Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martinasz

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
Orbán Viktor szerint "azzal a reménnyel lépünk át 2013-ba, hogy a bérek nőnek, a rezsiköltségek pedig csökkennek. Joggal mondhatjuk, hogy ez az év jól kezdődik". És mindezzel a nép akarata is teljesül, hiszen a nemzeti konzultáción résztvevők 83%-a, azaz 559 ezer ember…..
martinasz 2012.12.20 19:50:50
@kennyking: Természetesen az is felháborító! CSak tudod azok közűl egy sem tépte a száját,verte a nyálát a Szlovák rendszámú kocsijával rajta a NAGY MAGYARORSZÁG matricával 8 évig hogy ezeknek nem fizetek adót!.....de most se?
""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük. Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy…..
martinasz 2012.12.16 16:52:55
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @a szív fészkei: Jó van,jó van! Igazatok van de csak úgy kijött belőlem! Annyira tele van a tököm,hogy kb másfél éve az összes narancssárga dzsekis köcsög eltünt a piacokról utcasarkokról és akárkivel beszélek mindenki tagadja,hogy ezekre szavazott....közben meg sorra nyerik az időközi választásokat!
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
Sok lakossági megkeresést kaptam az elmúlt időszakban. Azon okvetetlenkednek a lakosok, hogy  a kerületi polgárőrök miért őrzik folyamatosan a kis terecskét és benne Tisza István szobrát sőt azt merészelik megkérdezni:   mibe kerül ez a kerületnek. Utánakérdeztem. A…..
Simonka György fideszes országgyűlési képviselő földjén dolgoztatják a közmunkásokat embertelen körülmények között - állítják a helyiek. A pusztaottlakai önkormányzat nem ad ki információt, Simonka pedig - aki Pusztaottlaka polgármestere is egyben - nem cáfolja egyelőre,…..
Régóta tervezem, hogy írni fogok a mai magyar vállalkozók gondolatairól, mindennapjairól. Egyszer majd írok egy bemutatkozót is. Sőt. Egyszer majd külalakot is kap a blog. Most azonban foglalkozzunk azzal, ami rákényszerített arra, hogy azonnal írjak. A Munkahelyi terror blog…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
martinasz 2012.04.28 21:40:48
@Mr.Insurgens: Mi történt? Újabban már nők is érdekelnek? Hihihi
martinasz 2012.04.28 21:50:30
@Chicano: te is fizesd csak a telefon sms sárgacsekk adót az alcsutii dakotának....tapsolj is neki....HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK! Hihihi
martinasz 2012.04.28 22:00:55
@sörtelen: a ti fejetekre mi hullik vissza senkiházik?....nyolc évik ordítoztátok,hogy adócsökkentés,radikális nagyarányu azonnali adócsökkentés....ma már a sárgacsekk ,meg kutyaadónál tartotok
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
martinasz 2012.02.18 20:53:59
@török gábor: Jó estét! Kedves Gábor! én most előszőr olvasom ezt a blogot,és most először írok ide! Én egy 55 éves ember vagyok! Se alkoholista,sem drogos,sem hajléktalan nem vagyok! Én a RADNOTIBAN érettségiztem anno! Tovább valóban nem vittem! én csak 18 éves korom ota dolgozom! Mára 36 év munkaviszonyom van! ...30 éve csak azt hallom,hogy majd jobb lesz....Tessék mondani mégis mikor lesz jobb?.....Kedves GÁBOR! Már nagyon unom a KÉRIK PETSCHINGEK Dávidok meg a többi okostojások okoskodásait!...azt tessenek nekem megmondani,hogy az meddig fog menni,meddig mehet az,hogy emberek százezrei,millioi 250-300 euros bérért dolgozzanak,ennyi nyugdíjt kapjanak....és Ebböl ugyanazon árakat,számlákat fizessék ki mint 250km-re nyugatabbra az 1500 euros bérekböl,nyugdíjakbol!.....El fog szakadni a cérna egyszer....Tényleg meg kell várni?
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
Modorosblog A realista drukker 2011.09.02 21:48:00
Rendhagyó sportközvetítés: meccs közben írtam a posztot az igazi, mérkőzésekről már jól ismert vészmadarak (köcsögök) stílusában. Bejött. Mindig ugyanaz a lejárt lemez. Láttunk biztató jeleket a fiúk játékában; az edzőtáborban nagyon összerázódtak a srácok;…..
martinasz 2011.09.03 12:25:58
@Holger Hartland: Jó napot! Nem száz,hanem ezer százalékig értek veled egyet!....sajnos volt szerencsém végignézni tegnap este hétkor a STADIONOKNÁL a fasiszta csúrhét " é é é lesz még Erdély magyarországé" És csodélkozik ez a sok mocsok ha ezt Pozsonyban,meg Dunaszerdahelyen nem tűri az adott ország rendőrsége....és megsúgom a VB selejtezőn Bukarestben sem fogják tűrni!...HAJRÁ MAGYARORSZÁG,HAJRÁ MAGYAROK! Irány a 21-IK SZÁZADI EURÓPA az Európai Unió!.....Egyébként meg Gratulálok a Magyar Válogatottnak a győzelemhez,szép estét szerezetek....de ne felejtsük el,hogy még mindig a harmadik helyen állunk,úgy,hogy egy meccsel többet jatszottunk
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Műsorváltozás lesz vasárnap este a Magyar Televízió M1-es csatornáján Mádl Ferenc halála miatt - tájékoztatta a Magyar Televízió kommunikációs vezetője az MTI-t. Kert Attila közölte: 21 órakor Az Este című műsorban Pálinkás Józseffel, a Magyar Tudományos Akadémia…..
Új MÁV blog Pénztáros droid 2011.05.24 12:04:00
Benedetta mai levelében egy tavalyi történetét meséli el, de a pénztáros droidok azóta sem tűntek el. Szerintem mindenkinek volt olyan MÁV-os esete, amikor a pénztáros elrontotta a jegyet, s nem, vagy csak izzadva akarta javítani a hibáját. Hát a mai történetben van minden,…..
martinasz 2011.05.24 19:55:40
@Belabacsi76: T.Bélabácsi! Ne kérj bocsit,mert nincs miért....ez a te véleményed....az enyém meg más! ....hála annak a T.JÓ ISTENNEK nincs,és soha nem is volt kártyám,és a ha jó isten megsegít soha nem is lesz,de még csak számlám se! nem azért dolgozom,hogy ezeknek a disznóknak fizessek számlavezetési díjat, rendelkezésreállási jutalélkot,kézpénzfelvételi jutalékot,számlazárási jutalékot,postaköltséget,átutalási jutalékot tételenként 80 ft-ot, éves kártyadíjat.....és adjanak évi másfél százalék kamatot....hát az édesanyjuknak!
martinasz 2011.05.24 20:12:26
@Belabacsi76: roma vagyok segílybül élek! Most jobb?
martinasz 2011.05.24 20:22:59
@Belabacsi76: A kOCSIVÁSÁRLÁS AZ NON JÓ PÉLDA tényleg naon jó! bementem a szalonba a tescos hajléktalan szatyorral....majdem lehányt a sok öltönyös majom....csak ugy köröztek a bizonsági örök ....a managerek csak néztek mindenkihez odamentek és ismertették a hitelkonstrukciokat....aztán valamelyik odajött hozzám is ....mondtam én kézpénzre szeretném....de még az se nagyon tetszett neki....aztán kivettem a népszabiba tekert előleget...el is kezdtek rohangásztni fel,s alá mint a mérgezett egerek! HiHiHi
Egy érdekes hír, hogy majdnem egy tucat önkormányzat venné saját kezébe a helyi vasútállomás üzemeltetését. Szerintük így az odaérkezők sokkal kellemesebb képet látnának, s jobb gazdák lennének, mint a MÁV.Az ötlet nem rossz, bár én nem értem, hogy mit is takar pontosan az…..
Petra alábbi (még a Vazze blogra küldött) levelében azon mérgelődik, hogy a MÁV-nál akárkit kérdez meg, vagy nem tudják a választ, vagy hülyeséget mondanak, s neki, mint utasnak kell mindent tudnia. Petra azt sem érti, miért is kell mindig ráírni a bérletre az igazolvány…..
martinasz 2011.05.10 20:01:00
@lurkó: Jó estét! most látom,hogy nincs odaírva a poszt végére,hogy "Gyurcsány a hibás,meg ,hogy ez a szocializmus öröksége"....el is vagyok nagyon keseredve!....T.LURKO! Látom te JV. vagy,légyszíves magyarázd el nekem értelmesen,hogy én is megértsem a következőt! Én heti ,kétheti rendszerességgel utazom Nógrádkövesdre, a 80 -as vonalon Aszódig,ott meg átszállok a 78-as balassagyrmati vonalra! BKSZ bérletem van ami Rákoscsabáig érvényes! Rákoscsabán nincs jegypénztár! Azt mond meg nekem légyszíves,hogy miért nem szállhatok föl a vonatra a keletiben,és miért nem mutathatom föl a BKSZ bérletet a JV-nek,és miért nem kérhetek töle jegyet Rákoscsabától Nógrádkövesdig! Miért kell nekem azt lesnem a keletiben,hogy elöl,vagy hátul száll fel a JV,miért kell nekem Rákoscsabáig bujkálnom elöle a WC-ben,vagy miért kell Rákoscsabán átszállnom egy másik kocsiba mintha új felszálló lennék,vagy ha már ha minden kötél szakad akkor miért kell Rákoscsabán leszállnom,és megvárni következő hatvani vonatot!.....NEM FOGOK A KELETIBEN SORBAN ÁLLNI 20-30 percet a jegyért ZSEBEMBEN A BKSZ BÉRLETTEL! Köszi!
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Terroristák szereltek ki 83 rögzítőcsavart a hétvégén a Karcag és Tiszafüred közötti vasútvonal kunmadarasi szakaszán. A merénylet meghiúsult, mivel a MÁV vonalgondozója észrevette a szabotázst. A terroristákat a Nemzeti Nyomozóiroda kommandósai még aznap elkapták, s…..
martinasz 2011.05.02 22:09:18
@Adani: T.ADANI TESTVÉR! Ez a blog nem a Kurucinfo...ez egy vasuti blog....legalábbis eddig az volt!....
A Magyar Hírlap cikke, ehhez igazából nincs is mit hozzátennem. Esetleg annyit, hogy most jön elő az elmúlt 8 éves MSZP-uralom sok-sok mocska, remélem nem állnak meg ennyinél...Milliárdos kár, az ócska vas nem ócskavas A jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező, befolyásos cég, a…..
martinasz 2011.04.30 11:45:05
@Nabi Sirius: Megnevettettél! "független ügyészség" Hihihi
martinasz 2011.04.30 11:54:32
@Nabi Sirius: De,de! Az,az! Olyannyira,az hogy Kovács Altábornagy idején is a POLT vezette büntetőeljársi föosztályt,magyarul ő döntötte el,hogy ki kerül bíróság elé! Meg is lett a jutalma,a KEDVES VEZETÖ kinevezte kilenc évre!
martinasz 2011.04.30 12:53:28
@Kalmár: T.KALMÁR! Igazad is lehetne,csak tudod akkor talán nem kelett volna 8 évig ellenzékböl folymatosa! Nem kellett volna naponta kiállni a Szijjártó féle papgálykommandonak ée az asztalt verni,megismétlem folyamatosan szisztematikusan hazudni"nincs szügség semmilyen megszorításra nem kell semmilyen reform se az EÜ-ben,se az oktatásban,nem kell bezárni a kispostákat,vasútvonalakat adócsökkentés kell" nem kellett volna két gomboc fagylalt áráér azaz 300ft vizidíjért szétveretni a várost,felgyújtani az MTV-t népszavzni,kordont bontani...De nem is baj ez,hogy így alakult a kétharmadnyi fülkeforradalmár csak azt kapja most amire szavazott,amit megérdemel....legalább szopnak mint a torkosborz! HiHihi