Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TibiStok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután közérdekű adatigénylésünket elutasították, bepereltük a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy megtudjuk, pontosan ki és mennyi olimpiai jutalmat kapott a londoni játékok után. A per még tart, egyelőre csak részleges válasz érkezett.  Ami igazán lényeges, az továbbra is…..
TibiStok 2013.09.15 11:50:53
@bambanő:
Na, megjelent a megmondó rendszergazda. A gyereked sikerére milyen jogon vagy büszke? A leggyorsabb spermiumod vagy az általad biztosított anyagi körülmények dobnak többet a latba?

Bálint Anna 2013.09.14. 23:45:49
"egyszerűen nem igaz, hogy a sportolók ne lennének inteligensek.(sic!)"
- 186,6 millió forint visszajött, hibás bankszámlaszám miatt, így lett 2,45 milliárd.
A számsor lekopírozása azért meghaladta a képességeket.

"Nézd meg más országokban mekkora összegeket kapnak az olimpikonok és akkor talán majd nem találod annyira túlértékeltnek."
Az érmekért a félázsiai magyaroknál kb csak az egészen ázsiai olaj- és gáznagyhatalmak fizetnek többet.
COSMOPURITÁN - A drog rossz, ezt mindannyian tudjuk. Az igazság azonban az, hogy a drog még annál is sokkal rosszabb, mint ahogy azt az átlag, nem drogfogyasztó állampolgár elképzeli. Nem csak hogy fizikai és szellemi leépüléshez vezet, de a drog meg is foszt egy csomó mindentől,…..
A Deloitte Tanácsadó Zrt. prágai központjában készült egy több országra kiterjedő (nemzetközi) lakáspiaci elemzés "European housing 2012" címmel (ide kattintva elérhető az eredeti (angol nyelvű) tanulmány), melyben több uniós ország (plusz Oroszország), köztük hazánk,…..
TibiStok 2013.07.31 16:44:45
@Karipapa01:
Igen, írtál egy negyedik hülyeséget.
TibiStok 2013.07.31 17:23:44
@Karipapa01:
"Hiszen ebből pontosan tudod, hogy 7,5 évig kellene étlen-szomjan vésned a sziklát ahhoz, hogy legyen egy barlangod!"
Amennyiben feketén teszel szert havonta a bruttó átlagbérnek megfelelő összegre.

Nem akartam ennyire leereszkedni, mert ott megverhetsz a rutinoddal. Nem vagyok statisztikus, és az adózáshoz sem értek.

"Ilyent, hogy nettó bér nem lehet statisztikailag kezelni"
Akkor ezt mondd meg a KSH-nak is.

"A bruttó bér egy statisztikai adat, amit évente a lakosság bevall a megfelelő NAV-nyomtatványokon"
Az említett adat nem az adóbevallásokból származik.

"A nettó bér pedig nem minden esetben alacsonyabb, mint a bruttó, talán ezt is tudod."
Mutass ilyet, lehetőleg az átlagbér közelében!

"És egyáltalán mi alapján lehet statisztikailag bruttóból nettót számolni, amikor is a nettó nem bevalláskötelezett?"
Teljes zagyvaság.

"Ugyanazon bruttó bér mellett teljesen más egy állami, önkormányzati, versenyszférában dolgozó, vagy alkalmi munkavállaló esetében."
Mennyiben más? Ez mennyiben támasztja alá a bruttó bér használatát? Egyébként alkalmi munkavállalókkal nem számol a statisztika.
Végre műsort kap Erdélyi Mónika, ujjong a Bors. A tavaly a Tv2-höz igazolt, de azonnal mellőzött műsorvezető egy év után végre kamera elé ülhet Joshi Bharát oldalán. Részletek itt. Szepesi Niki nem ugrik fejest a pornóiparba, konstatálja szomorúan a Blikk. "Egy pillanatra…..
Tíz éve elmúlt,hogy úgy gondoltam biztonsági őrként keresem meg a kenyérre  valót a családomnak és magamnak. Egy évtized alatt két felső kategóriás fővárosi irodaházban dolgoztam. Az első évek jól teltek.Elég jól lehetett keresni és előre is lehetett lépni a…..
TibiStok 2013.07.07 18:24:40
@Silkent:
"havi 240 óra a minimum amit ledolgozok." - ne zavarjon, hogy 24óra*30nap=720óra"

Barátom, te még biztonsági őrnek is alkalmatlan lennél.
TibiStok 2013.07.07 19:42:35
@Don Quixote de la Ferko:
Ezt valószínűleg nem nekem címezted.
"Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba" - hangzik a híres ókori mondás, kivéve persze Magyarországon, ahol nincs az az évekkel ezelőtti hír, amit ne lehetne újdonságnak eladni, és nincs az az "új nóvum", ami ne hatna szakállasnak. Mong Attila heti lapszemléje. Itt van…..
TibiStok 2013.07.01 16:22:20
@dr Kangörény:
Az első százmilliókat (ha visszafogott) olajozással, utána javaslom olyan őrző-védő cég alapítását, amelyik minden állami megbízást megnyer.

Persze nem ez az egyetlen üdvözítő út, egy a lényeg: mindig közpénzből.
2013 a magyar televíziózás aranyéveként vonulhat be a kalendáriumokba: az Aglaja és az On the Spot révén öt Arany Nimfát nyertünk a Monte-Carlóban rendezett televíziós fesztiválon, ami olyan a nemzetközi tévés életben, mint mondjuk a Cannes-i filmfesztivál a mozinak, szóval nem…..
TibiStok 2013.06.14 10:32:17
@pamut:
Az valószínűleg te vagy, mert Steve jól fordította a náci véleményét.
Subba Legénybúcsú kimaxolva 2013.06.10 11:30:00
Még én is elmorzsoltam egy könnycseppet, olyan fasza legénybúcsút rittyentettek a srác haverjai! Nem éppen a romkocsmától romkocsmáig dülöngélő brit vagy magyar kategória, amely talán, de csak talán valami rissz-rossz sztripperrel kezdődik. És csak a legjobb esetben végződik…..
..
TibiStok 2013.06.10 17:26:54
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
TibiStok 2013.06.06 11:18:16
@Kovácsné:
Valóban az a koncepció, hogy az élet egy kegyetlen játék. Remekül hiteti el, hogy ezért életszerű is és valami egészen új minőséget látsz, pedig egyáltalán nem.

Karak is elpusztult, ahogy az rókákkal gyakran megesik, de ettől még a Vuk nem életszerű.
Korán reggel rossz hírrel kezdeni... De sajnos igaz, a Google módosította a szemüvegére vonatkozó irányelveit, miszerint nem támogatják kifejezetten tiltják a pornó és egyéb szexuális tartalmakra vonatkozó appok megjelenítését ezen az eszközén. Kíváncsi vagyok, mikor…..
TibiStok 2013.06.06 09:53:40
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..
Rendkívüli állapotot hirdettek ki a gyorsan emelkedő vízszint miatt Csehországban. A miniszterelnök este hat órára és rendkívüli kormányülést hív össze. Eddig egy halottról tudunk és három eltűnt személyről. Prágában vasárnap délután nyolc metrómegállót bezártak,…..
TibiStok 2013.06.02 17:24:38
@Omelette du fromage:
A blog tanúsága szerint a csehszlovákok roppant felvilágosult népek, így nyilván nem kíváncsiak a Kém alpári fröcsögésére.
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
TibiStok 2013.05.28 21:46:28
@KopaszMercis:
Rendesen rátelepedtél a cikkre, számtalan hozzászólásban kifejtetted, hogy zseniálisan jól beszélsz angolul, anyanyelvként talán nem is olyan meglepő. Váltsunk témát! Még miben vagy ilyen geci jó?
Tehetségesen vetkőzik Anikó, harsogja a mai Bors. A fülledten erotikus témákról rendszerint egy közhelyszótárral alvó, piruló kamaszfiú stílusában író bulvárlap szerint "a napi sorozat sztárja örömmel szabadult meg textiljeitől, hogy aztán falatnyi színes…..
Nemrégiben írtam a Nyugati Pályaudvar melletti Eiffel térről, melyet Budapest egyik legszebb állapotú parkjaként jellemeztem, ami nem csoda, hiszen a magánterületű park szigorú szabályai megakadályozzák a terület lezüllését. Ennek a belvárosi ékszerdoboznak alig pár méterre…..
Lehet, hogy mestermunkák vagy "műremekek" a maguk kategóriájában, de nem fáj a fogam egyikre sem... Bár az árát eltudnám költeni más luxusra, pl utazásra:) GoldVish ‘Le Million’ Piece Unique – $1.3 million Ulysse Nardin’s The Chairman – up to $49,500 Goldstriker iPhone…..
Ha nem is a szezon elejére, de nagyjából a közepére elkészül az északi part egyik legmodernebbnek ígérkező új strandja. A Fövenystrandon százmilliós beruházással múlt század eleji hangulatot idéző, ugyanakkor korszerű, akadálymentesített főépületet alakítanak ki, és…..
A fogadóirodák nem látnak sok különbséget a Benfica és a Chelsea között az Európa-liga döntője előtt, mi azonban úgy érezzük, a bet365-nél 2,40-es szorzóval adott angol siker jó befektetés lehet. Néhány hete még nem gondoltam volna, hogy az Európa-liga döntője méltó…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Nem igazán tudta a Homár hova tenni a Coca-Cola távolról kiemelten műfiatalosnak látszó kampányát, hogy a félliteres palackokon keresztnevek és becenevek lesznek az egyik oldalt logo helyett. Aztán kaptunk egy fotót egy CBA kólahűtőből és megvilágosodott minden: ..
TibiStok 2013.05.08 11:16:56
@hagyma:
"...elhiszik, ha azt veszik, hogy tenyleg colat isznak"

Miért, ezekben alacsonyabb a kólatartalom? Nem értek hozzá, mi Mérivel csak 100%-os, frissen facsart kólát veszünk.
Kazuo Hirai már jó ideje a Sony CEO-ja és mint ilyen, felelős emberként sokszor felelős döntéseket kell hoznia. Ha pedig ez financiális okokra vezethető vissza (értsd: lemondasz némi juttatásról a céged javára) akkor Japánban bizony ezt is megteszik. Már csak azért is mert a…..
TibiStok 2013.05.03 12:49:27
@álfirkász:

Sok olyanról tudok, aki a "gengszterváltás" előtt (lehetőségeihez mérten) szétlopta a vállalatot, ahol dolgoz(gat)ott, de olyanról nem hallottam, aki ingyen építette volna az országot :D Mutass már egy ilyet!