Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verbeka111

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
verbeka111 2018.04.12 08:29:14
@Gandosz: Jelents fel! Ezt szokták mondani a fideszes kommentelők, ha valamit állítanak, és én azt mondom rá, hogy nem igaz.
Egy kutatás fényt derített arra az örök kérdésre, hogy meddig bírják a férfiak az ágyban. Az átlag hat perc után ér a csúcsra, a legtöbben három és hat perc közötti teljesítenek. A különbségek egyébként óriásiak, míg sokan egy-két perc után élik át az orgazmust,…..
verbeka111 2016.08.10 16:52:28
Még mindig az olimpia elején vagyunk, de azért akad már balhé is a tévéközvetítések körül (és most hagyjuk a magyar példákat). Például azért, mert némelyik tévé és lap sokak szerint szexista megjegyzéseket engedett meg magának. Például Hosszú Katinka egyik győzelme…..
verbeka111 2016.08.10 16:42:32
@szellemkor: Végre egy értelmes hozzászólás. Köszönjük annak az embernek, aki megszült és értelmes emberré nevelt!
A 2016-os statisztikai adatok szerint az átlagos munkanélküliség hossza 19 hónap. (további statisztikai adatok itt és ha frissen váltál munkanélkülivé „elsősegély-cikk” a legfontosabb hivatalos intéznivalókkal itt) Toborzók, fejvadászok 6-9 hónapot mondanak, de ők speciális iparágakat látnak,…..
verbeka111 2016.08.02 09:46:30
@jobangel:
Nem a munkaadót ostobáztam le, még csak nem is a HR-est, hanem a kérdést. Ha ez egy szakmailag, akár pszichológus által kidolgozott, céltudatos kérdés lenne, amelyből a rá adott válaszok alapján a munkavállaló pályaalkalmasságára lehetne következtetni, akkor megérteném. de ezt nem érzem ilyennek. Hujber Tünde hozzászólása alapján ez egy általánosan használt HR-es kérdés. Számomra nagyon szomorú, ha egy szakma egy ilyen kérdéssel minősíti magát.

Az erőszak egy hasonlat volt. Azt sarkítottam!, hogy pillanatnyilag a munkaadó "bármit" megtehet, semmilyen felelőssége nincs a munkaadás szempontjából, a munkaadónak pedig mindenhez alkalmazkodnia kell. Ha több olyan cikket olvasnék, hogy a munkaadónak mit kellene tennie, hogy értékes munkavállalót kaphasson, akkor talán másképpen értékelném a dolgokat. A cikk ötletért EHO-zás utáni 3 Ft-ot kérek.

Azt sejtettem, hogy bizonyos rétegnek szól az írás, de éppen emiatt szakad tovább ez a réteg, mert erősíti bennük a helyzetet.