Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álfirkász 2

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
álfirkász 2 2014.08.13 14:38:12
@kaskala: én elég sokszor próbáltam. Csepel, Szabadkikötő út, XV. ker. Fóti út, III. ker., nem tudom az utca nevét, talán a Lajos utca, hogy csak három példát említsek. Egyiken sincs 30-as sebesség korlátozás.
álfirkász 2 2014.08.13 23:42:25
@Jack__Bauer: nem sérülnék meg annyira... csak mondjuk tönkremegy a ruhám. Ja, ha nem döglök bele egy ilyen ütközésbe, akkor ettől kezdve tekerjen mindenki nyugodtan a járdán?
Jó, majd rajtad verem le az új ruhám árát, ha ilyesmi történik. (ja: és mi van, ha nem egy száz kilós emberbe ütközik egy fajtádbéli kretén, hanem egy a járdán szaladgáló kisgyereken esik keresztül? Egy gyerek már súlyosan is megsérülhet.)
A baloldali mainstream közéleti gondolkodás legnagyobb tévedése önmaga toleráns voltával kapcsolatos. Azzal ti., hogy csak azért, mert a toleranciát hirdeti, toleráns is egyben. Ez minimum egy logikai tévedés, adott esetben az önreflexió hiányára vall, de némelyek oldalán…..
álfirkász 2 2014.07.24 11:23:57
@peetmaster: és mi a véleményed arról a toleranciáról, ami csak addig tart, amíg a zsidózásért, cigányozásért óbégat a toleranciára vágyó zsebnyilas tetű?
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
álfirkász 2 2013.12.18 17:09:51
@kvadrillio: na menj a kurva anyádba! (meg az is, aki ezt a "két komment közt várnod kell" fasságot kitalálta)
Szögezzük le: aki szerint a hajléktalanság problémájára az a megoldás, hogy a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb embereket börtönbe kell vinni, az nemhogy nem alkalmas egy ország, város vagy kerület vezetésére, de lényegében – nem jogi értelemben – bűnöző is. Mármint…..
álfirkász 2 2013.11.16 13:44:33
@retrovírus: itt a másik tetves náci. De szeretném látni, ahogy családostul utcára kerülsz és vinnyogsz, mert az elvtársaid meg egyenesen a sittre visznek amiért hajléktalanná váltál!

Az meg megbaszhatná a jó kurva anyját, aki kitalálta ezt a "két komment küldése közt várnod kell" című fasságot!
Senki ne higgye, hogy a programozó csak a kódoláshoz ért, a grafikus pedig gradiensekkel álmodik. Mi itt a Blog.hu-nál munkaidőben sokkal többet beszélgetünk mobilappokról, frissen nyílt éttermekről, kutyaiskolákról és túracipőkről, mint a munkáról. Arra ott van a levelezés, a…..
Kíváncsi, hogy miért kell minden egyes megállónál egy PDF-et letölteni a BKK csillivilli online menetrendjében? Most kiderül. Természetesen azért, hogy a teljes menetrendet újra lehessen fejleszteni, hogy emberek is tudják használni. Egyúttal szeretnénk kitüntetni valahogy Sanyi…..
álfirkász 2 2013.08.12 18:07:57
@EvilHedgehog: már ahol és amikor megy... Meg a gúgli asszem, nem követi olyan gyorsan a változásokat, mint tette anno a bkv.hu

ui: baszomajóanyját annak a kretén faszkalapnak, aki ezt a "két komment elküldése közt várnod kell"-t kitalálta és bevezette!
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
álfirkász 2 2013.07.12 11:45:55
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: mert neked és a fajtádnak van a legkevesebb közöd ahhoz, hogy mi történik ebben az országban.

(aki meg kitalálta ezt a "két komment elküldése közt várnod kell" c. fasságot, az megbaszhatná a jókurvaanyját!)
álfirkász 2 2013.07.12 13:28:02
@$$$=$$$: nácikám, ha nem ismernélek, még el is olvasnám a fröcsögésed. Így csak leszarom. :D
(aki meg kitalálta ezt a "két komment elküldése közt várnod kell" c. fasságot, az megbaszhatná a jókurvaanyját!)
A XXI. század divathullámának részét képezik a tetoválások. Ebből a szenvedélyből a sportolók sem maradhatnak ki, akik általában pályájukkal kapcsolatos dolgokat varratnak magukra. De vannak egészen különleges, vagy megbotránkoztató darabok is.  Az egyik leggyakoribb…..
álfirkász 2 2013.06.25 11:34:05
@seahawks: itt nincsenek fasiszták, sem n á c i k, ezt jól jegyezd meg!
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
álfirkász 2 2013.06.08 12:09:28
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
álfirkász 2 2013.05.22 21:13:59
@Mohamed: benned meg egy szaros pofájú ÁVH-s tiszt, igaz nácika?
Ami most a Kossuth téren történik, az nem fakivágás, nem is területrendezés, hanem fakitermelés. Három éve Rogán Antal azért vétózta meg a beruházást, mert 27 fát kellett volna kivágni miatta, most 274 fa elpusztításához asszisztál úgy, hogy a pótlást Csepelen fogják…..
álfirkász 2 2013.04.20 12:44:14
@Nap Pali: valamelyik blogon láttam, hogy valami bitóra emlékeztető építményeket állítanak a BKV/BKK megállókban. ;)

Mi ez a buziság, hogy "két komment elküldése közt várnod kell"?
A blog gazdája találta ki vagy valamelyik köcsög, buzi állat a fejlesztők közül?
álfirkász 2 2013.04.20 12:58:57
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: és mondd, ha téged valaki gazembernek tart, te miért tiltakozol ellene?