Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sigma01

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a karácsony, telnek a boltok vevőkkel. Sok ember hitelt vesz fel. Számítógépre, mobiltelefonra, mosógépre, erre-arra. Emlékszem, gyerekkoromban nálunk is családi szokás volt egymásra licitálni, hogy ki vesz a másiknak drágább és nagyobb ajándékot. Persze az ilyen vásárlás vagy hitelből…..
Sokan álmodunk egy saját vízparti nyaralóról, ahova hétvégékre vagy akár nyaranta egy, vagy több hétre is elvonulhatunk. Hol máshol üdülnénk legszívesebben, mint Közép-Európa legnagyobb és Magyarország legkedveltebb tavánál, a Balatonnál?..
sigma01 2016.09.08 09:30:46
Csodálkozunk azon, hogy hiteltelenné vált a magyar politikai és gazdasági elit a választópolgárok szemében? Szögezzük le, ahhoz képest, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy semmi tisztelhető ne legyen bennük, elég későn ébredtek rá a magyar honpolgárok a saját vakságukra. Most aztán…..
sigma01 2016.04.24 19:50:40
@Khonsu: optimista vagy,már nincs annyi kb.1-1 1/2 év és borul a bili,a kínai központi bank már nem tart ki odáig...de akkor minden borul.Az oroszokon műlik,hogy lesz e VH III vagy elkezdődik egy újra osztási folyamat,aminek előjeleként az ilyen matolcsi-vajna-orbánokat,oszd le országokra az éhes tömeg az utcán húzkodja valószínűleg a belénél fogva.Nem mintha ez segítene ugye,de elégtételnek pont látványos
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
A leendő propagandaminiszter tegnap este megszólalt az Echo TV egyik műsorában. Feltűnt, hogy kevésbé modorosan beszélt. A minap ugyanis írtam e rovatba egy bejegyzést ama szokásáról, hogy gondolkodás közben a két szó közti távolságot e-zéssel tölti ki. Készülhet új…..
Vegyünk egy plasztikus példát a magyarországi korrupcióra.  Ön ott áll a Nyugatinál, és várja a villamost. A villamos nem jön, ön ideges, késik a munkahelyéről, tömeg van. Egyszer csak odafurakodik Orbán Viktor, kiveszi az ön zsebéből a pénztárcáját, abból elvesz pár…..
sigma01 2015.10.09 06:33:28
Sikerült eljutni arra a szintre, aminél most egy ideig biztosan nem lesz lejjebb, akkor sem, ha Orbán Gáspár lesz a következő sportállamtitkár. Mert az a tájseb, az az intellektuális környezetszennyezés, amit Tállai András jelent a magyar közélet egyébiránt roppant mód…..
Sokan panaszkodnak arra, hogy az elmúlt években sokkal drágább lett a cigaretta hazánkban, ami nem alaptalan, mivel tényleg több lépcsőben emelték meg a dohányáruk fogyasztói árait. Emiatt volt, aki áttért a saját maga által sodort cigarettára, de volt aki leszokott róla. A…..
sigma01 2015.10.01 10:47:31
Na ebből mekkora sláger lesz? A Wellhello és a Halott Pénz külön-külön is tarol mostanában, szóval ennek egy nagy bombának kell lennie. Lehet lesz is, aztán a Rakpart meg a Valami van a levegőben helyett ez ömlik majd mindenhonnan. A Petőfiből pláne. Itt egy rakás megszólalás a…..
sigma01 2015.05.21 21:13:01
Az Álmoskönyv szerint ez a két dolog együtt nem sok jóval kecsegtet. A Szegedi Kattintós nemrégiben azt írta, hogy a kormány tüzérei rosszul mérték be az irányt, ezért hullottak a lövedékek a barátinak nevezett Simicska-birodalomra. Akkor jeleztük, hogy ez a következménye annak,…..
Belsőség Heti merítés 2015.01.25 08:58:25
A kis rondaság, de imádnivaló :) Amikor hazahoztam, az ismerőseim nagy szemekkel néztek hogy "Ez meg mi?!". Kaptam olyan megjegyzéseket is, hogy "ilyen ronda kocsit ennyiért? Te hülye vagy..." Gyönyörű, de nem ide való Főleg vizes úton tud meglepetéseket okozni sima indulás…..
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
A magyar közszereplőknek és a hazai intézményeknek idén egy dologban mindenképp sikerült kiemelkedőt nyújtaniuk, ez pedig az elbénázott kommunikáció. Legyen szó választási kampányról vagy válsághelyzetről, egészen biztosan félresiklott valami. Összeszedtük 2014 legnagyobb…..
sigma01 2014.12.27 18:01:03
@lüke: tudod az a baj,hogy nekik-politikusok- ez a szakmájuk-lopás,hazudozás,megtévesztés-,és ahogy látszik is,jól prosperálnak belőle...
De sajnos hagyjátok és ez a baj.
Ha nyár, akkor tengerpart és miért ne lehetne Ibiza, ahol csodás, ráadásul modern villák épültek, amelyek minden luxus igényt kielégítenek. Tágas terek, gyönyörű kilátás, medence és legtöbbjük néhány percnyire van a parttól, ha a lakó éppen a tengerre vágyik. Ki ne…..
Belsőség Heti merítés 2014.07.27 09:40:11
Álomautóból használati tárgy Egy osztálytalálkozón derült ki, hogy a lejjebb említett Tamás barátom éppen a Landy-carhoz került szerelőként. Onnantól kezdve ismét összefűződött az életünk, Ő próbált elrettenteni a szerelmemtől, én meg csak bombáztam a…..
Belsőség Traktor lett, maradhat? 2014.07.18 16:34:15
Ő Nikolett, sok embert megihletett Akár rosszul is elsülhet, ha az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, de a kis káoszban mindenképpen van valami aranyos: a spontaneitás. Ez aztán vagy működik, vagy nem, szerencsére most – legalábbis úgy tűnik – működött.A múlt…..
sigma01 2014.07.18 21:53:12
Az Andrássy úton álló, a világörökség részét képező palota tragikus kiégéséről talán már mindenki hallott, olvasott. A hírek olyan gyorsasággal terjedtek a városban, mint maguk a lángok a tetőszerkezeten. (összefoglalókat a Pénzcentrum, és az Index is készített) Mi…..
sigma01 2014.07.16 21:12:33
@Ibolya4: Pár ingatlanon már túl adtam,kedves Ibolya.
De tisztázatlan jogi háttérrel rendelkező ingatlanba nem tennék pénzt,főleg nem Pesten.
Több lakásos házban,akár hol van vétel előtt csekkoljuk a szomszédokat.. alap.
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Vannak olyan települések, amelyek szerencsétlen módon valami rémség kapcsán kerülnek bele a köztudatba. Akár léteznek ma, akár nem, de végérvényesen a nemzethalál kapcsolódik Muhi, Mohács, Világos nevéhez. A közelmúltból is ott van Balatonszárszó, ahol legjobbjaink vasút…..
Mostanában nagy divat lett kutyázni a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztost, Andy Vajnát. De főleg az örökös bulvárszereplő nejét, Vajna Timit, amiért botránykönyvírás, volt szeretőkről Blikkben pletykálás és negyedévente másik híres…..
Orbán Viktor számtalanszorra tett ígéretet a devizahitelesek megsegítésére, amelyre - legalábbis a legújabb nyilatkozat szerint - ezúttal őszig kell várnia az érintetteknek. Persze, csak ha kibírják addig... A kormány immár évek óta tartó, mézesmadzag ízű devizahitel-mentő…..
sigma01 2014.05.18 11:15:15
@Buday András:
Köszönjük Emese.
Csak olyat tesz ami hasznára válik a gazdáidnak.
Ha megoldást keresnének valóban akkor csak a környező országok döntéseit kéne megnézni,hogy mit léptek erre az esetre.De nem.Tudod miért nem?
Mert a bankadó nevű sarc így kellően magas,és ez a lényeges,nem a nyomorult aki beszívta a CHF hitelnek álcázott forinthitelt.
design to go Friss, ropogós 2014.05.09 05:52:00
Hol? Via Col di Lana, Milánó, Olaszország Mi? Egy régi gyárépületből átalakított, felújított loft lakás, a maga két szinten elhelyezkedő 350 nm-ével. Tervező? Paolo Frello & Partners Mi tetszik benne? A fehér szín ezer arca. Elegáns, modern, friss, üde, lendületes,…..
Újabb visszamenőleges jogalkotás jöhet: Ezúttal a devizahitelek szűnhetnek neg Kivezetheti a devizahiteleket a kormány - erősítette meg a fideszes Gulyás Gergely. A politikus egy rádióinterjújában úgy nyilatkozott, várják az Európai Unió bíróságának ítéletét is a…..
sigma01 2014.04.23 07:21:43
@jog-ász:
Ha megnézel egy hasonló kondíciókkal felállított deviza alapú hitelnek mondott szerződést,ez is nagyon kedvezőnek mondható.
Ott 10 milla húsz évre kb 32 milla,utólagos szerződés mód.+kamatot meg a kezelési költséget,árfolyamkülöm.,árf.rést nem ismerem ki számolni.
Nekem nincs egyik sem,de ami ezen címszó alatt folyik az simán uzsora. Tarthatatlan.