Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hectoor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István lőtte az alábbi komoly művészi alkotással ellátott hármas Golfot. Kicsit morbid. A tetőre applikált szárnyat és a kerékhűtéses küszöböt szinte már észre sem vesszük. Nekem így hirtelen erről a 90-es évek számítógépes játékai jutottak eszembe, amikor még a 486…..
Igazán fantasztikus, amikor a generációk találkoznak. ..
Amire sikerült felapplikálni egy komplett Hyundai Coupé orrot. ..
Jajj,de csúnya! Bojlerkirályok 2013.05.22 08:31:06
Három kép reggelre. (Mondjuk a fotósok is megérdemelnek egy-egy sallert, mert ennél hülyébb szögből autót fotózni nehéz.)..
Fekete autó a havas környezetben - enyhén feltűnő. A budapesti flaszteron pedig ki is lehet szúrni, pláne, ha az úgy néz ki, mint az alábbi, Kőbájker kolléga által fényképezett Calibra. Mintha már láttunk volna pár ilyet. Nagyfogantyú, gyorsítócsík, lekszász. Bújjunk…..
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
A Ferrarik utánozására már számos példát láthattunk. Mind csak árnyéka az eredetinek. Egy maláj illetőségű fiatalember pedig nem volt rest megépíteni a saját Ferrariját. A siker? Garantált. Az orra leginkább Enzo.. Hátrafelé pedig egyre szögletesebb.. Mígnem a farrész…..