Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venompv

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Robben a radaron 2013.04.25 10:00:00
A Corrierre dello Sport szerint a Juventus figyelemmel kíséri a Bayern München szélsőjét, Arjen Robbent. A Bianconeri edzője, Antonio Conte benyújtotta igényeit a keret megerősítésével kapcsolatban. Az olaszok az Európához való felzárkózást a holland középpályással kezdhetik…..
A Juve-Milan Olaszország egyik, ha nem a legnagyobb rangadója, így nem csoda, hogy minden körülmények között élénk érdeklődés övezi. A hazaiaknak a Scudetto minél korábbi bebiztosítása, míg a vendégeknek a selejtező nélküli BL-indulást érő második helyezés elérése miatt…..
Az Exor elnök-vezérigazgatója a részvényeseknek címzett levelében arra sarkallta a Juventust, hogy használják ki jelenlegi dominanciájukat, és pályán elért eredményeiket pénzügyi téren is kamatoztassák. A tavalyi szezonban a Bayern München 128 millió euróval nagyobb…..
venompv 2013.04.17 21:55:33
@juve1986: Nekem is valami ilyesmi rémlik.Régebben a Marotta azzal dicsekedett, hogy a klub csak kb. 30 millát tett bele az új stadionba, a többit a névszponzor állta.
A Juventus legyőzte a Napolit a klubok Primavera csapatai részére kiírt Olasz Kupa sorozat döntőjének visszavágóján, s ezzel elhódította a trófeát, annak ellenére, hogy kilenc emberrel fejezte be a találkozót. A két csapat torinói első összecsapásán a fiatalok 1:1-es…..