Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xJelena

30 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
N.G. panaszlevele egy egyszerű, hétköznapi leírással indul, aminek oké, hogy már a második mondatában megjelennek az ellenőrök is, de arra azért nem voltunk felkészülve, hogy az írás pár bekezdéssel később egy forradalmi petícióvá növi ki magát, és írója…..
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
xJelena 2015.06.04 10:39:25
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
xJelena 2015.04.28 09:27:23
@Bujumburi:
egyébként valami elképesztően buta, ifjsegítő egy 240pontos ponthatárú szak
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Az igaz, hogy a Wizzair pink-lila és nem zöld, de Gábor szerint az okostelefonok korában talán nem kell Greenpeace-nek lenni ahhoz, hogy ne csak kinyomtatott beszállókártyával lehessen becsekkolni. Jogos felvetés, a sztoriban a szívességből nyomtató irodák állítólagos…..
Újraéled a Gyilkos elmék hogyvolt :) Összevissza képekkel nyitunk, kapucnis srác kapcsolgat egy tévén, végül megáll valami pocsék zeneadón. Eközben egy rémült, összekötözött kezű nő keres valamit a fiókban, nem világos, hogy mit, de nem találja. Apuka a földön, a gyerekek…..
1. elődöntő ITT Sziasztok, folytatjuk a 2. elődöntővel, a stúdióban ma is én leszek. 21:01  Valami fura alter táncperformansszal kezdünk, de legalább van időm elkezdeni. Nem, ezt a táncot nem tudom feldolgozni, komolyzenére breakdance, kemény. Dobál itt már mindenki…..
Jól megy mostanában az MTV-nek. A Kínos már a 4. évadát tapossa töretlen népszerűséggel, és egyelőre úgy tűnik, hogy a Faking It is bejövős lett. Persze a leszbizés óriási felháborodást keltett a konzervatívabb amcsikban, na de mit vártunk? Három rész után talán még…..
Üdvözlök mindenkit, ma nagyon rendhagyóak leszünk, közvetítünk. Dániában járunk idén, összesen 32 országgal. Kicsit kevés, tudjuk. Na, de csapjunk is bele. 21:07 Mire ezeket a sorokat leírom már lement az örmények dala. 22:20  Megkegyelmeztek nekem, lemegy újra az…..
Cikksorozattal emlékezünk A 2. rész elérhető itt: http://newzz.blog.hu/2014/04/16/emlekezunk_sos_titanic_2_resz Százkét éve történt minden idők leghíresebb hajókatasztrófája, az RMS Titanic elsüllyedése. A tragédiának már 1912-ben is óriási visszhangja volt, s mind a mai…..
xJelena 2014.04.16 15:44:36
Na, valljuk be, hogy szégyenletesen sok olyan sorozat van, ami Magyarországon egyáltalán nem, vagy csak rövid ideig futott.Nagy veszteség lenne, ha emiatt lemaradnának róluk. Szubjektív villámposzt következik, vigyázat. New Girl Zooey Deschanel sitcomja az elmúlt évek egyik…..
I. rész: http://newzz.blog.hu/2014/03/26/jatekok_amiket_latni_fogunk_filmen_1_resz II. rész: http://newzz.blog.hu/2014/03/27/jatekok_amiket_latni_fogunk_filmen_2_resz Következzen akkor a játékos sorozatunk befejező része, rendhagyó módon ezúttal hat áldozattal. A 'Tovább' után lesz…..
Az I. rész elérhető itt: http://newzz.blog.hu/2014/03/26/jatekok_amiket_latni_fogunk_filmen_1_resz Na, folytassuk is, el se hinnétek, hogy mik érkeznek a mozikba az elkövetkező 5-6 évben. Jöjjön a lista következő öt szereplője! Angry Birds Bizony, jól látjátok, a Rovio eladta…..
Nagy port kavart a feldolgozásfilmes listánk, mindenki döntse el ízlése szerint, hogy szerencsés-e PC/konzol játékokat mozivászonra vinni. Ami viszont biztos, hogy egyre gyakoribb, hogy a gyártók továbbadják a filmes jogokat. Lesz mit néznünk, mert az elkövetkező pár évben igazi…..
xJelena 2014.03.27 14:00:27
@pingwin:
Az Assassin's Creedes kérdesedre nem tudom a választ sajnos, de a Hitman a készítők nyilatkozata szerint a 2007-es film remakeje lesz :)
RETROspect listáján régi rajzfilmsorozatokat gyűjtöttünk. Most jöjjön 4 olyan ikonikus darab, ami ma is látható a tévében. Nem kapunk részesedést a FOX-tól, a több tőlük felkerült mű csak a véletlen műve. :) 1. Family Guy Magyarországon talán 4-5 éve lett igazán…..
xJelena 2014.03.22 02:21:59
Nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szabad-e szélesvászonra filmet csinálni egy rajzfilmből vagy egy videojátékból (könyvekből készült filmek szándékosan nem szerepelnek most). Szerintünk igen, ha jól van kivitelezve. Összegyűjtöttünk néhányat. Simpson…..
Judit elképesztő története szerint a Wizzair úgy döntött, hogy a lejárat előtt fél évvel ők már érvénytelennek minősítik az utasok útlevelét, úgyhogy nem is hagyták felszállni: Rendkívül megalázó és igen költséges élményben volt részem. Izraelbe szerettem volna…..
Senki sem szereti a remakeket, mi sem. De van néhány film, amit a készítői annyira elrontottak, hogy a mai napig segítségért kiabál. A felsorolt mozik közül némelyiknek már készül az újabb változata, de a legtöbbért csak a történet rajongói szurkolnak. Most kiderül, hogy mi a…..
xJelena 2014.03.16 22:17:47
@G. Attila:
Imdb-n van egy Wonder Woman film 'in developement' alatt, szóval előfordulhat, hogy a DC ezt a kívánságod teljesíteni fogja szép lassan. :)
Minden lány életében eljön az a pillanat, amikor semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy sztár legyen. A legtöbbünknek ez megmarad a gyerekkori naiv álom szintjén, de vannak, akik kőkeményen megküzdenek a hírnévért és el is érik azt. Minden szexizmus nélkül, valószínűleg ez…..
Március 15-e alkalmából, mi hangsúlyozottan NEM szeretnénk pártpolitikai fejtegetésekbe bonyolódni, és a hagyományos "mi történt ezen a napon"-féle visszaemlékezés is elmarad ezúttal. Nem kisebbíteni szeretnénk a forradalmárok érdemeit, hanem egy Magyarországon talán szokatlan…..
xJelena 2014.03.15 11:57:51
@Palma di Cesnola:
Nem az volt a cikk célja, hogy bárkit is lejárassunk, csupán kíváncsi voltam rá, hogy egy 20 év körüli külföldi többet tud-e 48-ról, mint mondjuk én az ő történelmükről.
Itt összegyűjtöttük, hogy melyek volt azok az estélyik, amik mosogatórongynak inkább voltak valók, mint a legrangosabb díjátadó gálára. A newzz.com-ot rendszeresen megvádolják azzal, hogy csak kritizálunk, beszólogatunk. Na, most ezt a hagyományt fogom megtörni. Következzenek a…..
xJelena 2014.03.11 23:02:52
@allegravelli:
teljesen egyetértek, de az elmúlt 10 évbe se a 97, se a 2002-es nem fér bele sajnos:)
amikor írtam a cikket, sok olyan volt, amit bele akartam volna rakni, de az időintervallum miatt nem :D
newzz.com 10 furcsa Oscar-tény 2014.03.11 10:00:00
Melyik színész ne szeretne Oscar-díjat kapni? Villámlista fura, de igaz elemekkel. 1. Egy 2001-es kutatás szerint azok akik valaha kaptak Oscart, kb. 3,9 évvel tovább élnek.  Azért én ezt kétségbe vonom, gondoljunk bele, hogy Walt Disney 22-szer nyert, és 65 éves korában…..