Regisztráció Blogot indítok
Adatok
False_GOD

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön a Valve bevezetett a Steamen egy új szolgáltatást, aminek révén bárki kérhetett pénzt olyan modért (azaz házilag gyártott kiegészítőért, videojáték-sufnituningért), amit ő csinált. A játékosok egy jelentős része ezt elég rosszul fogadta (volt, aki a moddolás…..
Van egy olyan elméletem, hogy minden hollywoodi film stáblistáján találni magyar (származású) nevet, de lehet, hogy ezt most kiterjesztem AAA-videojátékokra is. Bizonyos időközönként újrajátszom a Warcraft III-at (gondolom, mindenkinek vannak ilyen újrajátszós játékai), és…..
Aki esetleg a kecskeszimulátor vagy a kavicsszimulátor után feltette a kérdést, hogy "Mi lehet a következő, teadélután-szimulátor???", most megkapta a választ. Igen, az. Tea Party Simulator 2015, a Steamen meg lehet venni potom tíz euróért. Van trailere is, mutatom. Igen, ez is egy…..
Ritkán posztolunk trailereket, mert ez nem hírblog, de a Deus Ex: Mankind Divided előzetesének itt a helye. Nekem a hideg futkosott a hátamon, és nagy kedvem lett végigtolni az előző Deus Exeket. A játék valószínűleg csak jövőre lesz kész, és két évvel a Human Revolution után…..
False_GOD 2015.04.10 08:29:36
@BitPork: Ezért kéne nevelni a népet, hátha megjön az igény a tartalmasabb szórakozásra,és nem bannolni, meg kitiltani azt aki önként felhomályosít, és segíteni akar.

Ugye kedves ernő, józsef, meg többi megélhetési troll?
False_GOD 2015.04.10 09:32:38
@BitPork: Jojo, ebben is egyet értünk, én se úgy gondolom ezt, h kiállok az utcára, azt aki nem úgy akarja azt megégetem, mert az több szempontból is kivitelezhetetlen és etikátlan. Csak itt is, és már játékos fórumokon, de főleg e nagyszerű oldal facebook csoportjában látom azt a tendenciát, hogy aki egy kicsit is gondolkodik, vagy többet akar, azt a hülyék ellehetetlenítik, illetve ráteszik a bélyeget, h ő az antikrisztus, és még Stöki is néha belecsúszik ezen hiába, pedig őt öregebb motorosnak gondolnám.

Az fps-es agykikapcsolást meg én is szoktam, single player,-5-ös easy fokozat, azt a hent. Ha komolyan akarom venni, akkor meg multiplayer with friends.
False_GOD 2015.04.15 11:27:35
@Xellius: Azért a goat simulator nem véletlenül top seller, mert nulla grafika ugyan, és tartalomra se sok /de nem is kevés mint egy codban, vagy order1886-ban, vagy ac vagy nézőebek/, viszont ott látszik az 5let és a kreativitás, és hogy nem úgy állnak hozzá, hogy most jól átkúrjuk a vevő fejét a palánkon.
False_GOD 2015.04.07 11:00:42
@7roller: Nem tudom kivagy, de látom a kultúra téged is elkerült. Biztos valami majom, ingyenélő programozó......
False_GOD 2015.04.07 11:02:37
@utax: Az biztos, hogy éves szinten több könyvet veszek, mint szoftvert. De azért, mert nem veszem meg, ne kelljen már annak örülnöm, h a többiek, akik nem elég felvilágosultak, megveszik a szart, mert ezzel azt az üzenetet adják a kiadóknak, hogy a szar is jó, hadd csináljanak csak szart, mert a buták úgy is megveszik.
False_GOD 2015.04.08 11:15:39
@utax: Mert egy elite régen is butább volt, mint mondjuk egy mai AAA kategóriás csúcsjáték a order 1886? Ne nevettesd ki magad :D

Off: Azt még le is nézem, nem is tartom embernek.Aki csinálja, hajrá, pénz keres, de aki nézi.....
A gémerkommuna nagy része a PS4 éppen aktuális csúcsjátékán, a Bloodborne-on pörög, ami egyrészt baromi jó néz ki, másrészt baromi nehéz. Én is tolom, nagyobb mennyiségben már a pronyó ellenfeleket is nehéz lenyomni, hát még a bossokat. De most megtudtam, mit kell csinálni,…..
Például valamilyen ikonikus képrenyőképet lehet belőlük építeni, legalábbis a Twitteren BitBlt_Korly néven futó japán júzer ezt tette. A Super Mario Bros. címképernyőjét rakta össze hangyaszorgalommal, íme a végeredmény: Mint látható, néhány pixel előreugrik a…..
False_GOD 2015.04.07 11:04:44
Meglepődtünk, hogy mennyi pozitív visszajelzést kaptunk tőletek podcastes próbálkozásunk kísérleti adására, nagyon köszönjük, igyekszünk a továbbiakban is. Máris beépítettünk pár javaslatot, például a mostani adás hosszabb - oké, várható volt, hogy vendéggel eleve…..
False_GOD 2015.04.02 10:56:07
@Stöki: Idén nem lesz bolondok napja válogatás?
False_GOD 2015.04.02 15:01:21
@Stöki: zsírnigger vagy :D
Christian Serratos eddig is szívesen mutogatta magát, de ha minden igaz, most jutott a legmesszebb. Bónusz: egy kép a márciusi Playboyból. ..
False_GOD 2015.04.02 15:00:39
Még év elején írtunk a Devs Play sorozatról, amiben fejlesztők játszanak régi játékaikkal (vagy néznik, ahogy mások játszanak vele), és kommentálják az egészet. A sorozatzáró már több mint egy hónapja felkerült a Youtube-ra, szóval nem friss videó, de csak most volt időm…..
False_GOD 2015.03.12 08:27:48
@keer_eye: Semmi felhasználót dehonesztáló, durva,semmi elvakult nemzetszocializmus ,sértő komment? Mi van, ellopták az accountod? Vagy ezt a csodás hozzáállást csak facebookon szereted előadni?
False_GOD 2015.03.12 09:24:49
@Stöki: A múltkor beszélgettünk valamiről, és nem fejeztük be, úgy is mondhatnám, nem adtad meg nekem a lezárást. Ezen okból kifolyólag érzem úgy, h te azóta is folytatni akarod azt a párbeszédet. Nem mellesleg eléggé gáz, h az előző, helyeslő kommentemet törölted, olyan, mintha tudnál a problémáról, amit felvetek, de nem mersz ellene tenni, mert az életeddel fizetnél érte. Megnyugtatlak, az internet nem így működik, elsősorban a szabad, de kultúrált vélemény-nyilvánításra lett kitalálva. Én pedig így járok el. De jön a a terror felőled, már látom.
A gémercsaj, akit biztosan nem kell bemutatni a geekeknek: ő volt az emlékezetes Hatos cylon a Battlestar Galacticában, de rengeteg tévésorozatban feltűnt még a Suitstól a Two and a Half Menig. Közel állnak hozzá a sci-fi szerepek, a BSG mellett meg lehetne még említeni a TRON:…..
False_GOD 2015.03.01 10:19:15
@anarchoid: Csak miatta néztem meg az átvezető videókat, és azt megérte. A játék amúgy is a vicc technikailag, még 2010ben is.
Régóta tudjuk, hogy a játékok rajongói sokkal nagyobb őrültségekre képesek, mint ugyanazon játékok fejlesztői. Itt van például a PangaeaPanga fedőnevű elektorkalandor, akinek 2009 óta úri passziója volt, hogy elkészítse a Super Mario World legnehezebb pályáját. Sőt,…..
Subba Mötálos, jó röggelt! 2015.02.26 07:35:45
Mary Poppins elmetálostíva vihogtat rendesen. Na bikázzuk be a mai napot!..
A hét egyik nagy híre, hogy a Eurogamer búcsút intett a játékkritikák pontszámainak. Nem lesznek többé 6/10-es, 8-/10-es, sőt 10/10-es játékok, három darab plecsnivel fogják jelezni, ha egy játéknál egyáltalán jelezni akarnak valamit: Az Essential plecsnit alapművek fogják…..
Most már aztán senki nem mondhatja, hogy csak a motyós zenét propagáljuk!  Az Anyu Nem Seedel az érfölvágós szupermasszív fekete popjával minden, csak nem kábszis zene. Itt, itt, meg itt lehet őket lenyomozni. Meg van ilyen videó is róluk: Bár gyanús, hogy ez…..
A címmel mindent elárultam, illetve szinte mindent, mert még egy furulya és egy spéci szoftver is van a produkcióban. A szoftver neve Audio Pad, és lehetővé teszi, hogy a júzer egy SNES-kontroller gombjait megfeleltesse zenei hangoknak. Dó a fel, mi a le, ré a balra, fá a jobbra, szó a…..
False_GOD 2015.02.11 14:15:39
@keer_eye: A stílusod alapján már látom, mért sütötték rád azt az ékezetes nadrág jelzőt!Figyeled a komment cizellált ívét? Nem nácizlak le, de jelzem, nem állsz messze tőle.Milyen szép is a magyar nyelv :) És ha most ezért jön mjölnir, akkor azzal megint csak az én, és azon troll igazát erősíted, akit elvakultságodban kiraktál.
False_GOD 2015.02.11 17:23:16
@keer_eye: Azt még megkérdezném, hogy ez most diktatúra, ahol te vagy a kiskirály, és te bármilyen hangnemet megengedhetsz magadnak, vagy egy közösség, ahol még a moderátornak is illik moderálnia magát?
False_GOD 2015.02.11 20:21:20
@Stöki: Csak a 4.ik ponthoz fűznék hozzá picit, erre majd szeretnék is választ, aztán abbafejeztem én is.

írtad te : - False_GOD-nak ez nem tetszik, illetve egyes moderátorok stílusát is kifogásolja.

Ez így ebben a formában ferdítés. Most akkor még egyszer, szerinted példamutató volt, követendő, ahogy nagyra becsült keer_eye kolléga megnyílványult itt, derogáló stílusban, moderátor/admin/tulaj/isten létére?
Eddig én azt hittem, beszélgetünk, és hogy azt lehet. Folyamatosan ezt a lekezelő stílust nyomja a face-en is, és csodálkoztok, hogy megszólják,aztán meg moderálnotok kell, és még ezen vagytok felháborodva /utána meg azon, amikor valaki ezzel szembesít titeket/, mikor közben maga generálta ezt. Meg azok akik a múltkor kimaradtak a büntiből.

BTW, a múltkoriak azóta újrakezdték.
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Érdemes megnézni a lenti portréfilmet, amit egy Los Angeles-i filmes, Ava Benjamin készített Dillon Markey-ról. Markey az Adult Swim tévécsatorna animátora, stop-motion animációkat készít - lehet, hogy a fiatalabbaknak már ezt is el kell magyarázni: ez az, amikor valós 3D bábokról…..