség.
A magyar romlás századát idézi fel Orbán Viktornak a menekültügyben elért brüsszeli győzelme.  Még egy ilyen orbáni győzelem, és az ország az iszlám szélsőségesek elleni jövendő, évszázados küzdelem mocsarában találja magát. Méghozzá úgy, hogy a tőlünk…..
A Questor károsultaknak jut 150 milliárd, a bevándorlókat nevelő. tolmácsigényes plakátkampányra 330 millió, a konzultációnak álcázott propagandára 1 milliárd, Orbán várba költöztetésére 300 millió, a közröhej tévére 80 milliárd, L. Simon panziójához vezető út…..
Összeállt az olimpiai mutyi kezdőcsapata: Orbán Viktor, Vona Gábor, Tóbiás József és Karácsony Gergely. A kilométeres várólisták, a százezres tandíjak, a négymillió szegény ember körbedrótozott hazájában. Ebből az MSZP szerepvállalása különösen figyelemreméltó - és…..
Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője és Baranya megyei elnöke több különös poszttal örvendeztette meg a tevékenységét követő nagyérdeműt az utóbbi időben. Mindegyik megnyilvánulás valamiféle sértettségről tanúskodik, de a tegnapi bejegyzése viszi a…..
Varánusz Merkel szerint a világ 2015.02.03 14:13:09
Tegnap itt járt Angéla, és a vizit okozta felfordulás annál is nagyobb lett, mint az előre sejthető volt. Nem a tüntetésre és nem is a látogatás vélt vagy valós magyarázataira gondolok itt elsősorban, hanem valami sokkal nagyobb szabásúra: Elkezdték megmagyarázni milyen Merkel…..
A szocializmusból két gyakori támadás maradt velünk: az egyik szerint Galileit az Egyház a kutatásai miatt megégette (a valóság ezzel szemben az, hogy eredményei miatt élete végéig pápai nyugdíjat kapott, és természetesen nem ítélték halálra), a másik pedig az, hogy az egyház…..
45 perc helyett 59 percig tartott, és tavalyhoz képest ötvennel több harceszközt vonultattak fel a második világháborús szovjet győzelem 69. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepi díszszemlén Moszkvában. A Győzelem napi parádén a fegyveres erők 11 tagja masírozott végig a…..
Áder János a parlament alakuló ülésén nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a szabadság megteremtésében sikeresek voltunk, egyedül a jólét tekintetében lehet hiányérzetünk. De mi végre ez a kinyilatkoztatás? Igen erősen fogalmazott Áder János köztársasági elnök a…..
Üzenjünk Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak! – olvasható az EP választás egyik plakátján. Vajon mi lehet az üzenet? Meglehetősen nehéz a megfejtés, s ez bizony semmiképpen sem erény ebben a műfajban. Annyit tudunk, hogy a kampány egyértelműen a magyar választóknak szól,…..
a kormány embere 2014.05.06 18:15:54
@jose maria padilla:
"és igen. a nyugatot gyűlöljük, a demokráciát megvetjük, de a hülyék pénzét elszedjük."
Csak úgy cigányosan,ahogy felétek szokás.
Tök hülyék vagyunk, hogy ez eddig nem jutott eszünkbe. Hogyan is lehet a nép pénzét úgy elkölteni mindenféle faszságra, hogy senki se ugathasson bele? Olyan intézményen kell átfolyatni a zsét, mely annyira független, hogy mi irányítjuk, de senki se ellenőrizheti. Bónusz, hogy ha…..
a kormány embere 2014.04.20 16:41:05
@Kovács Nóra Anna:
Mert azokban az országokban a magyarok, nincsenek többségben.Még.
Több mint huszonöt éve történt egy vidéki katonai kórházban, hogy beszállítottak egy határőr ezredest. Ez az ezredes díszpéldánya volt a kommunista rendszernek, amolyan munkás szülők paraszt gyermeke. Nagydarab volt, nagyhangú, trágár, bratyizó, parancsoláshoz szokott,…..
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
a kormány embere 2014.04.15 19:07:03
@anonymand:
Himnuszuk pedig:
lopni,megyünk lopni!

@idelle:
Isten,határozottan elhatárolódik a magyar keresztényektől.
a kormány embere 2014.04.15 19:09:43
@tobeor:
Orbánnak joga van hazudni.
Miért?
a dns-e okán.
a kormány embere 2014.04.15 19:10:56
@Vidéki:
Na menj a bánatos qrva anyádba.
A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor legendás sporthátizsákja. A Nemzeti Múzeumba legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményükbe személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki így a régi táskáját örömmel adta át nekik - írja a Blikk.A…..
Napok óta látni ahogy szenvednek és szaladgálnak föl alá kegyelmesék a radírral meg ceruzával. Itt a kampányhajrá 2002 mumusával, akin elbukik a jövő - akarom mondani: A Jövő - az nem csak a Vezér és a tábor haragjával, de a politikai pálya végével és a versenyszférás…..
a kormány embere 2014.04.02 10:18:11
@rodeo36:
"ezt el tudod zizegni érthetően?"
R E Z S I C S Ö K K E N T É S !

" ha még nem mentél ne is menny mer... "
Akkor itt maradok,Veled.
a kormány embere 2014.04.02 11:12:59
@rodeo36:
A menni akarót,ne tartsd vissza,inkább segítsd a csomagolásban.
te is csak egy puhapöcs vagy cimbora,aki elszaladt, mer zenget az ég.Az pedig,hogy futás közben a vállad felett még visszaszólsz,...
messzire mentél,sok sikert kívánok,de ne oszd az észt.
a kormány embere 2014.04.02 11:18:39
@nincs_itt:
a villany óccsóbb let havi 1500 Ft-al.Ennyi.
A "minden egyéb 5000Ft.al több",decemberben már egy szép emlék lesz.
Kaptatok hozzá egykulcsos szja-t.Nem elég?
Már többeknek feltűnt, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata Robert Fico, aki csütörtökön még gyanútlanul átadott Orbánnal egy el sem…..
a kormány embere 2014.03.30 19:07:56
@lapp:
"... de ez az összeállítás is nagyon gyenge. "

Az érintetteknek,valszeg kicsit más lehet a véleménye.,a felcsúti vírushordozóról.
a kormány embere 2014.03.30 19:09:20
@baldoc:
A svábbogarak,immunisak.
a kormány embere 2014.03.30 19:12:33
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nanáhogynem!
Képzeld mekkora mészárlást rendezne falip,ha orbánt megverné orbán!
Üzenőfüzet Földmutyi reload 2014.03.27 14:30:19
A mezőgazdasági támogatások ismét ugyanazokhoz a nagy "földesurakhoz" kerültek, mint tavaly. Simicska, Nyerges, Csányi és Leisztinger még a 2010-es földmutyinak köszönheti az újabb milliárdokat. De mik is voltak azok a szubjektív bírálati szempontok, amik úgy ítélték meg,…..
a kormány embere 2014.03.28 05:54:20
@Nzoltan:
Ez igen!
Ilyen szépen megmagyarázni egy ország kirablását,ritka teljesítmény.
Tekintetes Vésztörvényszék, tisztelt Vérbíróság! Ami ebben az országban az önök asszisztálásával folyik az elképesztő, vérlázító és túlmegy minden határon! Itt kérem a becsületes köz-nemköz szereplő már a nyuggereket sem rendszabályozhatja idegrendszeri…..
Persze nem ez volt a céljuk, csak épp lehet, hogy ez lesz a végeredmény.  Az ugye mindenkinek egyértelmű, hogy a az új választási rendszer tálcán kínálja magát, hogy kamupártokkal megcsapolják rajta keresztül az államkincstárt, sokan éltek is vele így, vagy úgy (én pl.…..