Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kancsendzönga

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Schmidt Mária, a Terrorháza Múzeum igazgatója és az 56-os emlékév főembere még tavaly decemberben vásárolta meg a gazdasági hetilapot, a Figyelőt. Először egy L Simon Lászlóból és a Habony Árpáddal közös céget is vivő századvéges Lánczi Tamásból álló szerkesztői bizottságot nevezett ki a lap élére,…..
Amint azt minden bizonnyal sokan tudjátok, 48 órával ezelőtt, 2016. december 25-én, vasárnap, karácsony első napján a Szocsiból történő felszállást követő hetedik percben a Fekete-tengerbe zuhant az orosz védelmi minisztérium RA-85572 lajstromszámú, Tu-154B-2 típusú szállító repülőgépe, fedélzetén…..
Elgondolásom szerint az első három bejegyzésem az oktatást gyerek-, szülő- majd pedagógusszempontból közelítette volna, de nem tudok elmenni szó nélkül a héten nyilvánosságra hozott PISA-eredmények mellett én sem. Ebben az írásban található egy angol nyelvű pdf is, megcsodálható... Már jó ideje…..
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok és Gyárfás Tamás MÚSZ elnök közötti háború újabb csatájában az Audi látványosan az elnök mögé állt, legalábbis a sajtótájékoztatón külön roll up jelenítette meg a négykarikás autógyártó logóját. Nagy kérdés, hogy a cég tisztában volt-e vele, hogy egy nagyon…..
Kancsendzönga 2016.11.18 12:19:24
@elemes: aha. :D

"Életmentő autót kapott a világbajnok
Legalábbis Katinka férje így nevezte a szövetség szponzorától, a Porsche Hungáriától kapott Audi Q5-öst. – Otthon, Amerikában megszoktam az automata váltós kocsikat, így most már én is vezethetek Pesten – mondta Shane, akit eddig a párja fuvarozott a fővárosban.
Mindenesetre Katinka nem lesz észrevétlen a forgalomban, az autó oldalát a neve és az Iron Lady felirat díszíti."
www.borsonline.hu/sport/hosszu-katinka-ferjenek-a-himnusz-a-kedvenc-slagere/92723

"Érdekel, milyen autót hajt a háromszoros olimpiai bajnok Iron Lady, Hosszú Katinka?
Egy Audi Q7-es SUV-ot, amit az Instagramon mutatott meg a bajnok."
formula.hu/uploads/Pictures/77/PF/3/pf_hosszu.jpg
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Kancsendzönga 2016.11.15 10:26:04
@SmithyHUN: Na igen. És erről beugrik egy tegnap olvasott vélemény:

"Megértük, hogy a libsik a testükkel védik Vonát. Szép." (via internet)
:D
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Kancsendzönga 2016.11.07 23:02:25
@flugos: Én csak csendesen morfondírozva vetem fel , hogy remélem, szívből remélem, hogy (mivel nekünk már nem fog számítani) az lesz az utódaink legnagyobb gondja (amit rájuk hagyunk örökül), hogy a boldog béke időkben ki, mennyit tett zsebre nokiás dobozban vagy helikopter-rotorba rejtve és nem az, hogy hordjon-e a lányod/unokád nikábot/burkát és hasonló, felettébb divatos cuccokat anélkül, hogy megköveznék a főtéren....
Kancsendzönga 2016.11.07 23:12:22
@Teknősnyúl: nem szeretnék ünneprontó lenni, de már Ferenc is szelektálna.
Kancsendzönga 2016.11.07 23:23:40
@WiteNoir: Te hová sorolnád magad?
(csak mert nem tudom, melyik/milyen kategória maradt ki a felsorolásból)
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Kancsendzönga 2016.03.22 21:44:19
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Egy szeptember 15-én nyilvánosságra hozott elemzésében az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb privát hírszerző szolgálata, a Stratfor azt vetíti előre, hogy a Nyugat-Európába özönlő menekültek olyan feszültségeket és megoldhatatlan konfliktusokat okoznak, amelyek…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
Kancsendzönga 2015.09.24 11:45:31
@Frankó Provolone: "Az index írja: Ahogy azt tegnap megírtuk , a rendőrség nagyon nincs képben, amikor terrorvádakkal illet valakit. "

Egy internetes hírportál mióta nemzetbiztonsági v. terrorelhárítási szakértő?
Kurvára bírom, hogy kinyúlt pulcsis újságírók egy-egy téma felkent szakértőjeként képesek megnyilvánulni. :D
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
Kancsendzönga 2015.09.20 07:37:22
@Hidvégi Mihály: az én gyerekeim, unokáim életterét, jövőjét ne vegyék el, számomra az ő életük többet ér, mint egy fabatka és bármennyi ún. "menekülté".
A te ivadékaidé ezek szerint nem ér ennyit se, sőt úgy tűnik kevesebbet, mint mindenféle jött-menté.

Gratulálok, így működik a szerencsére már hanyatló (bal)liberális agymosás.
Szegény Hídvégi Mihály.
Kancsendzönga 2015.09.20 08:06:36
Kancsendzönga 2015.09.20 10:24:16
@Hidvégi Mihály: "A te gyerekeid, unokáid életterét nem a menekültek veszik el, hanem Orbán Viktor."

Eddig olvastam. A többi nem érdekel.
Nem látod a fától az erdőt, de azért nyugodtan orbánozz tovább, gondolom jót tesz az emésztésednek.
         És most mi lesz velem? -  kérdezte a bírót sírva Zahar Al-Hussain?        Beláthatja, nem regisztrált Szerbiában, ezért ki kellett utasítanunk, hiszen, ha regisztrált volna Szerbiában, akkor azért kellene kiutasítanunk, mi, kérem, fejlett jogállam vagyunk -…..
Kancsendzönga 2015.09.20 10:22:09
@Flavius Mundus Puncius: "Remélem az összes mélymagyart visszrugdossák az őshazájukig Orbánnal az élen."

És te itt maradsz a muszlim terrorista tesókkal?
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
Kancsendzönga 2015.09.10 23:15:47
@GNDL: én biztos egy mazochista állat vagyok, de végigolvastam majdnem az összeset...
Émelyegve zártam be az oldalt.
Egyébként nekem is hasonló benyomásaim voltak/vannak, mint amiket leírtál.
Úgy tűnik, lassan leülepszik a káosz. Ez jó a menekülteknek, jó a civileknek, jó Európának. Nem jó a kormánynak. Az országot vezetni hivatott társaság megbukott. Megint. Önmagukat gyűrték le, amikor alábecsülték a társadalom önszerveződő képességét, a polgárok…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Kancsendzönga 2015.09.09 12:35:57
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
„Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevista” tüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes…..
Kancsendzönga 2013.05.07 23:25:58
@Fejesrob: nagyjából ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem is.
Azt azért megmondhatná egy, a témában járatos szakértő, hogy mégis mi a lószart akarnak a zsidók tőlünk?
Azon túl, hogy általuk bevallottan antidemokratikusnak tartott módszerként, de betiltatnának egy parlamenti pártot? (gyk. Jobbikot)? És ezt így most hogy? Egyáltalán mi közük van a belügyeinkhez. Egyáltalán mit számít egy tenyérnyi ország, maroknyi lakossága a számukra?
Ja, hogy itt él Európa egyik legnagyobb zsidó közössége? Szóval mégsem annyira kurvaszar itt, hogy mégiscsak jó itt lenni?

A legjobb úton haladnak ahhoz, valóban, hogy az is utálja őket, aki eddig nem.

Ja, hogy ez a cél? Vajon miért?

Juteszembe... hol is lőttek le zsidó kisgyerekeket néhány éve az iskola előtt? Ja, hogy Franciaországban? Nahát. Oda miért nem hívtak össze világkongresszust?