Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aTavasz

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek elege van a hagyományos karácsonyi zenékből, kereshet egészen szokatlan ünnepi albumokat. Van ugyanis ezekből is bőven, mert minden valamire való előadó úgy gondolja, nagyon fontos kiadnia karácsonyi lemezt még akkor is, ha a téma egyáltalán nem illik hozzá. 22 olyan album…..
aTavasz 2014.12.10 20:22:18
Kétféle ember van a Földön: az egyik, aki már látta Sergio Leone mesterművét, a másik, aki meg fogja nézni. Én az előbbiek közé tartozom, ezért nagyon megkeseredett a reggeli kávé íze, amikor olvastam Eli Wallach halálhírét. Lány létemre óriási westernfan vagyok (miért? jó…..
aTavasz 2014.06.27 17:33:22
Subba A hét mondata 2011.09.02 12:26:00
"A Borsod megyei Sátán a buddhisták vették át az iskolát."hvg.HU ..
Hasonlóan az Alkotmány elfogadása tiszteletére rendezett gálaesthez, Albertirsán is ünnepelni akartak, ám nem tartották be a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó szabályokat. Káoszhoz vezetett a jogszabályalkotási hullám Albertirsán. A gyülekezési törvény jövőbeli…..
aTavasz 2011.05.16 19:00:14
Hát igen, Fradika kell, Corvinus nem – foglalta össze tegnap a rektor tájékoztatója közben egy mögöttem álló hallgató a fejleményeket. A kétségtelenül populista ízű megközelítés már csak azért is pikáns, mert bizonyára valami hasonló (a foci helyére állami…..
A védelmi pénz Zölderdő Béla jóleső érzéssel dőlt hátra Fradi-szurkolók kihullott hajszálaiból fonott, tejellenőrök felmondási papírjainak újrahasznosításával gyártott irodai székében, és egy nagyot sóhajtott. Elégedetten hunyorgott, miközben szemüvegét törölgetve…..
aTavasz 2011.02.16 18:51:35
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
Minden magyar ember tudja, hogy a kéményseprő név a bojtosúszós halhoz vagy a parkolóőrhöz hasonló ősmaradvány. Azok az emberek, akik ezt a nevet viselik, természetesen nemhogy nem szoktak kéményt seperni, de nyilván réges régen akkor is képtelenek lennének ilyesmire, ha nagyon…..
Bosszantó és zavarbaejtő dologra hívja fel Salix a figyelmünket. A tanító néni néha helyesírási és szövegalkotási problémákkal kűzd, levélírónk pedig tanácstalan a megoldást illetően.Kedves Ellenőrző, Apró ügy nagyon, lehet az is, hogy túldimenzionálom - akkor majd jól…..
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..
aTavasz 2009.11.26 16:07:13
Egyelőre úgy tűnik, nem indulhat el a 2037 óta tervezett ütemezés szerint, 2043. december 15-én a 4-es metró első kocsijainak próbaüzeme. A tervezett metróátadás újabb elcsúszását a beruházó főváros szerint több összetevő okozta, így a Duna váratlan tavaszi áradása, az…..
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
aTavasz 2009.09.23 16:14:20
Emailben terjed a Pénzügyminisztérium valamint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium közös szakértői döntéselőkészítő dokumentuma, melyben a következőket javasolják: 2010-től csak az a magyar állampolgár voksolhat az országgyűlési, a helyi önkormányzati valamint…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Roni nevû olvasónk a Torkos Csütörtök, olcsón-evõ program keretein belül volt elégedetlen a Platán Étterem szolgáltatásával, ezért most az étteremvezetõ meghívja ebédre. Kedves „RONI”! Felvetéseinek egy része valóban szót érdemelnek, ezért a magam és…..
saját emlékeztetők második 2009.01.10 17:38:04
Almaecet megfelelő higítva. Kevesebb kávé. Csöpögős radiátor ellen gumiám ill. tömítőpaszta is jó (Zsoci), majd hétfőn meglátjuk.Win újratelep  Saitek X52Pro műxik-e?Meglátjuk, visszaállítási pont készült...
saját emlékeztetők Első 2009.01.01 17:25:00
Na, ez az első blogbejegyzés. Új év, hóesés lassú menet haza Fótról. Gyomorégés ellen ma csak narancslé van előirányozva. ..
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
Már korábban is nagyon örültem, amikor a TV2 elérhetővé tette a feliratozást néhány műsorához, de még annyira ritka volt, hogy nem igazán foglalkoztam vele. Nade most ! Végre filmeket is lehet feliratozva nézni, sorozatokat, mint a Született feleségek, vagy a Doktor House! Végre…..
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..