Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ócskalibsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
ócskalibsi 2013.09.11 05:07:41
@monddazigazatmar: Nem tudom, hogy tudatában van-e. Mivel igyekszem jóhiszemű lenni, azt gondolom, hogy vagy rosszul fogalmazott, vagy valóban nem volt tisztában a határozattal.
Mindazonáltal ilyen tiltás valóban NINCS érvényben, tehát legalább részben jogos, hogy a kormányt arra kéri, hogy lépjen közbe.
(Megjegyzem, politikushoz méltatlanul gyenge erejű beszéd volt, amit elsősorban felolvasott, és többször belezavarodott/fulladt.
Bajt megelőzendő: nem én vagyok ilyen k. okos, hanem feltűnt ez az apró ellentmondás az elhangzottakban, és megnéztem.)
ócskalibsi 2013.09.11 05:09:33
@yotta: Ciánt az ivóvízbe elvtárs? :)
ócskalibsi 2013.09.10 23:39:19
@monddazigazatmar: Ugyan nem találtam arra utaló jelet, hogy a Miniszterek Tanácsa(EU) hozott volna az államtitkár által említett határozatot - amennyiben hozott volna valószínűleg már ténylegesen tilos volna a cianidos bányászat -, de az EP tényleg kimondta a tiltást. Sajnos a kettő együttesen kell, hogy törvénnyé váljon.
Ilyen szempontból még meg is lehet érteni a napirend előtti kérdést, hiszen a konkrét tiltás nincsen. Bár nyilván abból eredt ez a csúúúúnya félreértés, hogy az EP már határozatot hozott.
Nem kell parasztnak lenni. Ez az üzenet, Illésnek, Szanyinak, Vadainak, Zagyvának, és Lázárnak sem.
A jobbik nem rasszista meg nem náci felfogású, meg semmi rossz se, mer’ ők csak parlagfüvet irtanak meg minden szép és jó… Politikai pályafutások egyik fő eleme, hogy ezt próbálják megértetni ezzel a „rosszmájú” néppel. Aztán amikor már azt hiszik, most végre sikerült,…..