Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerrold

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I love Budapest TV mai kiadását látjátok Energizálás kezdődik....MOST! ..
Jópofa tesztNekem 8 a 11-ből...
ROFL-net Félre az útból 2008.01.15 10:32:41
..
gerrold 2008.01.23 10:35:51
ROFL-net Nyami reloaded 2008.01.18 21:45:54
Múltkor még csak képet raktam fel, de hát kérem szépen.Modernizált világban élünk, mindenről van videó is! :) ..
gerrold 2008.01.19 17:07:24
gerrold 2008.01.19 17:01:39
ROFL-net ?! 2008.01.15 11:54:00
gerrold 2008.01.16 00:59:21
ez utos... nemvagyok falusi, de szerintem azoknak is sokkos elmenyt nyujtana. A togye veres volt, szoval a fentebb emlitett komment ami szerint: "ez a saját tőgyét szopja?! XD nem éltem még ilyet^^" nem szopja hanem ragja... kozben mintha kerodzene (a gyomrabol huz vissza tapanyagot ujraragasra, a gyengebbek kedveert). Lehetseges hogy feherjehiany valtotta ki ezt a reakciot... de aztan ki tudja... lehet hogy ez ilyen innercikluszos tehen. Kepes elelni tapanyag es viz nelkul. Issza sajat tejet, majd ujra tejet termel, es igy korbe korbe... takarekos tehen? Masik teoriam az, hogy egyszeruen fajt a togye (mivel a tehenet fejni kell FredyD(persze szorry ha nem a tied a tehen)), igy megfejte magat... De mi hozta arra hogy az amugy erzekeny togyet veresre ragja?
hm... es mivan ha igy keszul a Milka csokolade? Addig kering a tehenben mig barna nem lessz, es akkor kiszedik belole es ujra toltik masik tejjel? Habar azok a lila tehenek. Lehet ez boci csoki? Nem, a boci meg kicsi tehen, es ez hatarozottan nagy volt... igaz eloben csak 2x lattam tehenet, ezek kozul eggyet csehorszagban, masikat eszak szlovakiaban (azzal szantottak).
Megvan, ez a csokapik, mivel amin fekszik a tehen az buzamezo (meg nincs kinove), es mivel a tejet cirkulacioban tartja igy megbarnul, ezert csokit emital hatulrol a tehen mint vegtermek. Es ahogy lassuk barnan fekszik, azaz a becsokizott buzamezon (korben meg zold, szal vanmit csinalni).
masik bizonyittek a feltekert vezetekcso, szerintem azzal toltik ujra a teheneket... hogy mire nem kepes a mai technologia!

gerrol orton
Ez a zene, ezek a színes ruhák, ezek a szuper táncmozdulatok => blogbejegyzés ..
ROFL-net Zebra-őrület :D 2007.12.04 11:29:00
94 diák gondolt egy jót és lebénítottak pár percre egy utcát. Az egyetemnek több épülete van, azonban egy alagút is összeköti, így sosem tudna leállni az emberáradat :)..
ROFL-net Tuti bunyó 3 2007.12.02 21:29:08
Köszönöm Anraelnek... Eléggé véres, de olyan brutál, hogy ezt nem lehet komolyan venni.....
ROFL-net Tuti bunyó 2007.11.30 19:49:04
Star Trek ide vagy oda, ez rohadt szar :D..
gerrold 2007.12.05 17:34:53
szoval, tudjuk, mindenre van logikus magyarazat.
Kedves roflnet olvasok, a kommentekbol itelve meg nem hallottatok a hilbert ter teoriajarol, megpedig az abban talalhato idopontenciarol.
A bolygo sivatagos, azaz feltetelezhetoleg meleg eghajlatu. Meleg eghajlatot pedig tobb dolog magyarazhatja:
1.) oriasi a bolygo attmeroje
2.) nagyon kozel van egy csillaghoz
3.) voros orias korul orbital
4.) az orbitacios ideje egyenlo a rotacio idejevel (lasd holdunk)
5.) eros ferritikus magja van a bolygonak
6.) vagy posztaktiv stadiumban van

miert fontos ez? Elmagyarazom: 1.,2.,3., pontnak ugyanaz a lenyege, miszerint valamifele eros gravitacios objektum kozeleben van, ahol idotorzulas jon letre (Einstein teoriaja). Hogy ez az objektum maga a bolygo, vagy a csillaga, esetleg holdja, az lenygtelen. Elmagyarazom miert lassuk lassitva, de elotte leirom tobbi pont okat.
Ha a 4. pont ervenyes, akkor feltetelezhetoleg a pont, ahol a jelenet jatszodik allandoan napon van, igy magasabb homerseklete van mint a tulso felenek. Mit eredmenyez ez? Elektrostatikus feszultseget, mivel ovis anyag ha egy vezeto eggyik felet melegitjuk, masikat hutsuk, feszultseg keletkezik, ami pedig elektromagnetikus indukciot okoz. 5.pont pedig a magnetikus domenok strukturalizalt allapotara alapszik, mely szerint a bolygo magneskent hat. A posztaktivitas, az frissen befelyezett vulkanikus tevekenysegre utal, mi elektromagnetikus jelenseget okoz, es ugyanaz az eredmeny mint az elozoeknel.

Azaz, a "lassitott" jelenseg nyitja a tertorzulas, mely idodiferenciat eredmenyez. Ez reszben megmagyarazza hogy miert hullo emberek elnek a bolygon, mivel a hullok eleg sokaig elnek olyan korulmenyek kozott amelyek a bolygon uralkodnak. Az ido arra lassitott a milyenkhez kepest (nagyobb testeknel lassabban telik az ido, mint a kissebbeknel, tudomanyosan bizonyitott).
Hogy tudjak emelni a nagy koveket? Egyszeru, azok csupan szivacskovek (tudjatok azok a konnyu kovek, melyekbol olcso hazak epulnek). Ez lathato mikor a gyikember hozzanyul a "sziklahoz" es az az erintestol megmozdul. Mikor pedig landol, nem pattanik vissza, vagyis minimumot (hogy a kinetikus energiaja reszet levezesse reakcioban), es nem kavar port. Ez a teny bizonyitott meg abban, hogy az emberke a lenyt a korulbeluli sulypontjanal talalja el, es az csak megrandul mint idegi reakcio. Higgyetek el annak a konek lett volna akkora kinetikai energiaja hogy feltaszitsa, akarmilyen eros is. A kovetkezo eleg eros bizonyittek az, hogy a gyikember lefeled dobta a kovet, annak ellenere a pasas feljebb volt mint a szorny, es az a ferfihoz felulrol esett. Ebbol ered hogy a szorny a foldhoz pattintotta a kovet es ugy dobta. Egyszeru nem?

gerrold orton