Regisztráció Blogot indítok
Adatok
van_itt_valaki?

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tumblren találtam ezt a gyöngyszemet, egyben felfedeztem az oldgamemags Tumblr-oldalt, ahol régi játékmagazinokból találhatók szkenek - főleg régi játékok értékelései, de azért van pár csodás korrajz is. Például a lenti cikk, ami a Vidiot magazin 1983-as számában jelent meg,…..
van_itt_valaki? 2014.10.29 20:57:02
Az adóhivatal elnökasszonya? Az étolaj áfájáért cserébe? Jézusmária! Egy kis darabka világ omlott össze bennem!... Ugye nem kell mondanom, hogy mennyire balfaszság, ha valaki csak most döbben rá arra, hogy valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem kóser a magyar adóhivatallal? Kedves…..
Állítólag már nincs olyan rohadt hideg, ami leginkább abból látszik, hogy nem veszik fel a hálóköntöst és a tartalék zoknit is a celebek, ja meg, hogy Sebestyén Balázs nem rinyál már úgy, mintha fürdőruhában beragadt volt a frigóba. A nap mondata Gáspár Lacié, aki pár nap…..
van_itt_valaki? 2014.10.20 10:15:20
@mosca/della/frutta: Azért mert valakit nem hogy nem izgat fel, de egyenesen taszít egy drogos, okádék testű, undorító fejű, pszichésen is sérült valami, akkor már egyből buzi???
Ne haragudj, de én ki is rugdostam volna, az egész személye, kívül-belül hányinger. És lehet, hogy Szabó Zsófika idegesítő, stréber, elkényeztetett és egoista, de dimenziókkal jobban néz ki, mint a kitágított ánuszú, úgyhogy igen, ez nem szégyen, bárki szívesebben cuccolná.
van_itt_valaki? 2014.10.20 10:31:55
@foxwiththegloves: Ott a pont.
A TASZ jelenti Fogságban 2014.10.16 10:25:17
Évának tavasszal adták tudtára, hogy el kell hagynia a taktamákonyi szociális otthont. Némi telefonálás után Harmathegynek vette az irányt, az ottani bentlakásos intézet ugyanis arról tájékoztatta, hogy tudnak számára férőhelyet biztosítani. Útközben rosszul lett, a mentők pedig a gyatrapusztai…..
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..
van_itt_valaki? 2014.10.16 19:43:19
Nemrég történt, hogy a barátnőmmel reggel megláttuk az egyetem „C” épülete előtt ezt az élő, szőrös, nyávogó kis csomagot egy lány kezében. Gondoltuk, hogy ha már lúd, legyen kövér: így is késésben voltunk, de még egy kis simogatás belefér. Odamentünk a lányhoz…..
van_itt_valaki? 2014.10.14 11:34:56
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
van_itt_valaki? 2014.10.13 17:00:05
@zsubiaba: Úgy bírom ezt a "szerintem is jó nő, én amúgy nő vagyok"... hozzászólásokat.
Hagyjátok meg szerintem a férfiaknak meg azt, hogy ki a jó nő, mert maga a kérdés, hogy jó nő-e valaki, gyakorlatilag arra utal, hogy mennyire sunázható. A rémes sárga hajat, összenőtt szemöldököt elég könnyű kijavítani, viszont ha valaki már 19 évesen zsírsertés, azt egy kicsit nehezebb orvosolni. Félreértés ne essék, nagyon jó hangja van, de NEM jó nő, hanem egy ízléstelen víziló...
De amúgy egy fasz vagy! ..
Subba Warning: Kathi Béla ideges 2014.10.10 16:27:05
Így nézel, hogy az meg ki a fasz? Akkor mondom: "Magyarországon minden idők legjobb súlyzós sportolója, aki bármelyik erősportágot is választotat abban a legjobb tudott lenni." FB Szóval valmi blogger (nem én) nagyon feltolta az agyát és felhívta egy kicsit…..
van_itt_valaki? 2014.10.13 11:47:42
@victor vacendak: Miért, a mosóporteszt az nem humor???
Subba Kanhattyúk, jobbra át! 2014.10.11 11:00:00
Jóóój, ahogyan forgolódnak nem jobbra, de balra, awwww :D 444.hu-rú ..
van_itt_valaki? 2014.10.13 11:19:32
@: Bántottak téged? A te soraidból sem kevés frusztráció fröcsköl kifelé...
Van egy olyan érzésem, hogy a holland Paul Verhoeven munkásságát nem kell különösebben bemutatni. Rengeteg klasszikust köszönhetünk neki, ami által igenis nagy névnek számít a szakmában. Tény, az elmúlt években, sőt már lassan másfél évtizede nem alkotott maradandót, de mit…..
van_itt_valaki? 2014.09.18 19:05:50
@Gyingizik: akkor mégis betalált, jó kis film ez. Az ilyen faszszopó, erőszakmániás, agresszív pöcsöket zavarja, ha bemutatják mennyire is pöcsök. Menj háborúzz a kövekkel, csak ne akarj másra erőszakolni a beteg agyad!
A múlt héten számos hírességről kerültek fel szenzitív, az otthon melegében – jobbára a hálószobában - készült fotók az internetre, miután hackerek – valószínűleg -  feltörtek jónéhány iCloud accountot. A képek természetesen a magát az internet kezdőlapjaként…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
van_itt_valaki? 2014.08.19 13:09:01
van_itt_valaki? 2014.08.19 13:13:07
@doggfather: De a fű az sátántól való, meg amúgy is a füvesek kötekednek meg verekszenek folyamatosan az ivókba, meg otthon, asszonyt lerendezve. Betépve garázdálkodnak, rabolnak meg úgy un bloc lesznek bátrak, nem is az alkoholtól.

Ahogy Cartman mondaná: Annyira, de annyira....
  Míg a vallási szervezeteknek egységesen Istenhez kellene az embereket irányítaniuk, legtöbb esetben azt látjuk, hogy inkább saját magukhoz és nem Istenhez terelik tagjaikat. A szervezeteknek eszközként kellene szolgálniuk az ismeretterjesztésben. Ezzel szemben magukat…..
A Jóisten segedelmével, de főleg butaságok elkövetésére hajlamos énemnek köszönhetően részt vehettem az új Fradi stadion avatásának ceremóniáján. Be kell vallanom, sem fanatikus szurkoló nem vagyok, sem a politikai agymosás kifinomult műfajainak nem vagyok kedvelője. Éppen…..
van_itt_valaki? 2014.08.12 13:41:22
A marseille-i hiphop más mint a párizsi. Erővel teli, lázadó, öntudatos. Szövegelői közül egy Keny Arkana is, aki szövegeiben és a mindennapjaiban is aktívan támogatja az alterglobalizációs és a polgári engedetlenség mozgalmakat. A hiphop számára egy eszköz a változáshoz:…..
Fidesz pribékek agyonképzett hada igyekszik még mindig tompítani a nemzet pocakos focihuszárának Bálványoson elhangzott mondatainak valóságát. Orbán Viktor azon a napon világosan megfogalmazta mit is jelent választási ígérete, miszerint folytatja az eddigi politikáját. Mindenki…..
van_itt_valaki? 2014.08.05 17:22:37
@Istóczy úr: mekkora egy szánalmas, szervilis kommunista kutya vagy... Orbán egy faszszopó senki, de legalább ügyes, vannak kutyái. De az ilyen szervilis patkányok mint te, hányinger...
"A keleti nyitás nem jelenthet nyugati zárást" - ígérte Navracsics másfél hónapja.Orbánék a mongolóliai és az ecuadori nagykövetség nyitásával párhuzamosan bezárták a ciprusi és az észtországi követséget. Az észtek válaszul bezárták a budapesti…..
van_itt_valaki? 2014.08.05 12:39:50
@maxval, a gondolkodó birca: Te meg szimplán primitív, kommunista, fideszseggnyaló kutya
van_itt_valaki? 2014.08.05 12:44:01
@mikka: Téged meg tárt karokkal várnak a szovjetúnióban, kommunista gyökér
Azt mondja nekünk a Nouvel Observateur, hogy az orosz titkosszolgálat kiderítette és a Roszatomnak megsúgta, milyen ajánlatot tett Paks felújítására a francia Areva. Innentől a történet ismert, Putyin kiparancsolta Viktort Moszkvába, ahol a lengyelek szerint egy visszautasíthatatlan…..
van_itt_valaki? 2014.08.04 14:46:19
@DarthVader: Le lehet váltani, nézd meg Szlovéniát. Csak szükség van egy normális, új pártra, csupa civil, eddig a politikától távol álló emberrel. Talán...
van_itt_valaki? 2014.08.04 15:11:05
@ausländer Sipi: Értem amit mondasz, de egy kicsit szállj le a magas lóról.

"vegyunk pl teged, aki ahelyett, hogy egy pillanatig is elgondolkodna azon, hogy esetleg amit mondok az felhasznalhato lenne, esetleg - most mar szerencsere - kivuallokent talan mast es tobbet latok es akar igazam is lehetne, rogton nekiallsz szemelyeskedni es fikazni. orban pedig kormanyon van. es igy ott is fog maradni."

Írtam egy kommentet és te abból rögtön be tudtad azonosítani, ki vagyok, hogy gondolkodom, stb... És persze rajtam, meg a többieken múlt (rajtad egyáltalán nem!), hogy ez a csicska diktátor itt ül a nyakunkon, bár szerintem még nem is sejted kire szavaztam, de ezt te már elkönyvelted.

"[...]nagyon komoly arculatvaltason kell, hogy a magyar tarsadalom atmenjen azert, hogy en meg egyszer hajlando legyek 2100 km-t utazni es 500 CHF-et repulojegyre kolteni[...]"

Szóval itt mindenkinek változni kell, de neked már nem, mert te elérted az intelligencia csúcsát, aham.

Csak két kérdés: Neked hol a hazád? És szerinted az itteni tudatlanoknak kikre kellett volna szavazniuk? Csak hogy mi is okosodjunk, mester...
van_itt_valaki? 2014.08.04 15:41:18
@ausländer Sipi: Ezt most a tükörnek mondtad? :D Én se nem sértődött, se nem haragos nem vagyok, nem is menekültem gyáván futva - ha már személyeskedsz. Itt próbálok boldogulni, persze rühellem a komcsikat, de ez van, egyelőre nem azok nyertek, akikre szavaztam, de legalább nem sértődötten írogatok külföldről és nem az összes másik szavazót hibáztatom, csak a birkákat meg a politikusokat.

Persze a személyeskedésen kívül a két kérdésre nem tudtál válaszolni, nem is kell, igazából kiállítottad már magadról a bizonyítványt...
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/topvideos/2014/08/01/lead-dnt-starr-us-backs-nato-proposal-russia.cnn.html Történelmi beszédet mondott Putyin augusztus elsején egy I. világháborús emlékmű avatásán, Moszkva mellett. A mondanivalója egyik hangsúlyos eleme volt, hogy bár a…..
van_itt_valaki? 2014.08.04 10:53:55
@ephart: Ja, hogy vallássérült vagy. Az más, bocsi kis retardált, reméljük nem húztad fel magad.... A nagy varázsló meg a zombi fia szeret téged, te kis húgyagyu
van_itt_valaki? 2014.08.04 11:06:27
@♔bаtyu♔: "Exportálj olcsó gázt az osztrákoktól, németektől te nagyon okos." A másik kis retard. Tán importálást szerettél volna írni, ha a házi pálesz meg a tömjén zsóti nagy varázslója nem veszi el a maradék kommunista eszed, te bolsevik retard,te.
van_itt_valaki? 2014.08.04 11:44:52
@molnibalage: És a mi viktorunk jó tanítványuk... :(
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
van_itt_valaki? 2014.07.31 17:12:05
@korzo: "És azt láttad már, hogy egy robotnak hogy tanítják be a mozdulatokat? Egy gyakorlott fényező lefújja a kocsit, a robot meg megjegyzi..."

HAHAHAHAHAHAHAAHA :D:D:D:D
van_itt_valaki? 2014.07.31 17:20:46
@jaty: "Ezért úgy zavarnálak ki a szalonból a rétegmérőddel együtt hogy a lábad nem érné a földet..."
Mint mondtál, hány évet dolgoztál kereskedőként? Nagyon megtanultad a szakmát, egy kereskedőnek így is kell viselkedni!!
Azért ha lehet, leírnád, hol dolgozol, csakhogy tudjuk, hol bánnak így a vevőkkel, a biztonság kedvéért...
van_itt_valaki? 2014.07.31 17:23:08
@Kulics: Végre egy értelmes hozzászólás! Rég jártam a Marson, felétek milyen most az időjárás?
És akkor mindig jön műelemző Bayer Zsolt és szájba rágja, hogy Orbán Viktor szerző hogy gondolta. Természetesen mindig megfogadom magamnak, hogy nem, Bayer Zsoltról többet nem, nem, semmit. Viszont úgy alakult, hogy megtudtam ettől az elkötelezett tollforgatótól: én is azon…..
van_itt_valaki? 2014.07.31 15:59:52
@bjela szila: Namost a tej meg lisztérzékenyekkel mi a baj? Értem én, hogy egy utolsó kommunistának, mint te, elvtárs, mindenki ellenség, na de ennyire? Szerintem meg minden nagymagyarországos matricával meg pólóban szaladgáló egy buzi...
Subba Régen minden 2014.07.10 18:31:56
Te Joli, hogy változnak az idők, nem? ..
van_itt_valaki? 2014.07.14 13:04:27
@ergerberger: Végre valakinek leesett a lényeg...