Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigacsiga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nőket, az orvosokat és a szülésznőket is érinti a legújabb változtatás a terhesgondozás rendszerében: elvileg az anya választhatja meg, hogy ki kísérje figyelemmel őt a babavárás során, a gyakorlat azonban valami egészen más irányt mutat...
A paradicsomos káposzta akkor is az egyik kedvencem,  ha a környezetemben szinte mindenki utálja. Mondjuk nem csodálkozom, mert ez az egyik olyan főzelékféle, amit szerintem a legtöbb ember zsigerileg utasít el a szájától. Én nem akarok győzködni senkit, így nem nem is kezdenék…..
csigacsiga 2014.05.15 14:50:49
@Robiekin: Nem is arra írtam, aki eleve nem szereti, hanem aki hiszizett, hogy szirszar fűszerek, meg a paradicsomos káposzta megszentségtelenítése, stb. Nyilván ez nem a hagyományos főzelék, talán ezért is lelkes a kamasz gyerek... ;)
Harmadik napja nem tudom abbahagyni ezt a főzeléket. Na, nem azért mert annyit főztem belőle, hanem azért, mert már harmadszor főzöm teljesen önszántamból. Talán én ezzel jelzem magam felé, hogy megjött a tél. Két napja már a fűtést is bekapcsoltam és két napja érzem azt is,…..
csigacsiga 2013.12.18 19:34:00
A sárgaborsó főzelék az az étel, ami az emlékeimben a "tapétaragasztónak" csúfolt főzelékként maradt meg. Nem vagyon álszent, így nem mondom, hogy ez az egyik kedvenc alapanyagom, de akkor sem mondanék igazat, ha teljesen letagadnám. Főiskolás koromban gyakran főztük a koliban,…..
Kedves Költők, kedves Olvasók! A valaha volt költőkre, és külön magyar költőinkre emlékezve köszöntelek a Költészet Napján ! Virtuális Költőversenyünkre 12-en neveztek, és 9 költő írt verset. Egyikük sem hivatásos, és van, aki nem is tudott sok időt rá szánni: sokfelé élő, sokféle életmódot…..