Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budbundy

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levél az Európai Unióhoz   Kedves és igentisztelt Ursula von der Leyen.   Köszönetet szeretnék mondani Önöknek MINDENÉRT. Judit Sargentini gyümölcse beérett. Szeretettel gondolunk reá. Miszter KOKI gaverment president sallert kapott Brüsszeltől. Hallelujja. A kekec dafke, kleptokrata nem…..
Csak a kaszinókban másolhatják le az ügyfelek személyes okmányait, más területen ez jogot sért - mondta az InfoRádiónak Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke. Májusban új uniós szabályozás lép életbe, amely egységesíti majd az országok eddigi gyakorlatát.  ..
15 m2es szoba kiadó a Corvin negyednél hosszútávra! A lakásban hárman laktok majd, 2 lány és Te! A lakás frissen felújított, számlaképes! Január elejétől költözhető! .Lakbér: 40.000 Ft + a rezsi harmada (15.000-20.000 Ft)! 1 havi kaució szükséges! Kutya, cica sajnos nem…..
VV Aurelio, a ValóVilág 6 egyik lakója csúnyán félrevezetett mindenkit, csúnyábban szólva hazudott, amit pont tőle nem vártunk volna.   Caversaccio Aurelio Onorato sosem focizott az MLSZ második ligájában.         Az külön szép, hogy a…..
Alig van testünknek olyan része, amelyet annyira kevéssé ismernénk, mint bőrünket. Ez a másfél négyzetméternyi felület, amely testünket körülfogja, nem pusztán burkolat, amely a húst a csontokkal összetartja. Anatómiailag természetesen ez is feladata. De ehhez még hozzájön sok…..
757 adás, 69 versenyző, 5 műsorvezető és természetesen 5 győztes, aki „mindent vitt”. Az eddigi 5 ValóVilág megszámlálhatatlan szófordulatot, frázist tett széles körön népszerűvé, teljesen átrendezte a magyar sztártérképet és legálissá tette a „kukkolást”. Olyan…..
Lívia szépség blogja Az alvás 2014.01.09 16:06:14
A belső kozmetikához tartozik az egészséges alvás is. Az alvás biológiai szükségszerűség. Egyszersmind azonban nagy segítőnk is egészségünk és szépségünk fogyatékosságainak helyrehozásában. Maga a jó és bőséges alvás fiatalít és szépít; így megteremti az alapját az…..
                                Kövess az Instagramon/Follow me: http://instagram.com/eveangelxxx..
Minden nő szép. Szép a maga módján. A szépséget érdemes megőrizni, a testi adottságok előnyeit aláhúzni, hibáit eltüntetni és az idő előtti öregedés jeleit megelőzni. Minden 17 és 70 év közötti nőnek feltétlenül tennie kell valamit a szépségéért.   Ősrégi és…..
A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 12-én már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje. Addig is bemutatjuk kik lesznek a VV6 beszavazó show-in.         ..
Bár léteznek szervezetten működő bandák is, a felmérések szerint a betörőknek nem feltétlenül számít az ingatlan értéke vagy éppen a környék, sokkal inkább céljuk, hogy gyorsan jussanak kisebb vagyontárgyakhoz, pénzhez, amit úgy a legegyszerűbb megvalósítani, ha könnyű…..
budbundy 2013.11.19 13:15:52
@Lángharcos: Ez nem is rossz. Általában pasik a betörők. Lehet a tettre kész zászlótól megijednének. :) Mondjuk én akkor se mennék be ha az ajtó kilincsre húznád kívülről.
budbundy 2013.11.19 13:18:14
@sokasebi: Ez a környék miatt van. Amerikában nincs ennyi "vegyülés". Ott van gazdag negyed, meg szegény negyed. A gazdagok minek lopnának egymástól? És a szegények mit lopnának egy másik szegénytől?
A Nautilus-ház Mexikóvárosban épült 2006-ban. A kagylóház tervezője, a neves mexikói organikus építész, Javier Senosiain. A kagylóház szerkezete előre elkészített vas vázból készült, amire a kétcentis betonréteget kézzel hordták fel. A házat egy mélytengeri nautilus…..
A képeket látva joggal fog el minket a büszkeség, elfogulatlanul mondom, hogy a legszebb ország Magyarország!   1. A Margit-hídról készült fotó Rherczeg munkája.     2. A Keleti pályaudvar felvételi épülete, Németh Tibor fotója.     3. A budapesti…..
Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy…..
Schobert Norbi bemutatja a házukat, amit szeretnének eladni, mert több gyerekük van, mint szobájuk.   A ház első ránézésre nem is tűnik olyan hatalmasnak és annyira nagy luxusban sem élnek. Mondjuk a 140 m2-es terasz azért dob az ingatlanon. Azt szívesen elfogadnám én is…..
Vajon melyek a világ legdrágább otthonai? Ha eddig azt hitted, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata otthona az etalon, akkor nézd meg a következő 10 luxusvillát, melyek összesen több mint 3 milliárd dollárt érnek.   10. Fleur De Lys, Beverly Hills - 125 milió dollárA birtokot már…..
IngatlanVilág Luxus svéd apartman 2013.11.07 14:40:20
Hamisítatlan svéd életérzést közvetít ez az apartman, mely Gothenburgban, Svédországban található. Alapterülete 71 négyzetméter, és pont úgy néz ki, mintha az Ikea áruházból húzták volna elő, legalábbis ami a stílust illeti. A teraszról hangulatos kilátás nyílik a…..