Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencse.

0 bejegyzést írt és 1643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új munka ON! Lehúztam egy hetet, (végül csak 11-én kezdtem) azt már most elmondhatom, hogy teljesen más mint vártam. Ahogy az általában lenni szokott. A munka egyáltalán nem egyszerű, most még betanulási időszakban vagyok, csak az a baj, hogy nem tudom az meddig fog tartani (lehet…..
Ahogy azt már megszokhattuk, a Fishing On Orfű szervezői idén is a hazai alternatív zenei színtér együtteseiből válogatták össze az Orfűi tó partján lévő fesztivál fellépőit. A Magyarországon alig koncertező Európa Kiadó és az idén mindössze a Fishingen játszó Isten…..
Lencse. 2012.05.31 22:00:15
@Lencse.: Ja, igen, forrás: Index-főoldal.
Lencse. 2012.06.01 00:21:52
@Vérfürdő Bill: Ezt fejtsd ki kérlek!
Mi a jelentése a teljes szövegnek, és miért nincs igazam?
Lana Del Rey – Born To Die (Universal Music) Talán még egyetlen előadónál sem került elő annyiszor a hitelesség kérdése, mint Lana Del Reynél. A vitákat az okozta elsősorban, hogy az Elisabeth Grantként anyakönyvezett énekesnő annyira gyanúsan jól megkoreografáltan lett…..
Tizenkilenc évnyi közös munka után Molnár Levente Cseresznye kilépett a Tankcsapdából. A távozás okaként az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolatot jelöli meg a zenekar sajtóközleménye. „Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt.…..
Lencse. 2012.01.16 18:08:40
@ftxpmj: Találat! :)
Lencse. 2012.01.16 22:22:08
@Tonio 2.0:
Én megtenném egy korsó sörrel, ha Laci úgy dönt, hogy nagyon lejáratja a Tankcsapdát, szerintem benne van a pakliban. :D
Dum Dum Girls – Only In Dreams (Sub Pop) Biztos képletek nincsenek a sikerre, az viszont biztos, hogy 2011-ben, zajosra kevert, monoton, sokszólamú visszhangos gitárpopot játszani négy fekete ruhás, miniszoknyás lánnyal, minimum jó kilátásokkal kecsegtetett. Alapvető ugye, hogy…..
Mastodon – The Hunter (Reprise/Magneoton) A Mastodon tipikusan az a zenekar, amelyikből a sajtó csinált kultuszt. Amikor egy EP után felvették Remission című első lemezüket, azt már ugrásra készen várta az amerikai underground, és annak rendje és módja szerint annyiszor mondta,…..
Lencse. 2011.09.26 20:29:20
@-dj-: Hát, akkor ez elég szerencsétlen szó. Szeretnék én a saját szakmámban ilyen erőlködést. :)
Paolo Sousának rettenetes sebességgel el kell húznia a csíkot, és legkevésbé azért, mert lefejelt valakit egy sörmeccsen. Gyorsan szögezzük le: Sousa bólintásából azért lett ekkora sajtócirkusz, mert a portugál nem egy hentest vagy egy fogorvost fejelt le, hanem olyasvalakit,…..
zoli voltam A körülmények 2011.07.29 20:12:00
Lassan hét éve élek Budapesten. Ezen évek alatt, több helyen lakva, többféle szarságot benyelve, a közüzemi (nem)szolgáltatókkal kapcsolatban az egyik legerősebb meggyőződésemmé az vált, hogy a Fővárosi Gázművekben alapvetően háromféle alak dolgozik:1. Vannak az irtózatos…..
hagyjuk... Tulipánt 2011.05.02 23:51:00
Ma viszonylag bal lábbal kelős nap volt. Ráadásul reggel kiesett a kezemből a kontaktlencsém, rá a szappanra, amit nem sikerült rendesen megtisztítani. Szóval egész nap olyan volt, mintha egy erős pistával kenegettem volna a szememet. Aztán meg a hangom hiányzó részének…..
Ma elsétáltam a Tourinform-ig, hogy vegyek magamnak BLS koncertre jegyet. Sétafika közben azt vettem észre, hogy minden ember jól végigmér az utcán. Többször is előfordult már, csak ilyenkor ott motoszkál a fejemben valami (nem tetű vagy ilyesmi), hogy ááá biztos ezért, meg ezért…..
Először tavaly gyűjtöttem össze blogomon az adott év legjobb futballmeccseit. Akkori gyűjtésem ide kattintva érhető el. Idén nem lettem kevésbé betege a játéknak, sőt, mint azt blogom kitartó követői tudhatják is, valóságos fociblogger lettem. Így aztán 2010-ben…..
Lencse. 2011.01.02 00:12:59
Szia, Pontilyen! :)

„Mintegy 25 év után sikerült először magyar klubcsapatnak tétmeccsen legyőznie franciát.” - ez tévedés. Milyen érdekes, most olvasom ezt a bejegyzésed, és pont ma néztem meg újra ezt az összefoglalót:
www.youtube.com/watch?v=u2HiPJ--2l4
www.youtube.com/watch?v=OJXHUH6_0Ew&feature=related

Ráadásul ez sem volt sokkal kisebb fegyvertény, mint a Győr idei hőstette. Ennek a meccsnek az odavágója, a Bordeaux-Loki, eredeti időpont szerint 2001. szeptember 13-ára volt kiírva. A csapat el is utazott Franciaországba, viszont a meccset a terrorakció miatt elhalasztották egy héttel, így játék nélkül hazautaztak, majd egy hét múlva vissza, Bordeaux-ba. Ezután egy kissé fáradtan, a megilletődött Balogh Jani potyáival, 5:1-re kikaptak, a továbbjutás eldőlt, senki egy másodpercig nem gondolt rá, hogy itt bármi esélye lehet a Lokinak.

Majd jött ez a meccs, és te is kiszámolhatod, hogy 3:0-nál bizony egyetlen gól hiányzott ahhoz, hogy a Loki négygólos hátrányból kiejtse az akkor világbajnok Dugarryval felálló Bordeaux-t. Az nagyon odabaszott volna. Imádtam ezt a csapatot, abban a szezonban a nyolcadik helyen zártak, az előző szezonban gyakorlatilag (vagy elméletileg hmmm) kiestek, szóval nem volt itt komoly játékerő, ennek ellenére azt hiszem, ezen az összefoglalón is látszik, mennyire nekirontott a franciáknak a Loki.
Személyes vonatkozása a dolognak, hogy valami egészen leírhatatlan élmény volt ott lenni a nézőtéren ezen a meccsen. Hátborzongató volt az a tíz perc, amíg 3:0-ra mentünk, a B-közép akkor már nem is hangot, hanem hőt, energiát sugárzott a pályára.

A listáddal amúgy nagyjából egyetértek. A VB-ről én a holland-uru helyett inkább a német-argentint tettem volna be, az az elődöntő szerintem aránylag sima volt, jó volt nézni, ahogy küzdenek az uruk, de végig lehetett érezni, hogy a hollandok mennek majd tovább.

Amit viszont nem értek, az a katalán derbi. Egyike volt annak a kevés meccsnek, amit láttam a spanyol bajnokságból, és valóban egész jó kis meccs volt, de erre a listára szerintem nem férne fel, és te sem nagyon tudtál róla olyat írni, ami miatt szerintem itt lenne a helye. Az hogy a Barca egyszer, egy meccsen pár percre kizökkent abból az iszonyatos tempóból amit már hónapok óta diktál, valóban érdekes, de az év meccsei közé ez kevés.
A tészta, vagy a guarani óriásszték?..
Lencse. 2010.06.14 20:43:04
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
Kaptam 1 felszóltást, hogy próbáljak gyakrabban írosgatni, de nem blogot írni jöttem ide értsétek meg. Azért itt van 1 kis szösszenet a tegnap estéből:Tegnap este ünnepeltük a holdújévet a kínaiakkal és a vietnámiakkal együtt.Náluk más fajta időszámítás van. Most…..
Fél év Finnországban Képek 2010.01.28 10:50:30
Az összes képet itt meg lehet tekinteni:picasaweb.google.com/veronika.matyusElég csak ezt nézegetni :P..
Mielőtt előkerülnek a palackok a rekeszből, számvetéssel tartozunk egyrészt magunknak, másrészt mindenkinek, akinek kicsit is fontos az NST. Összeszedtük 2009 eredményeit, melléfogásait, tanulságait és természetesen ezúttal is megosztjuk veletek, mire jutottunk, hogy aztán már…..
Lencse. 2009.12.31 13:16:23
Lencse. 2009.12.31 13:37:43
@popp: Tán újabban az angol foci barátja vagy? :oD
A kilencvenes években titkos kormánykísérletek zajlottak egy Chapell Hill nevű poros kisvárosban. ELP, Yes és egyéb elbaszott prog-rock zenekarok lemezeit zúzták be és Indiából idehurcolt jógikat trancsíroztak bele gártisznak. Hogy ezzel mi a veretes lófaszt akartak elérni, azt az…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Lencse. 2009.09.05 15:27:29
Lencse. 2009.09.05 16:32:41
@popp: Azért egy keveset iksznél is ihatunk szerintem. :D
Ludovico-technika Kötelező kör 2009.09.03 16:41:00
Tényleg csak a tisztesség kedvéért, már óvodában is utáltam a bemutatkozós játékokat. Az összes taknyosról annyi derült ki, hogy szeret homokozni és jé baszki egész nap homokoztak. Baromi gyorsan ki fog derülni, hogy itthon többnyire ismeretlen együttesek ismeretlen lemezeiről…..
NagyÁrpi nevét skandálva vágunk neki a mágikus harmadik körnek a Premier League-ben, hogy jobb kedvünk legyen a lezárt Margit-híd és a nyárbúcsúztató programok közepette. Rangadót azt nem fognak játszani, mert minek, de a bukdácsoló nagycsapatok és a trónfosztásra készülő…..
Lencse. 2009.08.22 20:22:32
@popp: Számítottál te az előzőben meg az azelőttiben is. :o)

@Ferguson: "A MU általában így szokott válaszolni a kritikákra egy-egy ritka vereség után... :P " - Igazán kíváncsi vagyok, kiknek ment a nyelves smiley, netán azoknak, akik kibaszott baromságokat írnak a MU játékosairól, ha netán nem rúgnak gólt az első 5 percben?
Az újoncok nagyot alkottak hét közben: a Burnley-meglePI NAgyobbat szólt ugyan, de a JJB-ben is kaszálni lehetett a vendéggyőzelemmel és a Birmingham is kitett magért, vagy inkább megdolgozott a szerencséjéért. A Pool kitömte a Stoke-ot, a múltheti legyőzője pedig a tabella élére…..