Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edward Nygma

8 bejegyzést írt és 832 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatodik epizódjához érkezett a Westworld az HBO-n. Ezúttal is jelentkezünk spoileres kibeszélőnkkel a tovább mögött...
Edward Nygma 2016.11.09 15:29:15
@rudo: A mélybe eltemetett régi laborról, régi terminálokról, régi titkokról és régi logóról nekem a Portal 2 ugrott be :)
Szerintem. Terepfutó edzőtábor 2016.03.29 23:49:00
Korán érkezett a húsvét hétvége (sosem tudok rájönni, mihez számolják, mindegy is, UTFG). Idén viszont a sonka-torma-kölni szentháromságot hátrahagyva, edzőtáborozni mentem a pajtásokkal Galyatetőre. Szállásunk a Galyatető Turistacentrum volt, egész jó hely, ha arra jártok kérjetek egy…..
Minden kommentár nélkül, mert így kerek. Update: ezt is még hozzá, hátha segít valakinek...
Szerintem. Egyedül nem megy 2016.03.09 10:33:44
Miképp autót vezetni sem lehet megtanulni könyvből meg youtube oktatóvideókból, úgy a sporthoz sem árt egy értő instruktor, azaz edző. Ez persze a célok függvénye: amíg rekreációból kocogsz a városban, esetleg néha ki-kimarad az életedből az egész, addig nem sok segítségre van szükséged. Lubics…..
Szerintem. Mínusz 30 2016.01.16 23:00:00
Régi nevén a Híd túl messze van (HTMV). Beszédes nevek ezek, hiszen Makó belvárosából nézve tényleg baromi messze van a szegedi Bertalan-híd, ami már a végcél közelségét jelzi (jelezte tavalyig). És igen! az árvízvédelmi töltésen végighaladva a 30. kilométer épp a hídon ér. Tavalyelőtt még egyedül…..
Szerintem. Újévi pörgés 2016.01.01 23:00:00
A babona szerint, amivel az év első napját töltöd, előrevetíti az egész éved. Ez egy marhaság, de minek kockáztatni :) Így - immár több éves hagyományként - január elsején körbeügetjük Szeged városát a körtöltésen. Távolságra szűk 19 km, az időjárás mindig fagyos, volt már bokáig érő hó és idén…..
Szerintem. Az Út maga... 2015.12.31 12:10:00
... a cél, elvtársak. Ma reggel jutott eszembe (abba a kevésbe), hogy a versenyeimről, a felkészülésről is vezessek naplót. Ez két okból lesz jó: egyrészt nem lesz olyan elhanyagolt a blogom, másrészt utólag visszaolvasva is sok tapasztalatot lehet leszűrni belőlük. A kívánt cél idén a 1:35-ön…..
Szerintem. Ünnep 2015.10.23 12:43:00
Szilvásvárad. Úgy alakult, hogy a legkedvesebb kirándulóhelyemmé lett az évek során. Októberben valami lenyűgöző a Bükk sokszínűsége, a sárga-barna-vörös teljes spektruma. De valami más is ideköt. Itt ért utol egy felismerés, s fogant meg a rá adott válasz. Ami életem…..
Szerintem. Magasztos 2015.10.17 11:03:00
Mindenszentek. Az ország még életben lévő lakossága felbolydul, mindenki ízlésének és világlátásának megfelelően igyekszik megemlékezni elhunytairól (fröccsöntött műkoszorúk, szevasztok!), miközben úgy tapossák egymást, mintha az életük múlna rajta. Csodálatos képzavar. Ezt széles ívben kerülendő,…..
Két évvel ezelőtt, a legelső Deja Vu után azt írtam, hogy ha van fesztivál, amit egy kis adag rosszindulattal is oldalakon keresztül lehetne cikizni, az egyértelműen a Deja Vu. Ez a helyzet azóta sem változott. De az sem, hogy nosztalgikus érzései jó esetben mindenkinek vannak, akinek…..
Futóblog Bucó, Szetti, Tacsi 2010.03.22 21:01:00
Elöljáróban rögtön szeretném jelezni, hogy nagyon büszke vagyok magamra!! Annyira, hogy ozsonnára két rendes háziszalámis szendvicset is lenyomtam óriási, omlós retekkel! Szerda délben két személyi edzőmmel (Picur és Hugó uv típusú kutyáim) vágtunk neki az…..
Edward Nygma 2015.05.05 18:16:54
@XFutár: Türelmes vagyok, de negyedszázados csúszással? :)
(A hozzászólásomkor még csupán 20 év volt mindez :P )
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Van egy Splinter Cell nevű Ubisoft-játék, amihez a magyar forgalmazó egy komolynak látszó, de legfeljebb második olvasásra már ordas nagy kamunak tűnő fake sajtóközleményt adott ki. Ügyeltek arra, hogy az olyan lapok, ahol vélhetően az első szűrön sem megy át a közlemény, ne…..
Jegyesével sütkérezett Cristofel, írja szemérmesen a mai Blikk, aztán akkora luficsöcsöket tol az arcunkba, hogy meg kell kapaszkodnunk! A gondosan takargatott mellbimbók mellé persze béna szöveg is jár, pont mint a szépemlékű CKM-ben: "Menyasszonyával tölti az egész nyarat VV…..
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
Edward Nygma 2013.06.24 10:31:44
AnnaSophia Robb, a fiatal Carrie Bradshaw megformálója nem nézte Szex és New Yorkot és nem szereti, ha összehasonlítják az eredeti Carrie-vel, Sarah Jessica Parkerrel. Annak ellenére szeret a Carrie naplójában, a Szex és New York előzménysorozatában játszani, hogy az eredeti sorozat…..
Edward Nygma 2013.04.12 12:45:26
Emlékszünk még erre a videóra 1999-ből? A Sötét Úrnő beköszön a Dungeon Keeper 2-be, és izzó vassal küld csókot a játékos arcába. Kétségkívül ő volt a játék egyik legjobban eltalált figurája, nem véletlenül reklámozták a szarvas démon mellett vele a programot. A…..
Edward Nygma 2013.03.28 11:22:40
@scal: a DK 2-ben nem épp halálhörgés szűrődött ki a kínzókamrából. Legalábbis az úrnőből nem, a kínzottról nincs adat... :)
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Edward Nygma 2013.03.22 19:21:43
@queensryche: az egész ajrovízió egy drága és szar vicc, tudom én is. Annak viszont örülök, hogy ha már odamegy valaki innen, olyat visz, ami kilóg a standard tenyérlengetős-háttértáncolós tinglitanglik közül.
Csak erős, horrorfilmekhez szokott olvasóink nézzék meg a Kvelertak Månelyst című videóját, mert olyan vérben tocsogó az egész, hogy az tuti nem tetszik majd mindenki gyomrának. Fredrik Hana rendező kiélte minden horrorrajongását a videóban, van itt önbelezés,…..
Edward Nygma 2013.03.22 12:31:32
Nem is tudjuk így hirtelen, kinek járna a nagyobb faszkorbács az alábbi videóért. A mindössze 2 perc 42 másodperces szegmensben hibát hibára halmozó atv-nek? Akik a riport három alanya közül csak Szalai Ádám nevét tudták rendesen leírni/kimondani, Bogdán Ádámot viszont…..
Edward Nygma 2013.03.21 08:15:24
Benedict Cumberbatch, a Sherlock címszereplője a napokban kezdett el melózni a BBC-sorozat harmadik évadán, és egy újságírónak elkotyogta, hogy Martin Freemannel (Watson) együtt a negyedik évadra is aláírtak. "Még két évadra szól az új szerződésünk, de lehet, bajba kerülök,…..
Edward Nygma 2013.03.15 20:33:07
Tegnap írtuk meg, hogy VV Anikó már kikéri magának a VV jelzőt, mivel ő már színésznő, akit az RTL Klubos sorozata alapján kellene megítélni. A mai Bors szerint azonban Zsófi nevű albérlő-társa, Varga Dóri  is művésznő. Legalábbis mindig így szólították otthon a…..
Van egy sorozat a tévében, aminek minden részében menetrendszerűen történik két dolog: a főszereplő valakit istenesen lekúr, majd (vagy ezt megelőzően) nagyon megverik. Ez a Banshee, a Cinemax első teljesen saját gyártásban készült sorozata, amiért Alan Ball otthagyta a…..