Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unto yost

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjuk, épül a "Kerítés™", avagy Déli Műszaki Határzár™ (DMH™), s mint ilyen, köztudott, hogy lehet akármilyen magas, akár bábeli is, azonban "úgyis" 80 centiméternél fogja átvágni az rafinált ellenség. Mint a rák, csípik szét, ami útjukba kerül, illetve…..
  A szerkesztősegg tiszta szívvel gratulál Zsoltnak! ..
A Magyar Paralimpiai Bizottság vezetőségét érintő üggyel kapcsolatban mindenképpen fontos látni és érdemes megjegyezni, hogy az elnök úr tisztességesen meggazdagodhatott. Ennyi pénzből... Bónuszként egy Neurotic-idézet (még a "térítés" előttről"): "Lemondok a…..
mosthazudj Véres vadászat! 2015.05.21 07:37:02
Sokszor előfordult már velem, hogy "felmentem az Indexre". Azért sokszor, mert jónak tartom, hírportálként hitelesnek, a megjelenő véleményeket és álláspontokat tekintve sokszínűnek. Mintegy a magyar modern újságírás pionírjának, a fáklyának, mely elöl megy, mutatja az utat.…..
Friss! - Használt, bontásból származó, svéd gyártmányú Gripen-alkatrészek érkeztek. Jól karbantartott, első tulajtól származó, szervizkönyves, sok esetben új vagy újszerű tétel-kínálatunkból válogathat. ..
A híradások, híradósok szerint mindent megvető bátorsággal állt ki Borsa Miklós híradós-élmunkás, állásáért, munkaadójáért - az igazságért. A köz szolgája, élszolgája. Igen az, és ott, akkor. Amikor. Élőben. Ekkor megütötték.  Embertelen tett, melyet mélységesen…..