Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olahj65

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai és hondurasi kutatókból álló régészcsoport 2012 óta kereste az ősi várost az esőerdőben, de jó hírekkel csak pár napja tértek vissza. A történelem eddig ismeretlen darabkájának megtalálása mellett talán csak az a nagyobb szenzáció, hogy a város 1000 éve…..
A “Dedikálj egy bankjegyet” adománygyűjtő akciónk keretében a Parlamentbe is elmentünk. Több képviselő lelkesen adakozott, de volt, aki hezitált. Rogán Antal aláírt bankjegyére még várnunk kell… A videóban elmondja, miért! ‪#‎dedikalj‬ Rendezvényeinken személyesen,…..
A hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismerté vált volt fideszes politikus, Fodor Ibolya a legnagyobb közösségi oldalon zaklatott egy kommentelőt. A különös hozzáállású képviselőasszony azzal fenyegette meg a hozzászólót, hogy szól a főnökének, mert rágalmazta…..
olahj65 2015.01.10 19:25:58
@bölcsbagoly: Ja, értem: a riporter egy szemét és a ballib megvédi. A köztörvényes bűnözőasszony meg teljesen rendben van, jogosan érdemelte ki, hogy sikkasztóként Pécs városának szenátora legyen. Védjük meg a rohadék nyilvánosság elől! Mert megérdemli.
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
olahj65 2014.12.15 16:15:30
@Ex_Save_Maxos: Csak helyesen írni nem tanultál meg :-)
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
olahj65 2014.11.29 18:40:02
@Tökösmákos: Gratulálok a 17. tantrikus mantrádhoz. A Fókuszt nem nézem, valamint a regnáló hatalom hírcsatornáit sem. Remélem a 18 éves gyógykezelés valamikor úgy 20 év múlva eredményes lesz. A hozzászólásaid alapján csak azt tudom neked kívánni, hogy a nagylábujjad beszoruljon a füledbe. Akkor remélhetőleg majd a kezeid el lesznek ezzel foglalva, és a fasiszta hozzászólásaidat nem tudod begépelni. Egyébként a hozzászólásaid alapján azt feltételezem, hogy bedrogoztál, vagy totál részeg vagy. Kis mellékes: '65-ös születésűként több mint 10-szer voltam Kínában, Szingapúrban, Malaysiában.
Nem értem hogy jött ez ide.
De azért további kellemes levitációt kívánok.
olahj65 2014.11.29 22:29:38
@Pepejoe: Mindenben egyetértünk. Nekem is van még minimum 15 év a nyugdíjig, de lehet, hogy már nekem se lesz. A feleségem meg most fogja elveszíteni a dacból megtartott manyupját.
olahj65 2014.11.29 17:48:58
@Tökösmákos: Mindíg megfogadom magamnak, hogy nem írok kommenteket olyan oldalakra, ahol ekkora bunkó parasztok írogatnak. A posztnak semmi köze nem volt a politikához, de te (csupa kis betűvel, bár nem hiszem, hogy érted az utalást) az öszödi beszéddel jössz. Az én szüleim 70 évesek. Szerinted nincs tovább joguk az élethez. Neked (csupa kis betűvel) volt jogod mások életét kockáztatni 180-nal!
Ezek az emberek ellátták az előző generáriókat, tehát joguk van arra, hogy a mostani generációk ellássák Őket (csupa nagybetűvel)! Nem az állam tartotta el Őket, hanem Ők az államot.
Üdvözlöm barátodat Adolfot. Örülök, hogy nem érte meg azt, hogy hozzád hasonló véglények megérjék a századfordulót!
Mindenki tudja az angolokról, hogy teaszerető népség és hogy a teázás legalább olyan fontos nemzeti szokás, mint az esti sörözés egy pubban. Épp ezért aki Angliába látogat vagy ide települ, óhatatlanul is teázni fog előbb-utóbb, nem kerülheti el, akárcsak Magyarországon a…..
Belsőség Heti merítés 2013.09.15 09:08:21
Most miről álmodjak? A Maseratiból kiszállva, minden logikus gondolat elpárolgott a fejemből. Elkezdtem keresni a piacon lévő olcsóbb autók között. Megnéztünk egy szörnyű állapotú piros Biturbot Pécs mellett. Nem vettem meg. Dízelcica Az anyagminőségnél ne gagyi,…..
Hogy jól induljon ez a hét is egy igazán vérforraló gyönyörűséggel kedveskedünk nektek. Szépségünk a tökéletesség határán egyensúlyoz... Übersuna! ..
olahj65 2013.07.15 12:35:22
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Szabó László Annamária 2013.04.17 09:47:57
A kilencvenes évek elején ismerkedtünk meg. Dinamikus volt, tele tervekkel, ambícióval. Aztán hosszú-hosszú évekig nem találkoztunk.2007-ben kerültünk össze a munkánk kapcsán. Akkor már ismert médiapolitikus volt, engem a Magyar Televízió kuratóriumába választottak,…..
olahj65 2013.04.17 15:54:15
@szellemkor: Te csak nézel, vagy látsz is?
Az állami média színvonalas?!