Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukács Attila

27 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik évadát kezdte meg a Hawaii Five-0, ami egyrészt jó hír, ám a nyitórész után egyetlen kérdést tettem fel magamban: ez már a hattyúdal? A rossz szájíz mellé bántó vágási hibák is társultak (ezekről később), amit a látványos, parkourral dúsított üldözési jelenet…..
Van az a mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni. És van az is, hogy bizonyos pénzösszegtől mindenkinek korpás lesz a haja. Nagyon röviden így foglalható össze a Válaszcsapás ötödik évada. Ami valahol nagyon is fájó, mert tematikája alapján hiánypótló és precízen összerakott…..
Lukács Attila 2015.10.05 15:11:08
@Quarker: "Közben Richard Armitage elkötelezte magát a Hobbit mellett, így egy gyors fejlövéssel elköszöntek tőle a második évad elején,"
Lukács Attila 2015.10.05 15:14:46
@Quarker: bocs, nem láttam a második önjavításod, nagyjából az 5. percben volt a headshot, videón nézték Londonban a fejesek és szomorú arcot vágtak hozzá.
A világ már tényleg nem elég és Hawaii szigetvilágát atombombával sem lehet elpusztítani, mert ott van Steve McGarrett: a Hawaii Five-0 évadzárója túl sokat akart mutatni és volt egy pillanat, amikor paródiába csúszott át. Szerencsére az utolsó percek megmentették az epizódot,…..
Lukács Attila 2015.05.11 14:02:13
@LuPuS: te arra gondolsz, akit Nick Jonas játszott? Mert ő megmurdált :)

hawaiifiveo.wikia.com/wiki/Ian_Wright
Lukács Attila 2015.05.13 14:01:17
@Hadrian77: én ezt várom öt éve :) Elég lenne csak egy olyan geg, hogy megállnak a lámpánál, onnét meg átkacsint Tom Selleck egy piros Ferrariból, aztán elhúz.
  Hiába próbálja a Wizz Air a 2 deci üdítővel meg a szenyával megúszni a dolgot, már két órát meghaladó késés esetén jár az a kártérítés az utasoknak és nemhogy 4 és fél után. Minden vonatkozó okosság a témában itt. Kedves Homár! Április 13-án Varsóból…..
Lukács Attila 2015.05.04 16:32:40
@Biyadhoo: a korrektség kedvéért: a 250 euro 27 százaléka + 25 euro díj fejében. Ha meg nem sikerül behajtani, nem került egy filléredbe se. Vélhetően olcsóbb megoldás, mint egy ügyvédet fogadni.
És ezt tessék szó szerint érteni: a 24 után a Hawaii Five-0 készítőit is megihlette a drón, meg Edward Snowden és úgy általában a kémkedés. A nyitójelenet akár a Terápia egyik része is lehetett volna – csak Mácsai hiányzott -, viszont legalább elegánsan megoldották az…..
Régen anyáztam ennyire évadnyitány után, de a Chicago Fire (azért sem lesz Lángoló Chicago – egészen egyszerűen ez a magyar cím béna és kész) készítői most olyat léptek, amivel egészen biztosan kihúzták a gyufát a sorozat rajongóinál. Folytatás a hajtás után,…..
Dick Wolf rendesen belenyúlt a tutiba a Chicago-szériával: ügyesen összehozott egy spinoff-ot (ez lenne a Chicago PD, az idei szezon talán legjobb network újonca, kritika a jövő héten), a tűzoltós-mentős, második évadját záró Lángoló Chicago pedig mostanra érett, nagyon is…..
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Van egy gyönyörű helyszínen játszódó, szerethető karakterekkel megpakolt és alapvetően jó sorozat. Ez lenne a Hawaii Five-0, de… A negyedik évad végén mégis azt kell mondanom: mostanra kifulladtak az írók: legjobb esetben is a kiszámítható…..
Nem, ez most tényleg vicces. Reméljük, hogy felvezetés gyanánt a Naplóban lesz egy eposzi hosszúságú anyag a valódi Sólyom rövid tündökléséről is. ..
Lukács Attila 2013.10.14 10:04:02
@Valandil: ennyire azért nem kell tudományosnak lenni, ha tényleg az évfordulóra időzítették volna, akkor pontosan egy héttel ezelőtt megy adásba. De a poszt elején is írtam, hogy ez most vicces. Nyilvánvalóan teljesen véletlen egybeesés.
AHawaii Five-0 új évadában egymásnak adják a kulcsot a LOST sztárjai: az évadnyitóban Desmond büntetett (szó szerint), most pedig a kedves melák Hurley a soros. Duuuuuude! ..
Ha valaki szerint a Hawaii Five-0 egy lötyögős vasárnap délutáni családi sorozat (a TV2 szerint igen, egyébként miért adnák a húsleves és rántott hús utáni kómaidőszakban?), az jelentősen át fogja értékelni az előző kijelentést az új évad első része láttán. A helyzet…..
A tavalyi sorozatszezon egyik meglepetése volt a Chicago Fire - nálunk a nem túl kreatív Lángoló Chicago címen adta a TV2 -, ami szép csendben nőtte ki magát az NBC egyik legnagyobb dobásává. Ráadásul megálmodója, a veterán tévés Dick Wolf olyan okosan sütögette pecsenyéjét,…..
Harmadik epizódjánál jár az általunk nagyon kedvelt Válaszcsapás új évada (aki nem olvasta volna forgatási beszámolónkat, az menten pótolja errefelé). Az eddig sem volt titok, hogy a sorozat jórészt Magyarországon forgott, de személy szerint meglepődtem hogy ennyire hamar "hazait"…..
Lukács Attila 2013.08.26 12:32:13
@Mlinarcsik: az első évad (ami a wikis szócikk alapját is adta, és azt bővítették tovább) valóban tisztán brit gyártású sorozat volt, hazai pénzből.

A második évadba viszont beszállt a Cinemax, sőt, alapjaiban írták újra a történetet, azóta vannak a mostani főszereplők, tehát nem ördögtől való azt mondani, hogy a régi sorozat alapjaira egy teljesen újat tettek rá.

A Cinemax egészen biztosan amerikai prémium csatorna, ők adják a lóvét, ez az első saját gyártású sorozatuk. Így helytálló az amerikai jelző a címlapi ajánlóban.
A héten nekirugaszkodott a Chicago Fire stábja, elkezdték felvenni az új évad első epizódját. A kép még a forgatás előtti olvasópróbán készült, a jelek szerint Eamonn Walker, Taylor Kinney és Jesse Spencer is maszkulinra vette a figurát, már ami az arcszőrzetet illeti.…..
Pompás új előzetessel kényeztettek minket a Válaszcsapás készítői, mi pedig menten posztoljuk is. A három és fél perces videóban a két főszereplői és a sorozat rendezője mesélnek arról, hogy miért is lesz überfasza a negyedik (Cinemaxos számítás szerint harmadik)…..
Enyhén retróba hajló, de szerintünk bitangjó plakátot dobtak össze a kreatívok a 24 utáni idők legjobb akciósorozatához, amit már mi is nagyon várunk. ..
comment:com Aloha, Hawaii 2013.07.11 15:00:00
Megkezdőtött a Hawaii Five-0 forgatása. Immár hagyomány, hogy az első napon egy őslakos pap a helyi szokásoknak megfelelően megáldja a stáb összes tagját. A jelek szerint sikerrel. A képet a sorozat hivatalos Facebook oldaláról smitteltük. ..
Éppen csak elült a híradós Szebeni István káromkodása körüli botrány, erre tessék: itt egy újabb MTVA-s elszólás. Mazarin nevű olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy az Kossuth Rádió péntek délutáni élő adásába is becsúszott egy nyelvbotlás, „Jaj, bazmeg!"…..
Lukács Attila 2013.06.08 16:23:24
@szinkrobi: köszi, alkalmasint javítom is.
Wolf az első farkas, aki sütni tud - harsogta néhány éve a tévé és a rádió. A béna reklámszlogen meg azért jutott eszembe, mert a veterán tévés producer, Dick Wolf is szépen sütögette a maga pecsenyéjét az idei szezonban. Előbb mostani írásunk tárgya, a Lángoló Chicago…..
Aktuálpolitikai üzengetés, halottnak hitt, de nagyon is élő és tűzrőlpattant anyuka, párhuzamos valóság - mozgalmas évadot zárt a Hawaii Five-0. A poszt írásának pillanatában a Twitteren éppen csak nem dobogós a #H50 tag, vagyis meglehetősen sokan beszélnek odaát a hétfő…..
comment:com A nap képe 2013.05.21 11:00:00
Szerintünk vicces képet találtunk egy videóban, hát megosztjuk itt is. Az egyenruhás úriember amúgy Dick Wolf, a Chicago Fire (nálunk Lángoló Chicago címmel fut a TV2-n) atyaúristene. A berendezők biztosan szeretnék felakasztva látni, addig is becsempészték a sorozatba…..
Pünkösd örömére csodálatos képek jöttek szembe a Magyarországon forgatott Borgiák című sorozat minap vetített epizódjából. Nem fogunk sokat spoilerezni, tényleg csak egy rövid magyarázat következik. Hátha van olyan, aki a kép láttán nem kattintott az Olvasson még…..
Lukács Attila 2013.05.20 20:43:25
@monguzking: rettenetesen örülnék, ha a zavaros, gyűlöletbeszédet kimerítő baromságaidat máshol hirdetnéd.
A hőskorban már megtanulta minden bemondó: "Tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó" - énekelte néhány évtizede az LGT. Ilyen messzire nem nyúlunk vissza, de a tegnapi Híradós bazmegelés kapcsán összeszedtünk három emlékezetes káromkodást a magyar televíziózás…..
Sixx kolléga tavaly az év újoncának nevezte a Célszemélyt, és legnagyobb örömünkre a sorozat idén sem okozott csalódást, sőt! JJ Abrams és Batman-Nolan tesókája, Jonathan Nolan úgy hozta ki a maximumot a történetből, hogy az egy pillanatra sem csapott át klisébe,…..
Lukács Attila 2013.05.11 16:51:12
@Llew: Igazad van, az elsőt alkalmasint javítom, köszi.

A második felvetést a nagy hirtelenséggel megjelenő, majd vissza-visszatérő női szereplő miatt írtam. Láttunk már példát arra, hogy a producerek így tesztelik a közönséget, hogy mennyire fogadnak jól egy-egy új figurát. De ebben ugyanúgy benne van az is, hogy az egészből nem lesz semmi.

Sajna messze még az ősz :)
Lukács Attila 2013.05.11 17:07:18
@Llew: Bear a legjobb!