Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ducinea

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a nagy hidegben olyan jó bevackolódni a lakásban és kényeztetni magunkat. Például eg finom sütivel. Ez a csodás, már-már légiesen könnyű és a citromtól üde sütemény mindenki nagy kedvence lesz. Garantáltan. Puha, ízletes édesség, csodás citromos mázzal a tetején, ami még külön emeli az…..
Hogyan segíthetünk az idősek fizikai és lelki terhein? Interjú Fóti Emőkével, a Jézus Szíve Társasága Péceli Idős Otthonának mentálhigiénés csoportvezetőjével Mielőtt a hivatásoddal kapcsolatban beszélgetnénk, azt szeretném kérdezni, mi szerettél volna lenni…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Drága nagymamám lebénult bal oldalára, az idegosztályról a krónikus…..
ducinea 2016.03.05 17:57:12
@VaTi: Hát igen, sajnos egyszerűen nem lehet ott állni minden ápoltnál egész nap, mert fizikai képtelenség, no és a magyar egészségügy a végletekig le van rongyolódva, de sebaj, épülnek stadionok, kisvasút, meg kacsalábon forognak a villák. Nekik lesz pénzük magánkórházra valahol külföldön, ha értük jön a kórság. :-S
Skatt Díva naplója Kilenc. 2013.10.01 19:45:32
Azt hiszem lassan zátonyra fut az egyik legnagyobb közösségi portál és Skatt kapcsolata... A szókimondás, a szabad véleményalkotás mindig is érzékenyen érintette a prüdériával terhelt embereket, és a kirekesztés és a megbélyegzés mindig is az ostobák módszerei közé…..
ducinea 2013.10.03 19:34:46
Kapanyél Nagy Kapanyél TOTÓ 8. 2013.04.16 08:00:00
VIII. Melyik kártevő látható a képen? 1. tölgymakkormányos 2. szivarsodró eszelény x. vándorpoloska A helyes megoldást az utolsó kérdés után, tehát a 13+1 megfejtést együtt várjuk a kapanyeljatek@gmail.com címre. A játék további részleteiért katt ide: ..
ducinea 2013.04.16 08:57:45