Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leti78

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
04.16.kedd Reggel korán ébredtem, teljesen kipihentnek érzem magam.Iszom egy pohár ásványvizet,összefogom a hajam,belebújok az itthoni sportcuccomba.A két,ezüstös súlyzóm ideje leporolni,beteszem hát egy viszonylag régi fitness CD-met a lejátszóba,és megpróbálom a lehető…..
Letícia vagyok,35 éves,egyedülálló nő. Brutálisan elhízva. Tipikus történet,először engem hagytak el,utána én hagytam el magam.A súlytöbbletem nem oka volt a szakításnak,hanem a következménye.160 cm-es magasságomhoz 85 kg.társul. Ez most kicsit úgy hangzott,mint valami…..
leti78 2013.04.16 14:00:01
@ThePvera: Nagyon köszönöm a kedves szavaid,és cserébe fogadd viszont biztatásom!Ne hagyd el magad,tudom,nem számít ki,mit mond,de sajnos,akik hízékonyabbak,azok vagy megbékélnek a méreteikkel,vagy fog összeszorítás,és hajrá.Tudom,még iszonyat hosszú út áll előttünk,de meg fogja érni,magunkért.
04.15.hétfő A melóhelyre reggel jókedvűen indulok,nyilván még semmi látszatja az elhatározásnak,mégis belül már jelentős átalakulásba kezdtem.Csomagoltam magamnak ebédre remek csirkemellet salátával,almát,és müzli szeletet,ha már nagyon megőrülnék édességért.Azt hiszem…..