Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim Jong Un

0 bejegyzést írt és 711 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A város egyik legkultikusabb helyéről elég kevés információval rendelkezünk, holott igencsak kirí ez az épület a szimpla egyszerűségével. Az Újgyőri Piacnál található, kocka alakú óvóhelyet évek óta nézegetjük, de kevesen tudják, hogy egyáltalán mi az, többen nézték példának okáért gabonatárolónak.…..
Kim Jong Un 2014.07.13 00:38:10
www.youtube.com/watch?v=yJboHQ8Ki38
Na ebbol a bombabol pont egy darab kene, hogy ebbol a kockabol egy jo nagy godor maradjon.
Elsőként az Átlátszó Oktatás számolt be a Hívatlanul csoporthoz kötődő kezdeményezésről, melynek keretében a közoktatásban dolgozó tanárok által elkészítendő portfólió bojkottjára hívnak fel. Nemrég vezették be az életpályamoddellt, és ezzel egy időben minden…..
Amellett, hogy hónapok óta járom a vecsési választókörzetet, tájékozódom a helyi problémák felől, ismertetem a rájuk adott válaszaimat és megoldásaimat, fórumokat tartok, aktivistákkal és más helyi lakosokkal találkozom, sajtótájékoztatókat tartok a települések lakóit…..
Kim Jong Un 2014.02.25 23:06:27
Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit:…..
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
Brüsszeli mejdan a kijevi Majdanon! Sikorski, Fabius és Steinmeier: le a kalappal, uraim! Európa megmutatta, nem gyenge. Az Eu diplomatái megakadályozták a legrosszabb forgatókönyvet. Brávó! Üdvözöljük a Magyar Nerköztársaságban! Paráztat a “jobboldali” kormánypárti…..
Kim Jong Un 2014.02.22 21:44:45
@_most_: ja, es amikor obamat siman a sarokba tolta Sziria ugyben, akkor mi volt? A mocskos imperliasta fereg mar oda tolta a Foldkozi tengeri flottat, hogy tamadjon, aztan megiscsak elmentek haza. Putyin a legnagyobb politikus ma, egyik EU-s/amerikai papirmase politikus nem er fel hozza.

Ukrajna igy is Putyine, a gaz toluk jon, a penz toluk jon, a piacot ok maguk jelentik, ezer helyen tudja zsarolni oket, es meg is fogja tenni. Az EUnak ott semmi keresnivaloja nincsen, es ez nagyon helyes.

Ahogy itt se lenne.
Remélem, utoljára írok olyan bejegyzést, ami Kövér László házelnöki ténykedéséhez kapcsolódik - mert április 6. után már nem lesz abban a pozícióban, hogy a képviselőket fegyelmezni próbálja. De ebben a témában utolsónak szánt jelen posztomban még kénytelen vagyok…..
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
  A szír forgatókönyv? Ukrajnában már nem csupán tüntetnek. Ukrajnában Szíriához hasonlóan amerikai-orosz csata zajlik. Az ilyen exportált nagyhatalmi vetélkedések sajátosságaként pedig a helyi társadalom élete, vagyona és politikai lehetőségei pusztulnak. Ukrajnában…..
Kísértet járja be Kelet-Európát: a naiv sületlenség kísértete. Rousseau szerint az ember alapvetően jó, csak a kultúra, intézmények rontják meg – ez a bűnök, bajok, szenvedések forrása. Mára ez a tétel sokkal specifikusabb lett, eszerint az ember alapvetően demokrata, rajong…..
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Kim Jong Un 2014.02.19 18:28:06
Y-GEN A Majdan üzenete 2014.02.19 04:16:59
Bár február eleji a videó, de a Majdan tegnapi ostroma után tán aktuálisabb, mint valaha. A legkevesebb amit tehetsz, hogy megosztod a lány üzenetét, hogy ahogy ő fogalmaz, segíts a demokrácia kiépítésében Ukrajnában. Ugyan a felvétel szereplője arra is megkér, hogy tájékoztasd…..
Huszonkét halálos áldozata és több, mint kétszáz sérültje van a mai összecsapásoknak Kijevben. Egy orvos közlése szerint három tüntetőt agyonlőttek, és több tucatnyi sérültet ápolnak, többek állapota súlyos – adta hírül a Kyiv Post. Cikkünket folyamatosan…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Kim Jong Un 2014.02.16 21:09:28
@Make Valamit: en most nem arrol beszelek, hogy mekkora a nyomas rajtuk. En arrol, hogy eddig akarmennyivel futottam ossze - bar en mar csak visszahivasra viszem markaszervizbe a kocsikat - kurvara sotetek mar bocsanat. A tudasuk addig terjed, hogy na akkor kiszedjuk a komplett alkatreszt, megrendeljuk az ujat, aztan azt visszacsavarozzuk, az ugyfeltol meg elkerunk 420 000 + AFA-t. Egyszeruen idiotak. Ha a hibakiolvasas nem mutatja meg _egyertelmuen_, hogy hol a baj, akkor vakarjak a fejuket, es tehetetlenek. Az a szerelo aki ert hozza, mar regen maganban viszi, 20X annyi penzert. Pedig ma mar egy szaros forumrol ki lehet turni eleg konnyen, hogy mi lehet a baj. Eddig akarmilyen gondom volt, angol nyelvu BMW forumokon szinte mindig megtalaltam a megoldast, akkor a szakim igen.
Kim Jong Un 2014.02.16 21:11:12
@Kim Jong Un: a vege helyesen: ha megsem talaltam, akkor a szakim igen.
Kim Jong Un 2014.02.16 21:24:09
@ne most (CX): nem ezt mondtam. En azt mondtam, hogy egy szaki megis ismeri az autokat, es szinte egybol tudja, hova kell nyulni. (pedig van olyan szaki aki igenis bongeszi a forumokat is ha kell)

A markaszervizes majom pedig nem ert az autokhoz es kesz. De legalabb kurva sokat kernek.
Eltűnt a magyar infláció és növekedésben jócskán lehagytuk a régiót. Jelentett a KSH, mutatjuk a számokat. A KSH mai közlése szerint tavaly januárhoz viszonyítva a fogyasztói árak nem változtak, vagyis 0 százalék volt az infláció. A statisztikai hivatal szerint az energiaárak…..
Kim Jong Un 2014.02.14 22:12:13
@P.Freddy: te ostoba liberalis fereg! Te szarhazi mocskos allat! Ti liberalisok meg egy HIV virusnal is alavalobb teretmenyek vagytok! Remelem mind meg fogtok rohadni rovid idon belul!
Es akkor meg orulj, hogy ilyen kedvesen szoltam hozzad te hazatlan senkihazi fereg!

-elelmiszerarak az egesz vilagban mennek felfele, csak gondolom a DK oldalan errol nem irnak
-kavera ugyanez igaz
-olajar? szerinted ugyanannyi mint 2010ben te mocskos allat?

Nagyon eroltetett az ahogy mindent megmagyaraztok, csakhogy a boszme vezerednek kedveskedjel te rohadek! Dogolj meg!
Kim Jong Un 2014.02.14 22:13:45
@P.Freddy: a rombolas az pedig nektek ballib fergenek a szokasa, nektek nem draga semmi, csakhogy a boszme lehessen a miniszterelnok.
Kim Jong Un 2014.02.14 22:33:55
@P.Freddy: az ideg teged fog szetbaszni baratocskam aprilisban. :D

A koztorvenyes bunozo pedig a boszme vezered.

a zsiga marcell meg felolem 2X4 savos autopalyat is huzathat maga ele, ha ez az ara, hogy a boszme ne jojjon vissza. :D :D :D :D
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Kim Jong Un 2014.02.14 10:29:42
index.hu/gazdasag/2014/02/14/a_vartnal_is_gyorsabban_nott_a_gdp/

Elkurt gazdasagpolitika ugye?
Boszmeek mit is hoztak ossze? -9%?
Kim Jong Un 2014.02.14 10:41:28
@Mad Mind: :D :D :D

Szanalmasak vagytok. :D :D

Es mi van ha tenyleg ennyi? Na akkor mi van? Csak nem jon a csod, amiert ti rohadt utolso fereg ballibsi okadekok imadkoztok mar 3 eve?
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
Audiatur et altera pars! Hallgattassék meg a másik fél is! Íme Orbán Viktor kínai útjával kapcsolatban az MSZP Országos Központ és a Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye. Orbán Viktor pekingi kacsája MSZP Országos Központ közleménye Budapest, 2014. február…..
Kim Jong Un 2014.02.12 21:32:40
@ob.szerver: azt hiszem rolad meg kulon stadiumot lehet elnevezni mar. :D

Te isten barma!

Szerinted az a sok fidesz szavazo, akiket te lehulyesel nem tudja, hogy mennyire komoly bullshit az amit a kormany tol? Hogy a picsaba ne tudnak! Csak a masik oldalon meg a boszme van, es ezert mindent elneznek neki.
Egyre gátlástalanabb a kormányzati sikerpropaganda. Salgótarjánban egy építés előtt álló projekt látványterveit reklámozzák narancssárga plakátokon. Budapesten pedig az évek óta csúszó, félkész projektet hazudják sikernek. Az "Együtt fejlődünk" oldal ugyanis a következő…..
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..
Kim Jong Un 2014.02.12 09:09:19
Az MTVA még a más rádióknak értékesített rádiós hírblokkok összeállítására is egy külső céget kért fel: a közmédia évi nettó 42 millió forintot fizet ezen a jogcímen a Strategopolisnak, Giró-Szász András kormányszóvivő volt cégének, amely a Fidesz-frakciónak is…..
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..
Kim Jong Un 2014.02.10 22:08:52
@Gyűrött Papír: te tenyleg nem erted, hogy az emberek nagy resze BARMIT elnez a fidesznek addig, amig a masik alternativa a boszme? Ez nem jut el az agyatokig?
Kim Jong Un 2014.02.10 22:21:34
@Magyarország jobban teljesít: elobb kaptok ti. Mar egy ideje lehet tudni a datumot is hozza. :D
Kim Jong Un 2014.02.10 22:43:01
@Gyűrött Papír: a ti azok az emberek, akik mindig megdobbenesuknek adnak hangot, hogy a fidesz barmit megcsinalhat, es megsem erdekli az embereket.
Ennek a boszme az oka.

30 ev...ne viccelj. A legtobb ember 30 napra nem lat elore. Az viszont fix, hogyha a boszmeek visszajonnek, akkor vilagvege van.