Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanczár János

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ÓPERENCIA margójára ( unokaöcsémnek )   Olvasom könyvedet… Puzzleként próbálom összerakni – a szavakba, mondatokba szőtt – regényként megírt – őstörténetet A sorok között kóborolva próbálom illesztgetni – a történetben szereplő –…..
Ma 1106 éve nulla óra öt perckor három küldönc érkezik Luitpold herceg sátrához. Frankónia, Alemánia, Bajorország, Szászország és Lotharingia harcosai éppen az előző napi tivornya következményeit pihenik, amikor a fővezér arról értesül, hogy Árpád, a magyarok fejedelme…..
Jön a Jani Tavaresi! Konyec! 2013.07.03 21:12:22
Majdnem hülyére vertem az okostelefonomat, amikor a barátom sms-ben értesített, hogy a mi derék baloldali Bokros pénzügyminiszterünk jobboldali. Gyorsan elszámoltam a végtelenig kétszer, hogy megnyugodjak, de az utóbbi nem sikerült, mert a fogaimat is megolvastam, és kiderült:…..
A sors úgy hozta, hogy a munkahelyeimre, kevés kihagyással jó tizenöt éve a Nemzeti Színház mellett visz az utam, naponta kétszer. Én még emlékszem a cirkuszra, amikor a liberális kultúrfölényüket fennen hirdetők visongva üvöltöztek a magyar nemzet első számú színpadi…..
Furcsán Nyerenc beszélt. Nagy Imre háza elé állíttatta az őt hallgató „tömeg” fölé magasló egyszemélyes emelvényt. Használta a nyelvünket is. Tette mindezt visszafojtott, ám károgásba hajló álságos hangon, a tízujjas papírforgatás technikáját (valószínűleg nem…..
avagy a romló romlás romlásának romlása Mottó: MINDEN VICCNEK A FELE IGAZ. DE MELYIK FELE? Horoszkóp murphológia (Anita és Jonathan Blokk, vagyis Hanczár János) IKREK május 21- június 20. (Bővített eladás)   A mai napon (meg minden nap) a Plútó egzakt trigonja utal…..
Jön a Jani Bal csőre bukfenc 2013.05.15 21:58:56
Képzelt riport egy szombathelyi temetőből   Éjjeli harmat lepi Szombathelyen a Jáki úti temető márványsírjait. A Hold bambán rávilágít egy ötven éves sírfeliratra, de a SORS című bulvárlap fotósa képtelen a nevet lefényképezni, mert egy hatalmas őzbak fehér fara…..
A helyzet pedig az, hogy jó tíz éve sikerült készítenem egy interjút a Magyar Nemzet újságírójaként Oláh György Nobel-díjas kémikusunkkal, aki új tervéről, az energiacellák létrehozásáról is beszélt a lapnak. Kíváncsi lennék arra, hogy az általam nagyra…..