Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Váradi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára te is jól tudod, milyen idegesítő tud lenni, mikor mesteri pontossággal kipingált körmeidről fél nap alatt elkezd lekopni, lepattogni a lakk. Ma már persze ez a probléma megoldható a géllakkal, azonban ha nincs időd körmöshöz menni, és nem rendelkezel otthon a…..
Gábor Váradi 2014.11.04 16:22:51
@Mr. Waszabi: Megelőztél. :-) Mondjuk én csak röviden annyit akartam írni: Üvegben. :-)
A Panama-csatorna 2014-ben ünnepli megnyitásának 100. évfordulóját. A nem mindennapi építménynek hála a hajóknak nem kell több mint tízezer km-et kerülniük, így hamarabb célba érhetnek. Nélkülözhetetlen mind a világkereskedelemben, mind az USA keleti és nyugati part közötti…..
Gábor Váradi 2014.01.12 12:27:44
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
Gábor Váradi 2014.01.08 00:15:36
@toportyánzsóti: Bammeg, nem hallottam még ezt a mondást, qrva jó :-)
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Gábor Váradi 2014.01.04 15:09:18
@Babette_:

Ezzel mi a gond?
Karácsonykor összejön a nagy boldog család, mindenki vidám és örül egymásnak, végre lazíthat és semmivel sem kell törődnie… …egy tökéletes ember tökéletes világában. Ha a Te családi karácsonyod mégsem ilyen, akkor a nagy többséghez tartozol, aki nem tökéletes családban nőtt fel.  Karácsonykor…..
Azt mondta egy férfi ismerősöm, hogy nagyon könnyű nekünk, nőknek, hiszen bármit elérhetünk, amit csak akarunk, és nem kell különösebben megerőltetni magunkat az ügy érdekében. Elég szépen nézni, mosolyogni, csicseregni és máris a férfiak többsége megteszi, amit kérünk,…..
Ahogy egyre több emberrel beszélgetek az ismerkedésről és annak rejtelmeiről, felmerül bennem az a kérdés, hogy mibe kerül a szerelem? Mindenki egyfajta biztonságra utazik, vagy csupán másodlagos tényezőként szerepel az, hogy kinek mi van a zsebében? Milyen családi és…..