Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manfréd Sipeki

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy annak beismerése, hogy nem csak az ország nagy része, de a legfelvilágosultabbnak gondolt Budapest is csak arcoskodik, de amikor tehet magáért, akkor szarik az egészbe. De ugye a cím bizonyul igaznak? Géza mester már körbejárta, hogy mi a tét, mi a vissza nem térő lehetőség. Ezt a népszavazást…..
Manfréd Sipeki 2017.02.07 18:18:42
@otegi: Én meg azt sajnálom, hogy 30év után már nem vagyok budapesti, nem írhatom alá. :(
Hiszed vagy sem, klasszikus tűzgyújtásra alkalmas eszköz nélkül is lehet tüzet csiholni, és még fadarabokat sem kell egymáshoz dörzsölni. Egy citrom segítségével ugyanis olyan elektromos töltést generálhatunk, amellyel könnyedén tüzet gyújthatunk. Íme az instrukciók: Puhítsuk fel a kiválasztott…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..
Az első világháború, a hadászati és harcászati változások mellett elhozta az egyéni lőfegyverek forradalmát is. A háború második felében megjelenő rohamharcászat teljesen új, nagy tűzerejű és tűzgyorsaságú, könnyű, kis méretű, alacsonyabb lőtávolságú fegyvereket igényelt. Ezt az igényt eleinte…..
Ugye milyen furcsa volt a fater, mikor tizennégy évesen azzal baszogatott, hogy flexeljél fiam, fúrjál fiam, faragjál fiam, csináljuk meg a filegóriát, a tetőlécet, tekercseljük meg a fűnyírót, zsírozzuk meg a trabantot, szintezzük be a polcokat, előbb fúrunk, aztán a dübel,…..
Varánusz Semjén, te kretén! 2015.04.09 09:47:54
"...ne zárjatok be több boltot vasárnap, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az kádéenpét az ő igen nagy kegyelméből..." Azért jó, hogy van nekünk egy ilyen "világnézeti pártunk", mint a kereszténydemokraták, mert ők megfellebbezhetetlenül tudják mi jó nekünk,…..
Hogyan lehet elvenni a kedvet a fegyvervásárlástól Amerikában? Egy olyan fegyverbolttal, ahol a több száz, eladásra váró kézifegyver mindegyikéhez kapcsolódik egy-egy megbotránkoztató, igaz történet. Rejtett kamerás felvételek a "vásárlókról." Az ötlet briliáns. ..
Manfréd Sipeki 2015.03.21 11:08:29
Kiss Álmos Péter dolgozatából idéznék:(www.pecshor.hu/periodika/XIII/kiss.pdf)

"Lott (Dr John Lott, a chicagoi
egyetem közgazdaságtan professzora) szigorúan a rendelkezésre álló számszerű adatokat elemezte a statisztika módszereivel. Felhasználta az Egységes Bűnügyi Jelentéseket, melyeket az FBI évente állít össze több mint 16 000 városi, megyei és állami rendészeti szervezet jelentései alapján.
A Jelentések az ország 3 054 megyéjére lebontva közlik a bűnügyi és letartóztatási mutatószámokat a következő kategóriákban: gyilkosság, nemi erőszak, rablás, súlyos testi
sértés (ezek az "erőszakos bűnözés" gyűjtőkategóriába tartoznak), valamint betörés, lopás, gépjárműlopás, gyújtogatás (ezek a "tulajdon elleni bűnözés" gyűjtőkategóriába tartoznak).
Ezekhez az adatokhoz kiegészítésként Lott megszerezte évekre lebontva az egyes államok rendészeti és igazságszolgáltatási adatait (rendészeti szervek létszáma, vádemelések és elmarasztaló ítéletek száma, ítéletek időtartama), valamint az egyes megyékben kiadott
fegyverviselési engedélyek számát. Felhasználta továbbá a Népszámlálási Hivatal demográfiai és gazdasági adatait, melyek befolyásolhatják a bűnözés változásait (megye
népsűrűsége, teljes lakossága, a lakosság etnikum, életkor és nem szerinti megoszlása, az egy főre jutó reáljövedelem, munkanélküli segély illetve nyugdíj). Az így nyert adatsorok
többváltozós lineáris regresszió-analízise nagyon erős korrelációt mutat a fegyvert viselő
polgárok növekvő száma és a bűnözési mutatók csökkenése között.
Az adatokból levezethető következtetés egyértelmű: ahogy nő a fegyvert viselő polgárok száma, úgy válnak egyre kockázatosabbá az áldozattal közvetlen kapcsolatot
igénylő erőszakos elkövetési módok. Bárki – járókeretes nyugdíjas, babakocsit toló fiatalasszony, öltönyös hivatalnok, hosszú hajú egyetemista vagy overallos munkásember –
viselhet fegyvert a ruházata alatt, és az elkövető nem tudhatja, hogy kit kockázatos megtámadni, kit nem. A fegyvert viselő polgárok tehát (saját költségükön) növelik mások biztonságát – és így áttételesen a közbiztonságot – is. Az erőszakos bűnözés mutatószámai pontosan abban a környezetben csökkennek a legnagyobb mértékben, ahol az új szabályozást megelőzően a legmagasabbak voltak: a sűrűn lakott városi környezetben. A konkrét tapasztalatok azt mutatják, hogy a fegyverviselés a nyilvános helyen lőfegyverrel elkövetett tömeggyilkosságokat is megakadályozza, vagy jelentős mértékben csökkenti az
áldozatok számát."
Az elmúlt ídőszak erőszakos eseményei is - köztük egy jinani diáklány esete, akit egy illegális taxis rabolt el és szexuálisan bántalmazott - "ihlették meg" a Wuhan-i Egyetem vezetését és a helyi Közbiztonsági Hivatalt, hogy felbecsülhetetlenül hasznos tanácsokat adjanak…..
Manfréd Sipeki 2014.09.09 11:56:10
@kispotzak: Önnek teljesen igaza van, először futni, sikítani. Ha ez sem segít, akkor minden mindegy, szemgolyó, here, fülek, harapás, amit lehet.

Kár, hogy mo-n betiltották az sokkolókat, egy védtelen nőnek hasznos lehet. (Csak Párkányig kell menni érte, de TILOS BIRTOKOLNI!)
Manfréd Sipeki 2014.09.09 11:41:25
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A helyzet az, hogy még mindíg jobb ha beperelnek, mint ha tepsiben visznek el. A közelmúltban is volt néhány szörnyű eset, biztosan olvastad. Az önvédelem pedig nem sport, tehát nincs fair play sem. Ha érdekel valakit, írok róla.
Manfréd Sipeki 2014.09.09 11:41:33
@Kocsó: Mivel nem autót fényezünk, jó lesz az a villámsárga felrázás nélkül is.
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Manfréd Sipeki 2014.06.02 20:37:58
@sixx: Csak nem értették meg a lényeget.
A fél évig tartó kutatás szerint kész csoda, hogy vannak még norvégok - áll a Fideszen kívül mindenki mástól független Századvég kutatási eredményében. A Századvég Alapítvány közleménye szerint amikor a norvégok megtudták, hogy komoly tétje a férfi hímivarszervek…..
Manfréd Sipeki 2014.05.30 14:45:52
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: olvastam, de abból a kutatásból az is kiderül, hogy a mégkissebbfarkúaknak lézerblokkoló is kell az S8-ra.
Manfréd Sipeki 2014.05.30 18:11:14
@legeslegujabbkor: neeem, brit tudósok szerint a szállodai szoba ára és az iq (nem péniszméret!) fordítottan arányos.
Manfréd Sipeki 2014.05.30 18:21:28
@Darth_Vader: dartvadernek meg nincs is orra, lehet lecsapták a nagyfarkú magyarok. ;)
Az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso ezzel tervezi megadni a magyaroknak a kellő tiszteletet. A portugál politikus várhatóan stadionokban vesz majd részt a gyep karbantartásában, valamint a meccsek utáni takarítási munkálatokban. "Ez még egyelőre csak terv, az…..
A miniszterelnök interaktívan üzen majd a lakosságnak, az ígéret szerint lesznek randomizált plakátok is. „Üzenjük a németeknek - hátrább az Audikkal!” - ilyen, és ehhez hasonló üzenetekre használja majd a Miniszterelnökség az áprilisi választás előtt kihelyezett…..
Manfréd Sipeki 2014.05.05 13:15:53