Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommy Gun

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cadik amellett, hogy az egyik legzseniálisabb magyar producer, mindenképpen az egyik legtermékenyebb is. Ez persze nem fénysebességgel összehajigált, de annál igénytelenebb anyagokat jelent, hanem épp ellenkezőleg: megdöbbentően egyedi és aprólékosan kimunkált új világ az…..
A nagyobbnál nagyobb elektronikuszenei nevek exkluzív fellépéseinek élő streameléséről elhíresült úttörő klub, a Boiler Room csütörtöki adása különösen érdekes lesz a budapesti technórajongóknak: a Lone, a Blue Hawaii, és a Fort Romeau mellett ugyanis…..
A budapesti bassmusic-veterán Cadik hamarosan külföldi közreműködőkkel megpakolt, vadonatúj albummal és egy új EP-vel jelentkezik, melynek első jele az alul meghallgatható friss track - ezúttal régi harcostársával, a brit Dynamite MC-vel erősítve. Nagy szubládával…..
Másodszor fordul elő, hogy egy zenész az "A38" címet adja egy szerzeményének, s a szerzők bevallása szerint eddig mindkét alkalommal a Hajón töltött percek jó hangulata ihlette a műveket. Ezúttal a brit house-huligán, Mike Hulme öntötte egy igen komoly party-darabba a Hajóhoz…..