Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dive.hu

1 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem oly régen arról beszélt, hogy vannak elképzelései arról, miként kell Magyarországból egy Európában kiemelkedő életminőségű országot létrehozni, hozzátéve, hogy ettől nem is vagyunk olyan messze, mint azt sokan gondolják. A szomorú valóság azonban egész…..
dive.hu 2016.05.10 06:22:51
@A megvalósult amerikai ólom..: Akkor a világpiaci ar emelkedett, most meg az adotartalom
Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált. A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag…..
dive.hu 2016.03.23 15:20:16
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
dive.hu 2015.11.24 08:17:57
@Kjoji: A katona oda ment ahova helyeztek,a mentős ott dolgozott ahol volt lakása,volt választási lehetősége.
A katonaknak kiutalt lakadallomanyt a rendszerváltozás utan senki sem tudta allami szinten fenntartani, ezert adtak el. Egy határozatlan idejű bérlővel terhelt lakas pedig pont annyit er,mint amennyiért eladtak.
1989 októbere a köztársaság kikiáltásával a rendszerváltás legsűrűbb időszaka volt. Kerek 25 év, negyed évszázad telt el azóta. De mi volt a rendszerváltás? Mi történt velünk akkor és azóta? Mi az elmúlt huszonöt év mérlege, a rendszerváltás velünk élő öröksége?…..
dive.hu 2014.10.10 15:56:42
@Anticommunist Hungarus: Nem szoktam kommenteket irni, főleg csak olvasom,de most nem allom meg,hogy ne írjam le:ritka buta ember vagy.
Minél közelebb kerülünk a választásokhoz, annál több jel figyelmeztet arra, hogy Magyarországon természetesen megszűnt a jogállam. Korábban hihetetlennek nevezhető intézmények és döntések születnek (és ezek nyomán megengedhetővé válnak olyan rég elfeledett képességeink,…..
dive.hu 2014.02.21 10:46:20
@DFK: még egy gondolat: a választók egyáltalán nem szörnyűek, hanem félrevezetettek ,mint te
dive.hu 2014.02.21 11:00:54
@a 17 éves Parker Schnabel: Ezt nyilván ironizálva mondod, hiszen senki sem szeretne olyan kretén lenni mint a DFK :):)
dive.hu 2014.02.21 14:26:14
@DFK: A feltettt, felmerült, megfogalmazódott problémára, kérdésre, állásfoglalásra te nem adekvát válaszokat adsz, ezért is bátorkodtam javasolni, hogy a megerőltető gondolkodást igénylő blogokban való hozzászólásokkal bánj csínján, az nem a te asztalod :):)
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
dive.hu 2013.11.04 10:21:17
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
dive.hu 2013.01.02 14:05:49
@maoista: basszus! te tényleg ilyen tájékozatlanul böfögsz bele a dolgokba???!!!
dive.hu 2013.01.02 14:07:39
@Balibgeczyk: de komolyan! h.kovács nem hazudik, ez tény, tényleg csak a fidesz követett el bizonyítottan választási csalást ezen a módon
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
"Akarva-akaratlanul, de mindannyian elszenvedői és részesei vagyunk a harcnak. De nemcsak a harcnak, hanem a győzelmeknek is." - írta tegnap Huth Gergely, és milyen igaza van, bár maga sem tudja mekkora hülyeség amit leírt. Elszenvedői vagyunk mi ennek a győzelemnek amit tegnap…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
dive.hu 2012.07.31 14:22:16
@abaka: te tényleg ennyire nem érted? amiket felsorolsz pusztán technikai jellegű kérdések.

De az, hogy bármikor eldönthessem azt, hogy szavazok-e vagy nem , az távolról sem technikai ügy, hanem a szavazati jog szerves,elválaszthatatlan része

tehát a kedvedért mégegyszer: a szabad döntésem időpontját sem korlátozhatja senki jogszerűen

szavazok-e,vagy nem, jobbra szavazok vagy balra-ezt a döntést nem engedi korlátozni a fidesz-Alkotmány sem
dive.hu 2012.07.31 14:26:03
@kúrórudi: őszintén?: nem vitázni akarok,hanem megfigyelni ezt a gondolkodást :)
dive.hu 2012.07.31 14:33:30
@abaka: "Pedig pl az is meg van adva, melyik nap szavazhatsz, illetve mettol-meddig."

100-dszor is csak azt tudom tanácsolni:olvass!értelmezz!aztán válaszolj.

a kulcsszó (ez segítség) JOGSZERŰEN
                      A miniszterelnök és Kósa Lajos bejelentette, hogy a kormánypárt bevezeti a kötelező regisztrációt a következő parlamenti választásokon. A homályos bejelentésben foglalt jogintézmény hazánkban szükségtelen. Az utóbbi évek meghatározó…..
A mai gazdasági helyzetből csak egy EU-komform, demokratikus,törvényesen és kiszámíthatóan működő kormány tudja kivezetni az országot és és néhány éven belül érezhető gazdasági fejlődést hozni. Lehetőségek: 1.,Orbán-Matolcsy 2.,Bajnai-Bokros   a 2 a nyerő :)..
- Ki fingott? Nyissatok azonnal ablakot, mert még azt hiszik be vagyunk szarva! Pedig nem vagyunk, kedves barátaim és kereszténydemokraták. Nincs is rá semmi okunk, mert álmot láttam szárnyalót. Ne nézz így Petike, nem budaigyuszit láttam hokedlin gebeszkedve wizer gép szárnyát…..
dive.hu 2012.05.18 10:37:58
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: vagy te vagy túl elvont, vagy te vagy

most már tényleg kíváncsi vagyok mire gondolsz:)
dive.hu 2012.05.18 10:50:43
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: de mi ebben a kettős mérce?

az ideológia terjesztésének finanszírozását oldják meg azok akik terjeszteni akarják, nem padig azok akiket az éppen adott ideologia befogadóinak szemeltek ki

épp igy nem kettős a mérce

persze a vasárnapi miséken ezután nem buzdítanának a fideszre szavazni,dehát mindennek ára van ...:)
dive.hu 2012.05.18 11:40:06
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
dive.hu 2012.05.18 10:32:23
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
teljesen mindegy ki hullik
egyébként jellemző,antiszemita gondolkodás: aki ellenünk van az zsidó vagy cigány ,ugye?
dive.hu 2012.05.18 10:45:11
@Szabó Zoltán fél évet kapott: komolyan ugy látod,hogy az, hogy "hülyeség" az érv?
dive.hu 2012.05.18 10:46:03
@Kivlov: hosszan válaszoltam neked, de valahol eltűnt
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
dive.hu 2012.05.13 12:14:53
@Tita nick: nem baj, abba a becsületsüllyesztőbe ugysem járok ahol esténként lehányod a lábad
dive.hu 2012.05.13 12:38:52
@Tita nick: nem értetted meg, ezt nem humornak szántam, hanem társadalomrajznak
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
dive.hu 2012.04.21 18:00:10
@popocatepetl:

miért választottad regnevednek egy mexikói tűzhányó nevét?
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
dive.hu 2012.04.18 10:12:46
@Disintegrator Rising:
"nehari" ?? :):)
nehéz napjaid vannak kedves?
vegyél be görcsoldót
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
dive.hu 2012.04.01 15:49:01
@azbesztos:
...értelek ám :)
te vagy az élesztő itt a blogon, és a hozzászólásaid célja és értelme, hogy gondolkodásra késztesse azokat az embereket akik érzik,hogy csaló a KE,de nem tudják kifejteni,érvekkel alátámasztani.

Kifejezetten köszönöm,hogy segítesz megértetni minél több olvasóval, hogy milyen nagy gond az ami történt és ez a dolog a becsületes emberek ellen való
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
dive.hu 2012.03.31 17:09:08
@CICMÓK: teljesen korrekt levezetés, agyatlannak kell lennie annak ,aki a csaknem 100%-ban más munkájából kimásolt irományt "új alkotás"-nak tekinti.

Egyébként ha "gyakorlatban hasznosított" az "alkotás", akkor nyilván hozzáférhető is-megérne egy félórát annak a szövegnek a kiírása és közzététele amit SP írt (vagy még nem találták meg a forrását)

"Csináltunk egy dolgozatot" mondja SP
érdekes lenne tudni kire gondolt?
riport:kb 12.20-tól
dive.hu 2012.03.31 17:21:36
@Apámfia: te és azok akik a véleményedet osztják:
valóban nem értitek miről van szó??
-ez az ember lopott-a lopásnak nincs gondatlan alakzata
-aki lop,az becstelen
-aki becstelen az ne legyen elnök
dive.hu 2012.03.31 17:42:09
@Apámfia: de hát nem lehet a mentség a becstelenségre az, hogy más is becstelen!

igenis,sok becstelen ember van még rajta kívül is ,de egyik sem elnöke az országnak

mentség lenne számára,hogy tolvajok,csalók,időseket kifosztók is élnek közöttünk?

igen,ha közéjük sorolod,ott valóban eltörpül a bűne