Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebropeca Spanyolország

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Ebropeca Spanyolország 2013.04.15 20:35:49
@Mirjam2: Ezt meg is említem neki :) Hátha a fideszes rokkantfelülvizsgálati rendszer megállapítja hogy csak egy része béna a testének és járni sem tud egyedül, de sajtküpülésre a másik keze még kivállóan alkalmas :D
Mikor a nagy hó volt innen hívtam fel a katasztrófavédelmet miután egy hete villany hiányában semmit nem tudtunk róla.... A helyi önkormányzat tájára sem nézett....bár állították hogy mindenkivel foglalkoznak. A hívásom után küldtek ki egy katasztrófavédőt aki úgy ásta be magát az utcába ahol egy csomó idős ember él hogy nézze meg nem e fagyott meg esetleg,, vagy van e mit ennie.....A szerencsének köszönhetően túlélte...És ha nem telefonálok oda?? ááááá..... mindegy nem is idegesítem magam...
Ebropeca Spanyolország 2013.04.15 23:20:58
@mzgldr: De nagy arcú duma ez amit előadsz. Még ott éltünk Mo-n akkor sem laktunk közel hozzá hogy mindennap látogassuk. Asszem miután a néni ledolgozta az életét azért a rohadt országért a férjével együtt, talán elvárhatná hogy legalább ne dögöljön éhen!!! De nem!! Én fizetem innen a gázszámláját hogy ne fagyjon meg, a gyógyszerét hogy ne haljon meg, ápolót fizetek aki jár hozzá heti 3 alkalommal hogy legyen aki foglalkozik vele. Teszem amit a hazájának kellene tennie érte és nem nekem!!! Nem sajnálom tőle,mindent megadunk neki csak végtelenül dühít hogy 12 éve nem élek ott de még mindig idecsapkod a sz..r és még mindig a magyar állapotok kísértenek ha nem akarom akkor is.
A mamának külön lakrészt építtettünk itt kint, minden készen várja, de erőszakkal nem hozhatjuk el. De ha sikerül,végre kihozni és nem tudjuk eladni a házat, ott marad örök mementónak hogy itt is egy magyar család élt akit semmibe nézett a hazája!!!