Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenix77

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
Phoenix77 2014.08.08 12:03:18
@gizmo26: Hogy te mekkora szànalmas vagy!! Ömlik a szàdból a pàrtod àltal beleadott, tömény butaság és korlàtoltsàg. Te vagy hazaàruó, nem az, aki elmegy, hogy meg tudjon élni és jövője legyen neki és a csalàdjànak. De nem is magyaràzom, túlsàgosan buta vagy felfogni. Csak az ilyen szemét söpredék miatt süllyedt az ország oda, ahol van, mint amilyen te vagy.
Az álláskeresés már önmagában is frusztráló, hiszen vagy azért akarunk elhelyezkedni, mert jelenlegi munkahelyünk valamiért nem megfelelő, vagy azért, mert eleve nincs munkahelyünk, és így minden munka nélkül töltött idő bevételkiesést, hosszútávon pedig anyagi gondokat…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Phoenix77 2013.04.17 20:27:17
@Egon Krenz: Te ki vagy?? Már ne is haragudj. De hogy egy senkiházi az biztos. 35 vagyok, ebből 15-öt végigdolgoztam multitól kezdve szinte minden szférában. Az utolsó munkahelyemen sorra golyózták ki az embereket, csupáncsak mert nem nyaltak be csontig. És én ez után mertem terhes lenni, az első gyerekkel. Bocs, hogy úgy gondolom nekünk is járna ennyi adó-és tb fizetés után némi jutattás, te idióta. Úgyhogy te engem se ne nézz le, se ne osztogass lekezelő kommenteket. Mondjuk pont ennyit is érhetsz.
Phoenix77 2013.04.17 20:31:27
Egyébként, pont az ilyen aljas emberek miatt (@Egon Krenz:) kerülök bármilyen megnyilvánulást. Ezt azért volt muszáj, mert a posztoló hölgyeményt személyesen ismerem, így a véleményem itt a leghitelesebb vele kapcsolatban. Na, sziasztok.