Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amnesty

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jogokért kiállni, a Pride-on részt venni.... ahhoz mindig kell egy kis kurázsi. Bizonyos országokban ez kifejezett vakmerőség, sokan mégis dacolnak a veszélyekkel - ezzel példát mutatva mindannyiunknak. Azt is megmondjuk, miért érdemes szombaton heteroként, hívőként, vagy…..
Kettős Mérce Invázió 2013.06.20 09:29:28
Amikor a politika menekült-invázióval riogat minket, érdemes megnézni a számokat – a világ menekültjeinek 80%-a az ún. fejlődő országokban él, a legtöbb embert befogadó államok tízes listáján egy európai ország van és az USA kiszorult onnan. Az Amnesty Magyarország cikke a…..
Kettős Mérce George W. Obama 2013.06.14 08:28:40
Drónok, lehallgatások, a kiszivárogtatók üldözése – Obama túltesz a sokat átkozott ifjabb Bushon. A biztonság növelésére hozott jogsértő intézkedések nem csak a szabadságot, de a biztonságot is fenyegetik - pont az ilyen ügyek tüzelik a legjobban az Amerika-ellenes…..
Kósa Lajos becsukná a menedékkérőket. Vajon mit szóltunk volna hozzá ’56-ban, ha idegenrendészeti őrizettel fogadnak mindenhol a világban? Az Amnesty Magyarország cikke.   Debrecenben megnő a menedékkérők száma. A Jobbik azt hazudja, hogy a bűnözés is nő és…..
Tisztelt Polgármester Úr, kedves László! Úgy halljuk, a napokban egy bűnmegelőzési program részeként a pécsi börtönbe vitt tanulmányi kirándulásra több mint húsz roma fiatalt, hogy az ott látott viszonyok egy életre elvegyék a kedvüket az erőszakos bűnözéstől.…..
Pontosan tudjuk, hogy használható tudás és iskolai végzettség nélkül ma nincs valós esély tartós munkát találni. Mégse törődünk vele, hogy évente sok milliárd forint közpénzből szelektív és szegregáló iskolarendszert működtetünk, és sok százezer, rossz helyre…..
A sajtó szabadsága olyan kérdés, aminek egy mélyen megosztott társadalomban is össze kell kötnie minket. Fontos kell, hogy legyen liberálbolsevikoknak és turulpatásoknak, gyalogosoknak és autósoknak, ateistáknak és hívőknek, emberi jogi szervezeteknek és azoknak, akik szerint nincs…..
Bár világszerte egyre kevesebb ország hajt végre kivégzéseket, azért még akad jó pár állam, amelynek igazságszolgáltatása előszeretettel gyilkolja saját és más országok polgárait. Íme, öt „egzotikus” bűn tavalyról a nagyvilágból, aminek elkövetése az életedbe…..
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..