Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phárosz hajtója

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Totalcar TV: Ami tavasszal nem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Bizony, az idei első szezonban elég sokat dolgoztunk azon, amit a nézőknek végül a képernyőn és a fantasztikus interneten szervíroztunk sok szeretettel.Azonban butaság lenne tagadni, hogy egy-egy…..
A kultúrafinanszírozás nem feltétlenül érdekes téma, de ha három olyan ember beszél róla, aki láthatóan nincs tisztában az alapfogalmakkal sem, ráadásul egyikük pont a kultúráért felelős miniszter, az rögtön parádés szórakozás. (A korábban sugárzott beszélgetés…..
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Phárosz hajtója 2013.06.05 11:27:30
@rekszem: a tükörrel megspórolsz egy hátranézést, nekem se volt amíg egy hátranézéskor kinyitották elöttem egy autó ajtaját...
Phárosz hajtója 2013.06.05 12:07:52
@rekszem::D :D akkor a sisakra is rakható tükör... ehe, mond hogy hordasz... :-))
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
Nagy a dilemma kétharmadéknál. Nem elég, hogy az óriásmutyi trafikbalhét helyre kell tenniük, kezdenek rájönni, hogy még a - szerintük jól hülyíthető szavazógépként funkcionáló - nyuggerek szottyadt agya is képes néhány alapvető összefüggés dekódolására. Jelen esetben…..
Phárosz hajtója 2013.05.08 23:31:57
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
két dolgot kéne elvenni 65 felett: a jogsit meg a szavazati jogot. Mindkettőhöz tiszta, józan fej kell, ami 65 felett már igencsak kérdéses...
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
Phárosz hajtója 2013.05.05 00:12:32
Az Index az összeesküvés elméletek gyártása kapcsán is írt a tragédiáról, de számomra nem is az emberek buta és felszínes konspirálása volt a megdöbbentő, hanem az, hogy egyesek milyen gusztustalan módon használnak ki minden lehetőséget alantas céljaik eléréséhez. A bostoni…..