Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holacsoki

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„..A sztorim egy új nép születésével kezdődik, és a döntésekkel, amelyeket meg kell majd hozniuk. És persze azzal, hogy milyen emberré akarnak válni. Minden meglesz benne, amit mindig is úgy szerettek, meglepetés, erőszak.. A történet egy háború idején kezdődik, egy…..
holacsoki 2016.12.08 00:54:39
@Tűrhetetlen: Nem azzal mentette meg a világot, hogy befektetett? Ford mondta is Doloresnek, h megnyitotta a parkot, de elvesztette a társát, és jött valaki, aki invesztált a parkba.
Azért Doloresből előjött a felsőbbrendűség, mikor MiB-nek ecsetelte, hogy a porainajd az új halhatatlan istenek fognak járni... amúgy élvezet volt nézni, ahogy igyekezett szétverni régi lovagját.
holacsoki 2016.12.08 00:55:55
@holacsoki: porain majd
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
holacsoki 2016.11.16 00:40:14
@zsitta: Ahhoz nem túl öreg, hogy a fia legyen? 30 éve jár ide, kb azóta, hogy létrehozták a parkot, és úgy néz ki, mint Ford.
A Will=MIB vonalon meg az nem klappol nekem, hogy ha a park létrejötte óta járt ide, akkor a fiatal énjének (Willnek) nem olyan szintű ("gagyibb") hostokkal kellett volna találkoznia, mint az, akivel Ford iszogatott a kivont lakók szintjén?
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
holacsoki 2015.03.04 21:45:52
holacsoki 2015.03.04 22:27:11
@mokamini: Bocsi, nem olvastam. Szimplán a hallhatóságra gondoltam.
Ilyen hosszú, hét perces, felvezetéssel ritkán volt még dolgunk az eddig lement négy évad során, de most ez is eljött. Rickék nem csinálnak mást csak baktatnak előre, mint az entek, amikor háborúbe mentek A gyűrűk urában. Közben kapunk egy snitt Glenn+Maggie hollywoodi…..
holacsoki 2014.10.21 22:51:53
@RCH: Én is láttam a fickót, csodálkoztam is, mi van. Vagy nem verte agyon T., vagy nem figyeltek a készítők.
  Az igazat megvallva ez az epizód csak egy nagy bullshit, egy porhintés, ami felvezeti a félévadzáró rész szikla keménységét. Így nem is  lopnám el a show-t azzal, hogy ezt a köztes részt ecsetelem, miközben, aki nagyon up tp date az tudja, hogy a következő rész az AMI, ott…..
Antalnak nagy a bánata, mert a menyasszonya, aki egy másik faszival csináltatta fel magát, az őt az oltár előtt konfrontáló egykori szeretőnek nem tudta a szemébe mondani, hogy akkor ennyi vót, Iván, menj innen a picsába, én házasulok. És mindezért, mármint az esküvőnek nevezett…..
A hogyvót után menten Gabival nyitunk, aki kávét főz, de meginni már nem tudja, mert jön Judit, aki nagyon viccesen (mármint nekünk) elmeséli, hogy a faszi, akivel kúr, az egy barátnőjének a férje, és ez így most akkor hogy. És hogy mekkora gesicég, és ki képes már ilyenre.…..
holacsoki 2013.11.05 12:58:38
Tavalyi nagysikerű posztunk után idén is összeállítottunk Nektek egy igencsak méretes gyűjteményt saját kézzel elkészíthető karácsonyfadíszekből, hogy a munka-gyerek-házimunka-karácsonyi készülődés körből fennmaradó unalmas - és biztos számolatlanul sok - perceitekben is…..
Újra itt az X-Faktor a hideg hétvégék kicsit műanyag szagú lélekmelegítője. Szokás szerint lemegy, hogy mi volt a múltkor. Itt le is van írva szépen, okosan. És végre Lilu is belibben Isten Bencével egyetemben. Lilu ruhája színben megy a díszlethez, de Bencére, mintha egy vak…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
holacsoki 2013.10.21 13:45:23
@Mr Falafel: Mintha a Szombat esti láz/tánc-ban énekelt volna.
Ó te jóságos ég. Minden meg van bocsátva, a visszafordíthatatlan mentális károsodás, amit a Dominique c. szerzemény okozott, az UFO-szál, a csonkítások, az averziós-terápia, minden, mert Murphy nem szarozott, letépte Bloody Face fejéről a maszkot, és jól belevágta egyenesen az…..
Az Éjjel-nappal Budapest hivatalos fészbúk oldalán felmerült a gyanú egy rajongóban, hogy a show nem élő egyenes adásban megy. És lehet, hogy igaza van! Állítólag látta a mi kis alternatív valóságunk főhősét az utcán sétafikálni, miközben ELVILEG még nem engedték ki a…..
Csendélet az előző rész végén: elhagyatott kúriában NY-i házakat ábrázoló festmények, férfiingben festegető szőke nő, aki, már tudjuk, csak Irene lehet. Holmes megtántorodik, remeg a szája széle, és felkiált: "Irén!", a nő megfordul – ő az? Ő az! A halottnak hitt…..
holacsoki 2013.07.06 23:05:19
Olyan leírhatatlanul hiányzott fesztiválozás közben az Éjjel-nappal Budapest, hogy inkább meg sem próbálom leírni, csapjunk inkább a döglött borzok meg a kövér disznók közé. Ahogy látom, az égvilágon semmi haladás nem történt semmilyen irányban az előző pár részben,…..
Rögtön egy doktor-doktor vacsorával nyitunk, ami már csak azért is furcsa, mert az eddigi részek struktúráját nézve a gurmet-menza leginkább az epizód kétharmadánál szokott kinyitni, de ne akadjunk fenn ilyen piszlicsáré dolgokon. Dr Chilton és Hannibal beszélgetnek egy tál…..
Mai kalandját Dexter a rituálékról folytatott elmélkedéssel nyitja. Elkábítás, lekötözés, vérminta-vétel, leszúrás, feldarabolás, eltakarítás...nem is olyan nagyon különbözik mindez attól az esti rituálétól, ami Harrison lefektetését előzi meg, lényeg, hogy mindig be…..
Mióta írom ennek a csudijó sorozatnak a hogyvoltját, van egy plusz okom a hétvégi piálásra. Hogy vajon arra gondolok, hogy örömömben iszok, mert nincs, vagy bánatomban, mert nem nézhetem, az maradjon az én titkom. Nadeviszont, a részegen fetrengés előtt ott tartottunk, hogy Laller…..
A jó Laller komolyan veszi a közmondást, miszerint aranyat lel, ha elég korán fel tud kelni. Szinte a nap még fel sem jött, ő már a konyhában számolgatja az aranyát, ugyanis azt álmodta, meg tudja venni a lakást. Sok volt a mese lefekvés előtt? Gabi csatlakozik hozzá, majd érkezik…..
holacsoki 2013.06.13 09:51:12
@jog-ász:

Semmi DNS, csak időpont-következtetés.
holacsoki 2013.06.13 11:57:06
@egyemakisszíved:

Ez egyedül Anikónak jutott eszébe.
hogyvolt Hannibal 1x08 - Bél 2013.05.30 10:45:32
Will otthon, a kutyák között szerel valamit, amikor kintről egy eb sírását hallja, hát kimegy megnézni, de persze sehol semmi, mert haluzik állandóan szerencsétlen, az agyára ment a sok szörnyűség hét epizód alatt. Ugrunk Tóbiásra, aki egy kiskölyköt tanít csellózni, de a…..
holacsoki 2013.05.31 23:05:40
A készítők vagy nagyon értenek a feszültség adagolásához, mert amilyen ütős volt az elmúlt egy-két rész, annyira teljességgel unalmas és cselekmény nélküli volt a mai, vagy pedig most elkapcsoltak a szerkesztőségi tévén a Terminátorról és helyette átváltottak a kolumbiai…..
Jó napot kívánok, egy nagy adag izgalmat szeretnék kérni, de nem ám abból a gagyi kínaiból, hanem abból az igazi, tökös, törvényen kívüli, amerikai fajtából – szólt a rendező határozott hangon. Sajnálom uram, az elfogyott. Mást esetleg ajánlhatnék helyette? – kérdezett…..
holacsoki 2013.05.08 12:51:51
@egyemakisszíved:
Az nem jött volna be, mivel Hannácska fixa ideája, hogy Marci még önmaga előtt is titkolja az iránta való szerelmetes érzéseit-ezért majd ő elmondja.
Ha meg rájön, hogy ez nem így van, isten mentsen a tinilányok bosszújától...
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
holacsoki 2013.05.07 14:17:02
@adamskij: Azt észrevetted, hogy a főcímben azokat a színészeket írják ki, akik tényleg szerepelnek az adott részben?
Kérem szépen, ritkán van az úgy, hogy mi, magyarok járunk jobban egy sorozatot tekintve, és nem az amerikaiak - nos, ez most pont az a helyzet, mert a Hannibal negyedik részét az amerikaiak csak egy webes, csonkított verzióban kapták meg a bostoni merénylet miatt. Hogy miért, azt talán…..
Mellőzném az előzmények részletezését, úgyis mindenki képben van, ráadásul – ahogy kozákkucsma kolléga is jelezte tegnap – csak a neveket kell ide-oda pakolgatni az állandó történetszálakban. Gyanítható, hogy ma végre feloszlik KarvalyMarci, de addig is sok-sok percnyi…..