Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergelyfi Róbert

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magas pulzus legtöbbször valamilyen szív- és érrendszeri betegséget jelezhet Magas pulzus edzés közben Feltetted már magadnak a kérdést, hogy mi a célod az aznapi sportolással? Regenerálódni szeretnél? Le akarsz dobni pár kilót, vagy éppen fittebb, erősebb szeretnél lenni? Ez utóbbi…..
Mit Sportoljak? A jövő sportja 2016.09.30 17:44:57
De ugrik-e valaki valaha 9 métert távolugrásban, edz-e már egy távoli atlétikai pályán az fiatal futó, aki 9 és fél másodperc alatt futja majd le a 100 métert. Vajon mi szab határt az ember teljesítőképességének? Milyen tulajdonságoktól és módszerektől függ a jövő sportolója? >>>..
Sportolással nem csak megőrizni lehet az egészséget, de ki is lehet alakítani egy teljesen egészséges életmódot.   Ebbe az életmódba beletartozik majd a rendszeres testmozgás, az egészséges, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag táplálkozás is. Ha szülőként már a legelső pillanattól kezdve…..
Gergelyfi Róbert 2016.09.21 10:51:14
Izgalmas videót tett közzé a napokban a francia VTOPO nevű hegyikerékpáros térképeket készítő cég egyik munkatársa. A felvételen szereplő bringások, Nico és Narbaix egy lélegzetelállító ösvényen tekernek, ahol azonban nem árt észnél lenni, mert itt aztán tényleg csak…..
Gergelyfi Róbert 2016.09.16 22:45:27