Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalko23

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..
A Juventus 25 fős keretet hirdetett a szerda esti felkészülési mérkőzésre az olasz első osztály újonca, a Cesena ellen. A keretből kimaradt Carlos Tévez, akinek édesapját kedden elrabolták Argentínában, s annak ellenére, hogy a rémtörténet szerencsésen zárult, s a Juventus…..
lalko23 2014.07.30 19:59:13
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
lalko23 2014.04.24 22:56:52
@elnemmegyek: szerintem az első gól a bonucci-é volt,kb úgy ugrott fela védővel hogy sehogy.a másodiknál meg ember legyen a talpán aki azt a labdát kifogta volna
A Trabzonspor elnöke, Ibrahim Haciosmanoglu szerint csapata képes arra, hogy török együttesként ismét megálljt parancsoljon a Bianconerinek az európai kupa porondon. Az Öreg Hölgy ismét arra kényszerül, hogy egy török kirándulást tegyen, pedig a legutóbbi isztambuli út keserű…..
A Fiorentina ellen elszenvedett sokkoló vereséget követően, a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta védelmébe vette Antonio Conte mestert, az indiszponált Gigi Buffont, valamint a teljes csapatot. "Tisztában vagyunk azzal, hogy még semmi sem dőlt el, s nem szabad bírálat tárgyává…..
Stevan Jovetić végre meglépte, amire a legtöbb Bianconeri-szurkoló vágyott már régóta: kiállt, és szót ejtett az őt akaró Juventusról. A Zebrák régóta érdeklődnek a támadó iránt, de a Viola többször kinyilvánította, hogy 30 millió euró alatt nem hajlandóak megválni a…..
A Juventus - egyik - első számú kiszemeltje, Gonzalo Higuaín a 4-2-es Osasuna elleni győzzelmet követően nyilatkozatában beismerte, szeretné elhagyni jelenlegi csapatát. Az argentin csapatkapitányként vezette a Real Madridot az Osasuna elleni utolsó bajnokin, és a mérkőzés első…..
A Juventus egykori általános igazgatója, Luciano Moggi nincs megelégedve a Bianconerit körülvevő átigazolási pletykákkal. Az Öreg Hölgy már télen előszerződést kötött a spanyol Fernando Llorentével, legújabb hírek szerint pedig nagyon közel állnak Gonzalo Higuaín…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Tuttosportnak adott nyilatkozatában szomorú tényt közölt az olvasókkal, mivel véleménye szerint várhatóan sok évig nem lesz képes egyetlen olasz csapat sem megnyerni a Bajnokok Ligáját. A Juventus idén a negyeddöntőig jutott, ahol 4-0…..
lalko23 2013.04.12 18:08:57
@buubreds: ebben igazad van.én csak azt próbáltam éreztetni,hogy mennyi pénzt kidobáltunk feleslegesen.meló 25 körül és mennyit látunk majd belőle.diegó 20-22 eladtuk 12.Krasic pl nem volt jobb mint padoin vagy giaccherini,miért kellett aprópénzért elszórni(őt kifejezetten sajnálom),vagy martinezt 12 ért idehozni islárol már nem is beszélve vagy giovinco(aki csak azért van a pályán,hogy szabadrúgást kapjunk róla,mert fizikálisan egy 6 éves gyerek szintjén van).engem ez borít ki ez a pénz szórás,utána meg pofáznak,hogy nincs pénz.