Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris Colombo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs mit ezen túlspilázni, az RTL II-n egy héttel a Celeb vagyok negyedik évados fináléja után indul a Való Világ hetedik kiadása, amit a tavalyi évhez hasonlóan a Lilu-Istenes párosra bíztak. Minden más is maradt, a villa, a fődíj, a több ezer jelentkező, az applikációs…..
Chris Colombo 2014.10.28 19:39:19
Movie Tank Harag (2014) 2014.10.23 00:01:00
Nem volt olyan régen. Hét évtizeddel ezelőtt. Európa úszott a vérben. A világ úszott a vérben. Mindenfelé halál, keserves sikolyok, utolsó leheletek töltötték be a teret. Emberek, katonák kúsztak a mocsokban, harcoltak az ellenség ellen. Harcoltak a különböző lobogók alatt,…..
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
Úgy hírlik, hogy a 2000-es évek elején kicsúcsosodó belvárosi bontási hullám – amely főként a Kiskörút–Andrássy út–Nagykörút–Rákóczi út közé eső területet érintette – újfent felkerekedett, hogy elsöpörjön magával jó néhány épületet. Amikor 2008 körül leálltak a bontások az ingatlanpiaci válságnak…..
Manapság, ha felmegyünk a facebook falunkra, azt láthatjuk, hogy már mindenki maratonra és Ironmanre készül. Megjelent egy kutatás, ami azoknak hozhat jó híreket, akiknek nem céljuk ilyen hosszú versenyeket teljesíteni, vagy egyszerűen nincs rá idejük, energiájuk. Nem kell…..
Chris Colombo 2014.08.23 14:49:17
A fél magyar internet azon pörög, milyen vicces bulifotót rakott ki az Insatgramra Vajna Tímea, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos-kaszinókirály, Andrew G. Vajna ifjú felesége: fotó: timeavajna / Instagram Az épp Szardínia szigetén nyaralgató…..
#409 A „harmadik világbeli ország” jelző egy archaikus rendszerezésből maradt fenn: a hidegháború idején az „első világ” volt az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és szövetségeseik, vagyis ahol a kapitalizmus felütötte a fejét, a „második világba” tartoztak…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
-Végleg lemondott a devizahitelesek megsegítéséről a fideszes kormányzat - nyilatkozta egy pénzügyi vezető, miután Orbán és Matolcsy nyilatkozataiból egyértelművé vált, hogy nem hajlandóak semmit tenni a forint zuhanása ellen. A hozzáértők szerint amikor a gyengébb valutákat…..
Chris Colombo 2014.02.01 09:58:08
Koczy blogja Jobban teljesít? 2014.01.19 14:06:00
Mit ne mondjak, gyorsan pörögnek az események így a választások előtti hajrában Fidesz-fronton. Miközben Drága Kormányfőnk azon igyekszik, hogy minél jobban hozzáláncolja magát…..
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
Chris Colombo 2014.01.02 15:16:33
#348 A két Korea közt futó utat szegélyező falakon hatalmas kőtömbök sorakoznak, szirszar kis ékekkel kitámasztva - ha kitörne a háború a két ország között, akkor az ékeket elmozdítják, a tömbök pedig az útra esnek, így a tankok nem tudnak átkelni. Plusz vagányság,…..
Megvolt az első nyilvános villabejárás, és kiderültek mindenféle részletek a Való Világ 6 januárban induló új évadáról, voltak meglepetések bőven. Először is, az RTL II-t a magyar kábeltérképre végleg elhelyező műsor (legalábbis ennek szánják az RTL-nél) nem az…..
Rendkívüli politikai nyomás alatt dönt a Kúria jogegységi tanácsa a devizaalapú hitelek ügyében. Döntésüknek ezért nemcsak a jogi eljárások kapcsán van tétje, kiderül majd az is, demokratikus jogállam  maradt-e az ország vagy sem. Ha igen, akkor már most jó eséllyel…..
Chris Colombo 2013.12.12 15:55:13
Y-GEN Elégtelen oktatáspolitika 2013.12.05 15:00:34
Mindenben visszaesett a diákok teljesítménye a 2012-es OECD felmérés szerint. A dolog szomorú, de nem meglepő, és fel kell készülnünk, hogy az oktatáspolitikai mélyszántásnak később jelentkeznek az igazi veszteségei, ha nem történik minél előbb egy…..
Olvasom, hogy zárolták több felsőoktatási intézmény pénzét Magyarországon. Két dologra tudok gondolni. Vagy azért, mert hasítunk. Vagy azért, mert vakítunk. Döntse el a Nyájas Olvasó, hogy ha az EMMI közigazgatási államtitkára szerint nem ciki egy májusi kormányhatározatra…..
Chris Colombo 2013.11.23 21:20:07
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: ha a kormány mondja h nincs zárolás, akkor tényleg nincs:)
Tisztelt Mt!Irodai asszisztensként dolgoztam az elmúlt közel 2 évben. Folyamatosan kisebb nagyobb problémáim adódtak a főnökömmel, de mivel nem engedhettem meg magamnak, hogy másik munkahelyet keressek a kieső munkabér miatt, ezért nem is keresgéltem. Idén október közepén azonban…..
Chris Colombo 2013.11.03 12:15:54
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
ras2 Tanévnyitó iskolasirató 2013.08.31 22:48:26
Pusztuljatok bilincses iskolák! - mondta a költő (igaz, felkiáltójel nélkül), s most úgy néz ki, felerészben teljesül ifjúkori kívánsága: az iskola pusztul, a bilincsek maradnak. Orbánék sok gazemberséget követtek el, de a legnagyobb gaztett valószínűleg ez, amit az iskolával…..
Vajon képes-e a Fidesz-KDNP olyan családbarát gazdaságpolitikát összebarkácsolni, amely ténylegesen is elősegíti, hogy legyen a babáknak kedvük megszületni? Egyelőre úgy az látszik, bármilyen adókedvezményt, intézkedést is hoz össze a kormány, népességfogyásunk…..
Zseninek lenni legalább annyira átok, mint áldás. Különösen az, ha már gyerekkorban sikeressé válik az ember, hiszen olyan nyomás nehezedik rá, amit neki és szüleinek is borzalmasan nehéz feldolgozni. Egy hihetetlenül tehetséges 10 éves festő és családja története következik…..
Chris Colombo 2013.07.28 11:07:27
Talán elhibázott döntés volt megdobálni Orbán Viktort Erdélyben, a gerillaakciót végrehajtó fiatalok nem tudhatták, mire készülnek megint. Pedig ha mögé néznek annak a felvetésnek, amit az Országos Választási Iroda elnöke mondott, gyönyörű lehetőségek villannak ám fel.…..
Chris Colombo 2013.07.28 09:41:49
A kormányzati siker sztori megtorpanni látszik ha az ember azokat a számokat figyeli amelyek a nagyvilágból érkeznek hozzánk, de csak adni kell egy kis időt a kormánypárti médiakutyáknak, hamisítanak azok ebből is olyan gazdasági szabadságharcos, nemzeti önállóság ára…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Borítékolni lehet, hogy jó pár családnál várták aggódva a hó végi, jelentős pénzköltéssel járó gyereknapot. Ez alkalomból tettünk egy kísérletet arra, hogy összeszámoljuk, mibe is kerül egy csemete felnevelése.Aki múlt hétvégén kinn volt bármilyen nyilvános…..