Regisztráció Blogot indítok
Adatok
il_capitano

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont azért, mert ez a kérdés így felmerül. Ez a kérdésfelvetés ugyanis abból a téves feltételezésből, vagy ha úgy tetszik, előítéletből indul ki – amely sajnos ma még a magyar társadalom többségére jellemző –, hogy a melegek úgysem képesek a tartós, kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló,…..
il_capitano 2017.05.01 07:49:09
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
az ezer színű világ Hídszerep 2013.09.18 16:25:13
A keresztény LMBT emberek egy csodálatos és különleges feladatra, küldetésre kaptak meghívást: hidat kell képezniük a nem keresztény, nem hívő melegek és a nem meleg (sőt gyakran homofób) keresztények között. A keresztény melegeket a többi meleg jobb esetben bolondnak tartja,…..
Bár a legtöbb figyelmet azért kapta a napokban a Kossuth tér, mert az épülő mélygarázs gödrét fel kellett tölteni vízzel, történt ám ott más izgalmas dolog is. Olyan, ami ráadásul nem csak hetekig marad hír, de évtizedekre meghatározhatja a tér arculatát. Előkerült ugyanis…..
Az elmúlt napokban a hazai médiában ismét felkapott téma lett az egyesek szerint nagy mértékben erősödő keresztényellenesség. Szilvay Gergely a Mandiner és a Magyar Kurír oldalain is hosszú cikkeket publikált a keresztényeket érő jogsértésekről szóló 2012. évi…..