Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deflorator01

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben elkezdtem nyomozni valódi, lehetőleg kézműves és adalékanyagmentes szalámik után. Azaz a másik oldalról megfogalmazva: nem ipari, tartósítószerekkel teletömött szalámikat gyűjtöttem össze. * Ez nem egy igazi teszt, nem vakon zajlott és nem is teljes körű. Viszont tervezünk…..
Hol a Magyar Őstörténeti Kutató Intézet? Milyen eredményeket tud felmutatni a Julianus-program? Kiírtja-e a DNS a nyelvrokonságot? Megannyi égető kérdés! Szerencsére Kásler Miklós professzor-miniszter a helyzet magaslatán áll...
deflorator01 2018.05.26 12:31:21
@pina noir: Igazad van. A zsenik mindenhez értenek. Aki valamiben jó, az jó minden másban is. Ki váló példa Schumacher, aki kiemelkedő autóversenyző volt, és ezért a síelésben is nagyon jó...
Úgyhogy nehogy már kritika illethessen egy személyt valami miatt, ha egy teljesen más dologban már elért valamit.
A Munkácsy-trilógia, Golgota című alkotásának kálváriája, úgy tűnik, egyelőre véget ért. Ahogy az a 2016 szeptemberében írt bejegyzésben, a "Lófej a Golgota alatt"-ban olvasható, a Magyar állam a hatalom vértjében feszítve, neki ment Justitiának, - kard ki, kard - hogy legázolja. Úgy tűnik, hiába a…..
deflorator01 2018.05.26 12:04:48
@élhetetlen: Én azért nagyjából értem. Ez egyfajta pragmatikus opportunizmus, ami a kormány minden tagjában fellelhető és ez nem véletlen. A szerzés vágya és az állati ravaszság a szerzés kivitelezésére (más kárára) láthatóan a népesség nagy részében megvan, nem véletlen, hogy a kormányunk olyan, amilyen.
A magyar lakosság többsége szíve szerint leváltaná Orbán Viktor miniszterelnököt. Erre azonban minden jel szerint nem fog sor kerülni 2018-ban. Az ok pedig nem a NER antidemokratikus berendezkedése, hanem az ellenzék szétesettsége...
deflorator01 2017.08.24 09:50:01
A szokásos éves Tusványosi seregszemlén a női politikusok új csillaga, Király Nóra, a kerület Fideszes alpolgármestere, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója, azt a célt vázolta, hogy 2030-ra családonként legalább 2,1 gyerek szülessen. A nemes céllal nem is szeretnénk vitatkozni, legfeljebb…..
Naked Lydia A 2017.07.14 16:00:00
deflorator01 2017.07.16 15:14:05
Tamás Gáspár Miklós előállt egy bizarr gondolattal. Olyannyira bizarr, hogy első olvasásra csak néztem, hogy hol van a poén, amit nem vettem észre. Szerinte minden, a jobbtól kicsit is balra álló ellenzéki párt álljon félre és hagyja egyedüliként indulni az MSZP-t, vagy ha erre nem hajlandók, akkor…..
deflorator01 2017.07.12 08:25:42
@Brumm Brumi: Ja, muhaha.. De jó! Győzni fog ismét a fidesz, és akkor végre tényleg olyan demokrácia lesz itt, ahol a fideszes uraságok előtt meg kell emelnem a kalapomat, talán majd még térdet is kell hajtanom, különben rám vág a rendőr. Nem is értem, hogy a sok buta miért nem szavaz a fideszre, miért csak másfél millió okos ember vanaz országban. Bár hogy mennyire okosak... legtöbbnek még 8 általánosa sincs.... Na de ebből is látszik, hogy az intelligencia nem a papíron múlik... :D
Van egy kormány, amelyiknek nagyobb a hatalma, mint bármelyik rendszerváltás utáni elődjének volt. Gondolhatnánk, hogy ez a kormány stabil és jól kitalált ideológiával bír, vonzó politikai valóságot kreált, na meg jól is kormányoz - hát hogyan máshogy lehetne ilyen sikeres? A valóság az, hogy ez a…..
deflorator01 2017.05.17 11:19:28
@MaxVal BircaMan HJCD:
"- totális liberális médiauralmat vezetnének be,"
Totális fideszes médiauralomra van konkrét példa, hiszen a megmaradt egy-két nem fideszes média is csak a fideszen belüli háború miatt nem totálisan fideszes. A híreket közponzilag határozzák meg, az egyes médiumoknak nagyon kevés mozgásterük van (ha van) hírek interpretálására.
Totális liberális médiauralomra viszont nem volt példa és soha nem is lesz.

Te végleg lejárattad magad az ostoba hazudozásoddal.
deflorator01 2017.05.17 11:20:57
@dare: Semmilyen irányt nem kell elfogadni, sem demokratikusan sem máshogy.
Ha élet-halál harc van, akkor neked jogod és kötelességed minden erőddel védeni magad, akkor is, ha az másnak nem jó.
Ha valaki még hitt abban, hogy valaha is konszolidálható lesz a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az idén tavasszal kénytelen volt felhagyni ezzel az illúzióval. Jól látszik, hogy a Fidesz a félelemkeltő, megosztó, brutális kampányban hisz, így már a pávatánc sem rángathatja vissza a kormánypártot a…..
deflorator01 2017.05.08 10:58:38
@Szélmalomharcos: " Ahol a multik mondanak meg mindent, beleértve a médiamonopóliumokat?"
Kérlek szépen, mivel jobb, ha Orbán (aki amúgy mosolyogva az arcodba szarik) meg a banditákból álló sleppje mond meg mindent, mintha a multik tennék?
A héten az egyik bejárásomnál futottam bele az egyáltalán nem ritka, tipikusan lakótelepi problémába: Van A néni, aki imádja a madarakat és ahelyett, hogy a lakásában tartana egyet ketrecben, inkább az erkélyről eteti a galambokat...
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..
deflorator01 2017.03.31 11:02:39
@lényeglátó: " odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve" - nyilván nem a fideszes naplopókra gondolsz, pedig kb. ezerszer annyiba kerülnek mint a cigányok összesen.
A miniszterelnök megint túl van egy beszéden, amelynek legemlékezetesebb momentuma az volt, hogy a jelen lévők nem hallottak belőle semmit a végül a törvénytelenül tiltó rendőrséget elmeszelő bírósági határozatnak köszönhetően mégis ott lévő kifütyülők miatt (akik Orbánon kívül csak Tarlóst…..
deflorator01 2017.03.16 12:41:45
@DeMarco: A sípolgatás nem kontraproduktív, ugyanis nagyon pontosan rámutat egy folyamatra. A "ballibák" -akik betiltottak minden véleményt, kivéve a sajátjukat - elnézték, hogy az emberek Gyurcsát hazaárulózzák vagy Demszkyt tojással dobálják, minthogy ez egyfajta véleménynyilvánítás.
Akkor most próbáld elképzelni, hogy valaki Orbánt (aki a szabadság bajnoka) dobja meg tojással. Szerinted ezt az embert lelőnék a mesterlövészek vagy agyonvernék a kopasz pribékek? De még a sípolást - ami azért jóval visszafogottabb véleménynyilvánítás mint a tojással való dobálás - is veréssel jutalmazták.
Ezt most már egyre többen látják, egyre többen értik meg, hogy Orbánnak vesznie kell!
A bécsi Steirereck évek óta ott van a Világ 50 legjobb éttermének élmezőnyében, többnyire a TOP10-en belül, jelenleg is 9. Megmutatom, milyen a most téli menüjük!  Nagyon viccesen, stílusosan tálalt kávés desszert. Fotó: Kovács Tamás..
deflorator01 2017.02.20 17:21:07
@terrormaci: Ennyi pénzért már elvárható, hogy morzsákat adjanak. Annál jobban irigykedik a plebsz, hogy te ilyen kevés kajáért is kiperkálod azt az összeget.
A 2016-os olimpiának alig fél éve van vége, a Rióban felépített olimpiai falu, stadionok és sportpályák már most rohadnak és konganak az ürességtől. A budapestieknek 4 napja maradt, hogy aláírják a népszavazásos ívet...
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
deflorator01 2017.02.02 21:10:57
@ostvan1: "És - valószínűleg - ott, Oroszországban is hoztak új előírásokat a hasonló katasztrófák megelőzése érdekében"
Az előírások semmit sem érnek egy olyan közegben, ahol a korrupció a mindennapi élet része. Minek költsön egy igazgató milliárdokat a felújításra, azt majd megcsinálja a következő igazgató. Elég megkenni az ellenőröket, a maradék pénzt meg el lehet lopni. Biztató ugye? Kár, hogy Paks esetében részben a te életed a tét.
deflorator01 2017.01.26 18:37:37
Egy fideszes országgyűlési képviselővel (Mengyi Roland) felálló csapat közreműködik abban, hogy néhány ember EU-s támogatáshoz jusson. Jó sok pénzhez. És a pénz nincs ingyen...
Kína reputációja elég jó ebből a szempontból. Nem minden nap hallani veszélyes állattámadásokról, s ennek az oka is egyszerű: nem fordulnak elő gyakran.Kína magterülete meglehetősen sűrűn lakott, a nagyvadakat már rég kiirtották. Ami még megmaradt, zömmel a perifériákon fordul elő, s elvétve kerül…..
deflorator01 2016.06.27 12:32:38
@FigyL.M. 1 ideYEeeah: Nyugodtan egyél, csak süsd meg jól! :)
deflorator01 2016.06.23 17:00:39
Lámaszeme Pamela de nem Anderson 2016.03.08 20:00:00
deflorator01 2016.03.09 14:23:40