Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olmen

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok ki az a Sloppy Joe? Egy klasszikus amerikai-havannai szendvics, melynek gyökerei lassan száz évre nyúlnak vissza. A legjobb ebben az egészben, hogy most először Magyarországon meg fog jelenni a Varieté kínálatában, de szigorúan csak egy napra. Július 20, szombat, Varieté…..
Különleges koncertet ad a Quimby a Sziget nulladik napján, ahol az egész fesztivál Csodaországgá változik Kiss Tibiék hathatós közreműködésével. A zenekar ráadásul a közönség által összeállított számokat játssza majd a nagyszínpadon, ezért ellenpólusként megkerestük a…..
A tegnap megénekelt kilencedik epizóddal odavert a Trónok harca, a kérdés csak az, sikerül-e megtartani a lendületet az évadzáróra, és olyan csúcsponttal köszönnek-e el, mint az első két kiadás? Jövő héten kiderül.    ..
A huszadik századi sörmarketing elhitette az emberekkel, hogy a sör nyári ital, noha a 15. századtól a gépesített hűtés feltalálásáig kifejezetten tilos volt nyáron sört főzni. A telet azzal töltjük, hogy küzdünk ez ellen az előítélet ellen, de most hogy itt a nyár,…..
Olmen 2013.05.26 19:01:46
@alehunter: szót nem szóltam a nagyüzemi sör minőségéről, leírom még egyszer: állati képmutatónak tartom, hogy ott a Soproni (Heineken) a Főzdefeszt plakátján, mint támogató, közben itt a social mediaban meg megy a marketingszakemberezés, szinte "köcsögmulti" hangulatban. Nem először olvasok ilyn stílusú írásokat a Főzdefeszttel kapcsolatban, miközben hátulról ott a multipénz, ez így megmosolyogtató. Úgyhogy @TonyCaviar: nem kell hálásnak lenni, ha nem markolod fel a - bármekkora - szponzorlét.
Olmen 2013.05.26 19:03:55
@TonyCaviar: Illetve, milyen pénzt csorgat "vissza", mikor is vették el tőled/tőletek/a kézműves söröktől? Verseny.
Akciódúsabb epizód jön, de sárkányt megint nem látok, basszameg. ..
Olmen 2013.05.07 01:28:23
@doggfather: hát nem "simán", ha jól emlékszem az a lényege, hogy szép lassan megkeményedik és kővé változik a bőre, ami végigterjed a testén, szóval végeredményben halálos, greyscale a neve, magyarul nemtom
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
Az Opus Jazz Club egy igazán sokszínű hely, lehet menni hamburgert enni, koncertet hallgatni, vagy éppen smart foodot menüzni - erről már írtam is, ha érdekel, itt megtaláljátok. Most jön azonban az, amire mindenki várt: kiderül, hogy milyen az a híres Fine Burger! Az étlapon,…..
Nemrégiben találkoztam a „Join The Realm” nevű oldallal, ahol mindenki elkészíthette a maga „családjának” olyan címerét/zászlaját, amelyekkel a Trónok Harca című HBO-sorozatban találkozhattak a televíziónézők. Így aztán gondoltam egyet, és – általam kedvelt, vagy…..
Olmen 2013.04.17 13:57:28
Az idei év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Daft Punk új nagylemeze, amiről már javában szivárognak a részletek. A francia duó minden lehetőséget megragad az album promotálására, úgyhogy várhatóvolt, hogy a hétvégén lezajlott a Coachella fesztiválon is lesz…..
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Mitől bors a Bors Gasztrobár?! A fiúk nem gondoltak nagy dolgokra, csak egyszerű közmondásokra, mint:- Barátságban egy kis veszekedés olyan jó, mint étekben a bors.- Kicsi a bors, de erős.- Borsot tör az orra alá.- Kicsi a bors, de vannak barátai! - és bejött, sok barátja van a…..
Amikor a CNN Larry King visszavonulása után leigazolta Piers Morgan angol megmondóembert, sokan csóválták a fejüket, mert Morgan meglehetősen megosztó személyiség, és amit a brit médiaszabályozás mág elbír, az az amerikainak már nem biztos, hogy megfelel - márpedig Morgan attól,…..
Megszabadult eddigi háromszintes, ám sok gondot okozó Beverly Hills-i házától – és sztárszomszédaitól - Rihanna, hogy birtokba vegyen a városban egy még nagyszerűbb, majdnem 12 millió dollár értékű villát. Éppenséggel azon el lehet gondolkodni (és csak félig viccesen),…..
Olmen 2012.12.20 23:36:45
@sárga tetű: 'ÉNEKILEG' :DDD

kecó 'házilag' csúnya
A konstruált reality-k korát éljük, eddig kettőt láthattunk a két nagy kertévétől, a Gyanú árnyékában az RTL, a Családi titkokat a Tv2 indította el. Ha valaki nem ismerné a műfajt és annak rettenetes magyar képviselőit, annak egy gyors összefoglaló: Az amatőrszereplős…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
comment:com A nap képe 2012.09.17 11:00:00
Nem sok minden derül ki róla, de ez az első forgatási kép a Trónok harca harmadik évadából.  ..
Olmen 2012.09.17 16:03:40
@LouiS: könyv :)
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Olmen 2012.08.02 23:25:01
@mafla: "Hála az égnek azonban, bajnokunknak megmaradt 15 század másodpercnyi előnye a korábbi minimum háromszorosából, és ilyenformán két világ- és két Európa-bajnoki aranya, egy olimpiai ezüstje után megszerezte élete első olimpiai aranyát is, egyszersmind a másodikat Magyarországnak. Csakhamar kiderült róla, hogy nemcsak világra szóló tehetség, hanem érzelmes nyilatkozó is: azt mondta a köztévé riporterének, hogy az utolsó métereken az édesanyjára gondolt. Ezzel megríkatta fél Magyarországot. És arra az ostoba kérdésre, hogy mi fog változni ezután az életében, azt mondta: semmi, legföljebb az éremgyűjteménye lesz gazdagabb. Nem csak érzelmes, értelmes fiú is. (...)
" epehányó Aczél Endre, mi a tökömről beszélünk? Ferdítés.
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát eredetileg Kerry Washington a Scandal - Botrány főszereplője és Nick Offerman, a Parks and Recreation - Városfejlesztési osztály legviccesebb karaktere olvasta…..
Olmen 2012.07.19 22:53:36
@Bikli néni: Tywin Lannister Charles Dance, ő játszott már egy jót az Alien 3-ban. Én sem értem, csak a szarvasnyúzás simán megnérné :)
Olmen 2012.07.19 22:54:57
@Olmen: meg a zoperaház fantomja is ő volt
Rendhagyó összefoglaló következik a tegnap esti Olaszország-Oroszország barátságos meccsről. Nagy valószínűséggel értelmesebb gondolatokra is képes lennék, ha nem ugrált-akadozott volna úgy a stream, ahogy, voltak pillanatok, mikor azt vártam, kopognak az ajtón és vigyorogva…..
Olmen 2012.06.02 10:16:15
addict Alienek a metróban 2012.05.23 10:45:00
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a június 7-én mozikba kerülő új Alien-előzményfilmet, a Prometheust. Ridley Scott legújabb üdvöskéje remélhetőleg választ ad majd azokra a kérdésekre, amelyek már évek óta foglalkoztatják a megszállott rajongókat (és…..
Olmen 2012.05.23 23:39:52
@flippant: kapitánymilf csaj az az Oscar-díjas Charlize Theron. De neki elég jó cickói vannak ám :)