Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a 17 éves Parker Schnabel

0 bejegyzést írt és 2879 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           1.  Magyarország belső állapota gyakorlatilag lehetetlenné teszi azt, hogy bármilyen kérdésről, amelynek politikai vonzata van, értelmes vita alakuljon ki a társadalmon belül.…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 12:53:31
@Rodeo36: Nagyon nekikeseredtél elsőre.
Pedig provokatívnak szántad a kis javaslatodat, ahogy írtad, és én még csak a második olvasód voltam.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 13:03:22
@Rodeo36:
Az igazsághoz tartozik, hogy te szóltál be az én karakteremnek, mert én a javaslatodhoz szóltam hozzá.
Kis szusszanás után elfogadok egy szorrit, ha addig még nem tilt ki engem jótündi.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 13:17:48
@Rodeo36: Merészelem.
De ha nem tetszik az aranybányász Parker Schnabel, akkor lehetek Lavinia Pinkerton is, csak félek, hogy akkor csúnya hülyepicsázás lenne belőle, mert ez itten nem Anglia.
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 10:15:05
@jotunder:

Erre a nemlétező matolcsizmusra 200 milliárdot talicskáztak ki az államkincstárból.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 10:18:39
Vagy
index.hu/gazdasag/2015/01/21/250_milliard_a_forint_a_matolcsy-tanokra/
vagy 262 milliárdot, vagy ha még hozzászámoljuk a paloták vásárlását is, akkor mennyit is ?
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.07 11:22:27
@jotunder:

Netto lopás, titkos pártfinanszírozás
és politikai tisztogatás a közgazdászok és egyetemek között ?
             Előszó: Harmincezer forintos (ezt inkább ne mutassák meg a fekete ruhás nővérnek, vagy a közmunkásoknak) poszttal jelentkezett be Megadja Gábor a közszolgálati Mozgástér blogon az Orbanisztán-filmről. A dolgozat érdekessége, hogy jelentős egyezéseket mutat…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.04 12:11:32
        (Yvon Mvogo (kameruni), Ricardo Rodriguez (spanyol-chilei), Johan Djourou (elefántcsontparti), Gökhan Inler(török), Granit Xhaka (koszovói-albán), Valon Behrami (jugoszláviai albán), Blerim Dzemaili (macedóniai albán), Gélson Fernandes (zöldfoki-szigeteki), Pajtim Kasami…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.26 19:18:28
@WiteNoir:
De ehhez tudni kell, hogy azon a napon mi a magyar közösségi érdek. Ma például a bevándorlásügy...
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.03 10:24:03
@nerángass:.. Naon jó ez.

" S van még valami. Tőkés képviselő, aki újfent emlékeztette hallgatóságát, hogy Európa keresztény lesz vagy nem lesz, kijelentette: Orbán Viktor a keresztény kultúrával ellenséges tömegek ellen küzd. Ehhez képest egy ismert latin-amerikai bevándorló, Ferenc pápa, aki az európai bíborosok elől vette el a munkát, a Szent Péter téren ezen a héten azt mondta híveinek: „Arra kérlek benneteket, kérjetek bűnbocsánatot azoknak a személyeknek és intézményeknek, amelyek bezárják az ajtajukat ezek előtt az emberek előtt, akik egy befogadó családot keresnek, oltalmat keresnek.” Attól tartok, a Szentatyára ráférne egy alapos konzultáció."
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.08.02 16:42:55
@Mariann19:

Nem munkavégzés. A Mol Zrt-nek olaj- és gázmezői vannak Szíriában.

Itt nálunk már vízműveket is foglalt gorillákkal a polgármester, meg képeket foglal a kormány külföldiektől, ha valamelyik megtetszik neki, egy pohár vizet is sajnálnak a szír betámolygótól...

...képzeld, micsoda - Nem leszünk gyarmat - fegyverkezés lenne, ha szírek termelnék ki a magyarok olajmezőjét és gázmezőjét.

Illetve, lehet hogy van ilyen, mert nem tudjuk, mit művelnek ott gönn,
csak mondjuk akkor lenne nagy polgárháború, ha kiszivárogna...
...vagyis akkor sem...
...csak akkor, hogyha Gyurcsány neve is belekeveredne a kiszivárgásba...
        Kezdetben vala az Ige.          "Az egyik ilyen társaság a Terror Háza Múzeum igazgatója, Schmidt Mária körül alakul. A milliárdos vagyonú üzletasszony nyilvánosan és nem nyilvános körben tett megnyilatkozásai egyértelműsítik, hogy elégedetlen a jobboldal…..
           A Guardian tegnapi cikkében Cas Mudde holland politikatudós Enoch Powell  híres-hírhedt 1968-as "vérfolyam" beszédéhez hasonlította Orbán Viktor tusványosi beszédét. Enoch Powell Nagy-Britannia huszadik századi történetének egyik legnagyobb hatású parlamenti…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.31 16:15:23
@jotunder: Megríkatott azzal, amikor a néni rettegett a bedobott szar meg a skandálás miatt.
Én se örülök a mindent fölforgató fidesszaporulatnak a városomban, és tudnék ablakon kidobott nyers csirkékről meg büdös grillező szomszédokról irkálni, dehát a város és az ország nem falu, hogy egymás közt dagonyázzunk ezer évig, míg mindenkinek ugyanott lesz az anyajegye.
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
        A Népszabadság írt egy cikket, amelyben "védett háznak" nevezték azt az épületet, amelyikben menekülteket bujtattak Budapesten emberi jogi aktivisták.       Fel is háborodott pár kormánypárti újságíró, hogy ezzel a Holokauszthoz hasonlította a Népszabadság  a…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.29 13:34:36
@Kuviklacz: Nem a pártoktól határolták el magukat, csak az ellenzéki pártoktól.
Rendőrökkel például szivesen fotózkodtak.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.29 14:21:40
@velőtanya: A szerző jogász. Akkor tuti, hogy nem ismeretlen. Valamelyik kormányzati szófosó a Pasarétről.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.29 14:29:58
@velőtanya:

Dehát ez a felcsúti jegyző.
     Dr. Prof. Török Gábor szerint Orbán Viktor a magyar politika Kenesei Krisztiánja. Amiről eszembe jutott az olasz másodosztályú bajnokság 2007-2008-as idénye, pedig az aránylag ritkán jut eszembe.  Ebben az évben Kenesei Krisztián az AS Avellino csapatát erősítette. A…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.29 12:06:54
@Wolff: Nem cserélte le. Ez csak a szokásos manőver, hogy először a széleket szolgálja ki valami uszítással, fölhergeli, élükre áll,

aztán lecsendesít és ezzel behúz középre,

és akkor szoktak mindig olyanokat irogatni az irkálók, hogy ..én nem szeretem Orbánt, de ahogy ezt a förtelmes cirkuszt leállította, az már tényleg bölcsességre vall, és látszik, hogy lassan tanul valamit a jómodorból, úgyhogy nincs más, aki a hőbörgőket lenyomja, úgyhogy behúzom rá az ixet.
        Béndek pártelnök úr kissé kiakadt Tamás Gáspár Miklósra, és megpróbálta neki elmagyarázni, hogy a dolgok nincsenek úgy, ahogy azt a "Tanár úr" gondolja, hanem .... máshogy vannak. És igen, a dolgok valóban...        A kérdés az, hogy miért vesszük komolyan…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.27 15:30:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Te vagy a többség, és nem is vitás, hogy minden médiát a te örömödre tölt meg a te többségi vezéred a többségi jóhírekkel.

Lecserélni a főszerkesztőket, mindent beborítani a kormányzati kommunikációval, politikai hírválogatót küldeni minden médiába, elhallgatni a disznóságokat és álhíreket gyártani a letört cipősarkatokból, az a cenzúra.

Mit akarsz még egy nyomorult bloggertől, amikor írja a maga kis gondolatait,
... hogy ő is a termelési riportjaidat ismételgesse és imádkozzon a vezéred lelkiüdvéért, ahogy ti többség csináljátok minden médiában ?

Hát már ott se hagyod békében, ahol senki se látja ?
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.28 16:20:57
@István Tamasi:
Ezt a szétnyíló jövedelemollót szerintem beszéld meg Mészáros Lőrinc hirtelenmilliárdossal, vagy szerencsés Simicskával, sajátláb Ráhelkével, vagy a hatéves kislázárral.
           A virágnak megtiltani nem lehet. Ha egy országnak Skrabski Fruzsina a dokumentumfilmes, akkor legyen Orbán Viktor a nemzet örökös miniszterelnöke, Tusványos hercege, Európa megmentője a lesothóiaktól.          Ha ez az ország tényleg annyira boldog attól, hogy…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.25 14:17:25
@fortin2: Dehát az Index éppen ünnepli a kis gecit. Nekik nagyon tetszett.
Biztos jókat mondott, csak téged szólít meg.Talán öreg vagy hozzá, vagy túl fiatal, vagy tudsz olvasni.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.25 20:18:08
@Érvsebész:
Szerintem ezek akkora filozófiai áttörést jelentő gondolatok, hogy Orbánnak már ma meg kéne kapnia a békenóbeldíjat.

Részemről én el vagyok igazítva a következő évezredre ... de úgy, hogy már egyedül is elvezetném Európát és Amerikát is hátratett kézzel egyensúlyozva.
     „ Ilyenkor egész éjszakás ünneplés dukálna, de nekem másnap indulnom kellett Erdélybe. A Videoton eddigi legnagyobb BL-sikerét érte el. Négy éve az első akadályt nem tudtuk sikerrel venni. Most igen. (Magyarország miniszterelnöke, futballmágus, Európa védelmezője)…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.25 13:13:48
@Yorik: Minden verést kitalálnak előre, és most nem a buziverés volt a központi akarat, hanem a bevándorlóverés.

Igaz is. Hol van a kipécézett börtönőr négy másik tettestársa ?

Azok rendőrök, tekesek, börtönőrök, vagy a békemenet hozta őket szerbiából direkt erre a verésre ?
         Miért hazudik Szőnyi Szilárd? Mert nem nagyon tudna másból megélni, mint a beteges hazudozásból. Szőnyi számára a hazugság becsület és dicsőség dolga, ő a Világkonzervativizmus és a Világliberalizmus harcának katonája, és a késpárbajnak nincsenek szabályai,…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.24 20:13:11
@jotunder: Szóval akkor a Kiskegyed és a Blikk az ellenzéki sajtó, aminek komoly szerepe van ?

Tudom, hogy lábbilincset raktak a csípőprotézises bácsira, miután mellkas és koponyatörést szenvedett a rendőrtől.
A bűne ... ezt inkább hagyjuk. Nincs neki.

Az eset tipikus ellenzéki téma lenne, és nem kérdez semelyik lap, vagy hiradó, ahogy más öngyilkosok esetén se, akik rendőri kezek által, vagy kormány miatt - ugye,
Nem kell senkinek lemondani, ugye... mert nincsen ellenzéki sajtó.

A libáikat hány évig gágogtatták ?
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.24 21:22:06
@jotunder:

Ami megváltoztatható minden nap, amikor a kétharmad bemegy gombot nyomkodni, azt nem alkotmánynak hívják, hanem napiparancsnak.
       Az Egységes Románia Pártja címerében látható Drakula, azaz Vlad the Impaler.  A párt elnöke Bogdan Diaconu írt a minap szigorú, de igazságos hangütésű nyílt levelet Orbán Viktornak, a "Bayernak Bayerescu-nak egy a hangja" elv jelében. Komplett dilinyósról van szó,…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.24 15:16:36
@jotunder:

Elég hülyén fog szólni ott a határon túl, hogy azért épít pengés kerítést a trianoni határra, mert meg kell védenie Európát a migránsoktól.
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.24 16:06:43
@Mail Undelivered: Akkor ki van a vitorláson a sarkakatával ?
         Palkovics László államtitkár szerint 2030-ra Közép-Európa egyik legfejlettebb felsőoktatása jöhet létre Magyarországon.         Az ELTE 2014-es költségvetése körülbelül 86 millió euró volt, ami csak valamivel több mint C.Ronaldo éves jövedelme. Ezzel…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.23 18:21:46
@labrys: Akkor nyilván katekizmusból is csak egyféle van.

Adjanak a vallási suliknak egy tankönyvet, bazmeg.
Valamit nagyon elnéztek az urak ezzel a déli határkerítéssel! "A legrövidebb határidőn belül kell felállítani a 175 km-es kerítés a szerb-magyar határon - mondta Lázár János a kormányülés szünetében tartott rendkívüli Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter…..
          A héten rendezik a Nemzetközi Nyelvészeti Diákolimpiát Bulgáriában. El sem tudtam képzelni, hogy milyen lehet egy nyelvészeti verseny, ezért megkerestem a korábbi olimpiákat. Itt van például a 2013-as manchesteri diákolimpia feladatsora. A második feladat első…..
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.22 13:09:22
@Sir Galahad: Az nem lehet, mert ezek a fideszes figurák Orbán gyerekkori barátai.

Olyan nincsen, hogy Orbán valami komoly emberrel együtt nőtt volna föl a béközépben, mert a komoly emberek nem a béközépben nőttek föl.
Kizártnak tartom, hogy a vidéki tyúktolvajok és udvaroncok között egy is valami tudománnyal töltötte volna az életét.
Akkor nem értek volna rá Orbánnal meccsekre járni.
Ha meg nem haverok, akkor ellenségek, ugye...
a 17 éves Parker Schnabel 2015.07.22 13:40:21
@Sir Galahad: Mondjál már egyet, aki nem ismeri Orbánt személyesen régóta, és mégsem ellenség.

És majd előkerül egy régi fotó, ahol együtt vakaróztak.
        Az alábbi posztnak nincs tanulsága. Kizárólag arról szól, hogy a világ nem mindig olyan, mint amilyennek elképzeljük.       Idén Thaiföldön rendezték a nemzetközi diákolimpiát. A csapatverseny győztese az Egyesült Államok lett. 1999 óta ez a negyedik alkalom,…..
Ma kirúgták az Origo főszerkesztőjét, Sáling Gergőt. Nem, nem  Lázár János rúgta ki, hanem a munkáltatója, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. Ezt a Zrt-t is igazgatóság irányítja, bár a munkáltatói jogokat közvetlenül - valószínűleg - Vaszily Miklós…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
a 17 éves Parker Schnabel 2014.04.09 14:32:00
@Counter:

De hát te melyik kosárban ültél négy évig ?

A roma származású oligarcha réteg is kinéz, de az egyutcás falu gázszerelője is oligarcha már.
Ha a szinét kiretusálom, akkor nem is roma.

Nincsenek sokan, de szaporodnak rendesen.
a 17 éves Parker Schnabel 2014.05.13 17:35:02
@Szindbad:

És miből gondolják, hogy Ukrajna oldalán állunk ?
a 17 éves Parker Schnabel 2014.06.04 14:08:23
@Counter:

Akkor lesznek gazdagok, ha nagy a rablóbandájuk.

Miért, mit mondott, ami nem valós ?
Látszik, hogy fidesz-miniszter volt, mert teljesen jól érti a maffia lényegét.
Az ellenzéket tönkreverték. Részben bundával, részben azért, mert a kormányoldal jobban játszott, többen volt és a gólokat is ő számolta, de mindegy is: a vereség ténye vitathatatlan és megváltoztathatatlan. Magyarország egy lépésre van a pártállamtól, és ezt a lépést…..
a 17 éves Parker Schnabel 2014.06.04 12:47:58
@Deepblue Noir:
Akikről Orbánt tartják a legjobb választásnak, azok a fideszesek, mint te.

Jellemzően falusi emberek, akik kolbászt esznek, pálinkát isznak, és a templom meg a focipálya között biciklizve telik az életük.
Félnek az idegenektől és a nőktől.

Orbán rendszere ezekre a paraméterekre van kallibrálva.
a 17 éves Parker Schnabel 2014.06.04 13:08:39
@Deepblue Noir:

Ezért föl kéne néznem rátok ?
a 17 éves Parker Schnabel 2014.06.04 13:45:18
@Deepblue Noir:

Jahogy nem akartál semmit mondani, csak ugyanazt le kell írnod minden nap, mert mért is ?
A szélsőség mindig a közép meggyengüléséből táplálkozik, ezért a szélsőséggel szembeni harc a közép megerősítéséről kell, hogy szóljon. Ehhez a középnek a világban versenyképes, közjó-képes politikával kell rendelkeznie, és abba kell hagynia a szélsőség politikai…..
a 17 éves Parker Schnabel 2014.04.13 13:32:49
@Krisz11:

Mészáros Lőrinc és tsa. Mercédeszgyár ?