Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VisionX

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mik vannak! A Media Markt gyakorlatilag zsarolja szegény Tamást a csomagjával! Csak akkor akarják neki kiszállítani, ha visszajuttat nekik egy laptopot. Ami nincs nála. Nem is volt. Csak ezt nem tudja bizonyítani. Mondjuk a Media Markt se az ellenkezőjét. Sziasztok! Legújabb ügyem a Media…..
VisionX 2018.01.08 08:56:04
@Bobby Newmark: Ahogy írtam is, ajándékkártyával vettem ezeket a cuccokat. Ezért az MM, máskülönben a közelébe nem megyek az ára miatt a boltnak.
Egyébként a sztori vége az lett hogy kb egy tucat telefonálás után (minden nap hívtam őket a végén) közölték hogy nem tudják hol a csomagom, így elküldik megint. Aztán kiderült hogy az egyik áru amit rendeltem az már nincs is raktáron. Itt közöltem vele hogy akkor inkább utalják vissza a pénzt, amit bár az ajándékkártyára nem lehetett, de a bankszámlára elutalták. Kb két héttel és pár telefonálással később. Aztán egy konkurens áruháznál olcsóbban megvettük ami kellett. :)
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
VisionX 2013.06.24 14:57:58
@Buta belpesti baliberális biboldó: Sajnos a humanoid teszten megbuktál, valószínűleg agymosás következményeképpen. Egy perc néma csönddel adózom érted.
Talán milliók vannak akik már ismerik, hogy Jehova Tanúi tanításai és hitrendszere alapjában véve nem bibliaiak. Közülük sokan vannak akik azért nem tudják zavartalanul megélni hitüket, mert a szervezet által diktált téves alapokon még nem tudtak túllépni. Isten Imádata c.…..
VisionX 2013.04.19 14:07:19
@ORION: de akkor mit jelent az hogy Jézus elsőszülött? Ez alapján véltem logikusnak azt hogy teremtett lény.
VisionX 2013.04.19 14:21:27
@Ping-Pong: Köszönöm a linkeket. Még át kell rágnom ezeket is, bár már a hozzászólásod felénél elakadtam. A linkelt tartalmak nem közlik hogy akkor Jézus hogyan "született", és számomra értelmezhetetlen az "isteni örök szellemi nemzés által" dolog. Még. De igyekszem.