Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony nemtomhanyadik napja van, köszönt és minden jót kíván egy csupasz csíz a körtefán. Na, de most nó retró, nézzük, mit nézünk ma. Tíz kilóval nehezebben döcögünk a tévé elé, mert még mindig nincs vége sem a zabálásnak, sem a tévézésnek. Szerintem tegyünk…..
w Dömdödöm... 2006.12.22 19:36:00
Meghalt Lázár Ervin.Mesét mondani nehéz hivatás, ő viszont könnyedén művelte, vitorlázott a saját szabadon engedett fantáziáján, jó széllel, jó társasággal a fedélzeten. Mikkamakkával, Aromóval, a fékezhetetlen agyvelejű nyúllal, Szörnyeteg Lajossal, Ló Szerafinnal és a…..
w A Gyurcsány-csomag mellé 2006.12.14 09:00:00
Szép dolog a reform, a maga módján a megszorítás is szép, a karácsony viszont még szebb. Nekünk kevésbé; felnőttfejjel ez az egész hercehurca több nyűggel jár nettó, mint örömmel, de a gyerekeknek nem kell a Saturnban tülekedni, se fenyőfát faragni bajonettel, tehát nekik ez…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
w Pásztorbot lábhoz 2006.11.17 12:30:00
Egy pillanatra úgy tűnt, van remény. Hogy a tisztelendő úr végre ugorhat egy hasast a harangtoronyból, bele a puncilekvárba vígan. Hát rábaszott, mert mégse: a cölibátus marad. Betonba fúródott a rég hegyezett cerka. Sokáig tartottam magam a vulgárliberális állásponthoz:…..
Kosztümös kalandfilmet lehet jót, izgalmasat, meg vicceset is csinálni, nem kell messze menni, itt van menten Jack Sparrow kapitány vagy Indiana Jones nekünk, szóval van mihez hasonlítani, és van honnan lopni, ha az ember ilyenre adja a fejét. Aztán lehet olyat is forgatni, ami olcsó,…..
Én is topmodell akartam lenni tegnap estig, de aztán rájöttem, hogy nekem egy sárga sálat a nyaka köré tekerő, nem heteroszexuális fazon ne mondjon olyanokat, hogy a hajam plömp, mert fogok egy ácskapcsot, és beleállítom a fejébe. De ha ez nem rettentene el a Vámosi Vikivel alcímű…..
A reality műfajban láttunk már sok mindent, az angol Channel Five vasárnap bemutatott (még nem láttuk) produkciója mégis kiverte a biztosítékot a szigetországban már jóval a műsor adásba kerülése előtt. Láttunk már boncolást, kínzást, zártak önként vállalkozókat szigetre,…..
Látta ezt már valaki? Gondolom, nem, miért is látta volna. Az egyházi műsor olyan, mint a kisebbségi magazin: soha egyetlen kisebbséget nem tudtam még rajtakapni, hogy nézné az ő műsorát; ezek a közszolgálat, vagyis a műsor mindenképpen megmarad, míg át nem játsszák egy…..