Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellmi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leggyakoribb kifogás az edzés kihagyására vagy el nem kezdésére, hogy "nincs időm edzeni". Ez a mondat már ősidők óta a legkelendőbb termék a kifogásgyárban. Más szóval az, hogy nincs időm, nem új dolog. Főleg akkor hangzik el egyre gyakrabban, amikor közelednek a szabadságok és a különböző…..
bellmi 2019.12.26 14:26:38
@232323: anyad szeret?
bellmi 2019.12.26 14:30:12
@Fülig José: mi pedig arra, hogy melyik szetkokszolt csira nez ki nevetsegesebben
Új dimenziók nyílnak meg a sarkvidéki expedíciók előtt egy új jégtörő hajóval. Helikopterrel szállni egy jegesmedvecsalád fölé, ülni a fedélzeten lévő jacuzziban, miközben a közelben pingvinek totyognak, hómobillal repeszteni vagy alámerülni egy háromüléses mini tengeralattjáróval – mindez…..
bellmi 2019.05.10 09:06:04
@MAXVAL bircaman közíró: miert is? Irigykedsz majom?
A türelem. Ha Neked van, akkor nyugodtan olvass tovább, ha nincs, akkor meg egyébként is felesleges! Szinte alig van olyan ember, aki elégedett lenne a súlyával. Olyan meg még kevesebb, akinek tényleg ideális is a súlya. Van, akinek már gyerek korától oda kell figyelnie a…..
14 dollár – ha ennél többet fizettél valaha a vízummentes amerikai belépéshez szükséges ESTA-ért, akkor téged lehúztak. Tele a net könnyű ügyintézést ígérő, komoly felárért dolgozó honlapokkal, pedig egy ESTA igénylése egyenes úton is tökegyszerű. 2008 november óta magyar állampolgárként már nem…..
bellmi 2018.03.16 08:54:12
@Csipyke: nalunk is mevalasztottak egy felkegyelmu, hatalommanias kerti torpet. Most akkor mirol beszelunk? Amugy voltal mar ott? Minden nagy nemzet nagyra tartja magat. Az allando haboruskodas es hogy ok a vilagrendorseg sztem is gaz. De ne iteld mar meg az egesz nemzetet a politikusok alapjan.
Egyik extremitásból a másikba sikerül esnie a Ryanairnek. Mi sem akartunk elhinni, hogy lényegében üresen reptetik fedélzeti csomagtartókat, de valóban ez a helyzet.  Meglepődtünk, amikor első tapasztalatainkkal ellentétes utasélmények is érkeztek kommentben, de a legutóbbi két ryanaires utunk…..
bellmi 2018.02.17 10:41:51
@kolompa lole 1111: kiscsibém, itt csak te lennél lerugdosva gépről. :D már előre dörzsölöm a tenyerem amikor ilyen gyökerek elkezdenek nekem höbörögni! Imádom az ilyen szarokat leszállítatni a gépről! Pá-pá
A United Airlines gépéről lerángatott utas esete bejárta a világsajtót, és a képek, a felvétel tényleg borzalmasak, a biztonsági emberek viselkedésére pedig nincs mentség. Az már megint más kérdés, hogy a társaság törvényesen járt el, amikor le akarta szállítani az utast…..
bellmi 2017.04.16 22:25:56
@mioporfeszosz: mit szivtal? :D
A te irasod pont ugyanolyan mint a bloggere, egy nagy kaki :D
bellmi 2017.04.16 22:54:13
@Benaroya11: tortenik, de nem igy. Addig mennek el amig valaki jelentkezik es elfogadja. Kivanom hogy legkozelebb teged is igy szedjenek le mert joguk van hozza! :D es nehogy mar te dontsd el hogy kinek milyen fontos oka van arra, hogy utazzon.
A felkészült fapados júzer az utolsó bötűig elolvassa a szabályzatot, pöccre betartja a csomagok méret- és súlyhatárát, majd azt gondolja, őt már nem érhetik meglepetések. Sokan aztán mégis dobnak egy jókora hátast, amikor azon találják magukat, hogy épp a gondosan…..
Az igazság az, hogy az év végén a taxizás vitte el az időmet a blogolás helyett. Szerencsére nem volt időm a gondokkal foglalkozni, mert volt munka, persze csak "volt", mert már megint behalt az egész:( Erről már teljesen felesleges lenne siránkozni, mert már ezerszer leírtam, hogy…..