Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Függő Hírügynökség

328 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy missouri orvvadász három év alatt több száz őzzel végzett. Miután levágta a fejüket, a testüket hátrahagyta. Börtönbe került, ahol havonta egyszer meg kell néznie a Disney-féle Bambi rajzfilmet.   Fox News  ..
  Egy kínai fószer mindig gyalog ment haza a munkából, majd hazaérve megszagolta a koszos, büdös zokniját. Rossz ötlet volt, mert belélegezte a lábgombát, és kórházi kezelésre szorult. Senki ne szagolgassa a nap végén a használt zokniját!   NZHERALD  ..
  Az ún Mikulás-módszert akarta használni egy gyógyszertár kirablásához egy 22 éves ausztrál srác. Nem jött be. Miután kiszabadították, azt állította, hogy fotózni ment fel a tetőre, bár ezt az elméletet némileg gyengítette, hogy nem volt nála fényképezőgép.   VICE..
  De volt késsel hadonászás is, meg rendőrségi közbelépés...
  Ma ismét tanultunk egy új szót: ami itt a képen történik, az angolul doing doughnuts!..
Ha a frizurája, a bányabezárások vagy a Falkland-szigeteki háború alapján nem lett volna egyértelmű, egy halom most nyilvánosságra hozott irat révén mindenki meggyőződhet róla, hogy Maggie igazi szarfej volt...
  COSMOPURITÁN - Azt hittük, hogy a borzasztó divatmokaszinnál nem lehet nagyobb hülyeséget kitalálni, erre tessék, beköszöntött az Indokolatlan Méretű Tökfödő Kora!..
  ...hanem a tudomány nevében. Elmagyarázzuk!..