Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DemonGirl

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem tudom írtam-e már róla, de én a napokban értettem meg igazán Enki Atyánk azon tanítását, hogy az Ő gyermekei, mi NEM vagyunk áldozatok ha lenne bűn a vallásunkban,akkor annak számítana eltűrni, ha mások bántanak, méltatlanul bánnak, vagy aláznak bennünket nem fordíthatjuk…..
A fordított kereszt egy nagyon ősi szimbólum, és IGEN, jóval megelőzi a zsidó és a keresztény vallást. Valódi jelentése: a Magnum Opus elérése, mikor a csakrák megfordulnak. A bázis-, keresztcsonti- és hasi csakra a lélek felső részére kerül, a korona-, hatodik- és torokcsakra…..
A páva Sátán egyik szent állata, és a Magnum Opus többszínű állapotát szimbolizálja, ami a Nigredo után következik. “Lucifer, Lucifer, tárd szét tollaid, s vezess az egyenes úton sebesen, a halál völgyéből a ragyogó fénybe, az Istenek palotájába.” - Isanatha Muni ..
A koponya és lábszárcsontok a Magnum Opus Nigredo állapotának jelképe. A műveletben ez a halál állapota, mielőtt a lélek megtisztul, és istenné válik. A tiszta és a tisztátalan elválik egymástól ..
A 666 a Nap kabbalisztikus négyzete. A “Salamon Temploma” valódi jelentése a “Nap Temploma”. A “Sol”, “Om” és “On” szavak mind egyet jelentenek: NAP. A “Sol” latinul jelent napot, emellett igen közel áll az angol “soul” (lélek) szóhoz. Az “Om” nevet a hinduk…..
A PIRAMIS az emberi csakra alakjának szimbóluma. A hiányzó fedőkő a befejezetlen munkára utal, míg a MINDENT LÁTÓ SZEM azt a mindentudást mutatja, amikor valaki istenné válik. Ezt az állapotot “Samadi”-nak, vagy “Szupertudatosság”-nak nevezik. Az alábbi kép az Egyesült…..
A szarvak az életerőt, boszorkányerőt, vrilt, csit jelképezik. A Merkúr asztrológiai jelképe is ezt mutatja. “Merkúr” volt az “Istenek Hírnöke”. Az “Isten(ek)” a csakrák kódneve. Azazel itt (Azazel magas rangú Démon) látható képén is ott vannak a szarvak, illetve a…..
A nyugati okkultizmus Baphomet-képe Shivától származik. Figyeljük meg a kezek pozícióját: az egyik felfelé, a másik lefelé mutat. A Baphomet is a lélek férfi és női oldalát jelképezi. Vegyük észre hogy a Baphomet férfi és női vonásokkal is rendelkezik, ahogy például az…..
Az “Ördög Vasvillája” valójában egy nagyon ősi szimbólum, ami évezredekkel a kereszténység előtt is használatban volt. A Távol-Keletről ered [ahonnan a kereszténység és zsidó gyökere aljas módon ellopta és korrumpálta, hogy elpusztítsa a spirituális tudást, és a…..
A Sátánizmus kapcsolatát a “sötétséggel” teljesen elferdítették. Ez nem szörnyekről és mumusokról szól, vagy bármi ilyen hülyeségről. A Sátáni “sötétség” a “yinhez” és a “yanghoz” kapcsolódik. Ez jelképezi a lélek női oldalát, a tudatalattit, amit…..
A FEKETE és VÖRÖS szín az ősi Egyiptomig vezethető vissza. Egyiptomot néha úgy nevezték, mint a “Fekete és Vörös Föld”, emellett az Alkímia központja is volt. Az Alkímia az emberi lélek istenné alakítása. Ezzel az átalakítással befejezzük Teremtőnk, Sátán munkáját. A…..
Az egyiptomi Ankh kereszt a lélekhez való kulcsot és a szívcsakrát jelképezi. A Vénusz bolygó jele is ebből származik. A szívcsakra és a Vénusz is Astaroth-hoz tartozik Astaroth más néven az egyiptomi Isis Istennő ..
Lucifernek több pecsétje is van. Mindnek az istenné váláshoz van köze. Az alább látható szimbólum az IGAZ GRÁLT jelképezi. Ebben a kehelyben van az életelixír. A katolikus egyház ELLOPTA ezt is, és eltorzította. A Grál a Magnum Opus része, annak a potenciálnak, ami mindannyiunk…..
Az egyenlő szárú vaskereszt sok Démon pecsétjében megjelenik. A csakrák helyes állását jelképezi, és az emberi lélek alakját. ..
A lefelé mutató pentagramm az energiát jelképezi, ahogy a koronacsakránkon keresztül belénk áramlik. A Sátáni Villám Sátánt jelképezi, Igaz Teremtő Istenünket. A villám az életerő – a bioelektromosság. A Sátánizmusban minden lefelé mutató szimbólum a fentről leereszkedő…..
A Sátánizmus legszentebb jelképe. A kígyó a kundalini energiát szimbolizálja a gerinc tövénél. Mikor a kígyót felébresztjük erő-meditációkkal és különböző gyakorlatokkal, a hét csakrán keresztül felemelkedik, intenzív tudatosságot, megvilágosodást, pszichikus…..
..
Amikor olyan emberekkel beszélgetek,akiket vallásosan neveltek, és ők maguk is vallásos érzelmeket táplálnak, azt mondják, istenfélőnek nevelték őket Nem is rossz ez a megfogalmazás, ugyanis isten től van is okuk félni az övéinek Két szomorú eset kapcsán írok most erről: 1.…..
Tegnap egy egészen hihetetlen és rendkívüli dolog történt velem. Habán Enki Atyámtól már megszoktam a hihetetlen dolgokat,de aki ezt olvassa, az tuti azt fogja hinni, csak az olvasók, vagy a magam szórakoztatására találtam ki ezt az egészt Pedig nem:) Tegnap egész nap rosszul…..
Enki lánya naplója 2013.04.22 02:06:14
..
Enki lánya naplója 2013.04.22 02:04:45
..
Enki lánya naplója 2013.04.22 02:03:35
..
Enki lánya naplója 2013.04.22 02:02:59
..