Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anarchista Nyárspolgár

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én jobboldali plebejus vagyok...   Orbán Viktor 2012.02.06...
Anarchista Nyárspolgár 2014.12.05 14:13:17
Az e-book merénylet a könyvkultúra ellen, mert azzal fenyeget, hogy a kötetben őrzött szellemet a technoszférába kapcsolva kolonizálja, akárcsak az iparosított civilizáció az erdőt, az infokommunikációs marketing-halandzsa pedig a nyelvet. Békés Márton  - jobbklikk.hu - 2014.…..
 “It’s very interesting how this number of 6 million Jews killed came about,” he says, his voice taking on a harder tone. “Today you can’t question this number. You have to accept what they say, like an idiot. This is one way to show you the problem with Hungarian democracy.” (Petras…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.10.04 22:34:24
@Dr Fülig Jimmy: A magyar politikai elit jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. Az elit ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, karaktergyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, karaktergyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és karaktergyilkol. A magyarok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. "
(Bayer Zsolt, FIDESZ, Madach-dij)
Nem szeretjük, amikor valaki civilnek mondja magát, miközben fizetett politikai aktivista Rogán Antal, 2014. szeptember 15...
A helyhatósági választások előtti országjárás során a miniszterelnök átadott egy felújított körösladányi lengőteke pályát, ezzel hivatalosan is elfogytak az átadható dolgok. Kormányközeli forrásunk szerint, hamarosan külföldről kell majd importálni ünnepélyesen…..
A sas lecsapott a kőszikláról és elragadott egy nyulat. A csóka megirigyelte és utánozni akarta, ezért rászálott egy kosra. Karmai azonban belegabalyodtak és nem tudta elengedni annak a gyapját mindaddig amíg a pásztor arra nem jött és elkapta, majd hazavitte. Mikor otthon gyermekei…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.08.07 13:01:50
@sajtohuba: És akkor OV nem csóka, csak egy szarka. Stimmt.
Jó tanárnak lenni lehet, hogy eddig luxus volt, de mostantól kötelező Balogh Zoltán 2014. május 30...
Anarchista Nyárspolgár 2014.08.01 08:46:23
Havasi Bertalan szóvivő IIHF-kompatibilisre nyalta a miniszterelnök hátsóját. Az eredetileg nyertes ukrán helyszín helyett a magyar miniszterelnök hátsója adhat helyet a 2015-ös divízió I/A jégkorong világbajnokságnak - adta hírül a Nemzetközi Jégkorong Szövetség…..
(kép: atlatszooktatas) Ezt olvasom Vigadó honlapján a programok között: "A látványos gálaest 2014. júliusa és szeptembere között tekinthető meg a frissen felújított Vigadó II. emeletén található Déli teremben. A Budapest Operetta Show a leghíresebb magyar dallamokkal és…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.07.28 12:46:43
Baj van! Nem találom a külön erre az alkalomra beszerzett verseskötetet a Motorvonatoxületése c. nagyívű költeménnyel. Elkallódott vhol... Ha jövő hétig se találom meg, könnyen baloldali borzalmak nélkül maradhattok. Ezen a héten azonban még semmi baj, afféle önbuzdítóul…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.04.03 11:36:15
A reklámok jók, a reklámok fontosak: általuk nem csak a világ halad elébb, de még a Berki Krisztián is. De ne szaladjunk ennyire előre! Jövök a minap a műszakból, hajnalban, összeszűkült pupillákkal, horgasztott fejjel, álmosan. Még szinte ki sem lépek a gyárkapun (ma ipari…..
A Pokorni Zoltán vezette budapesti XII. kerületi önkormányzat helyi tévéje nem adta le a 4K! videófilmjét. Az indoklás szerint a videó sérti a miniszterelnököt. De a tiltással, úgy tűnik, elkéstek. A videó véletlen megnézése után - amelyben egy majom hangján szólal meg…..
Jaj, de izgulok, hogy mi lesz a pálinkaszabadságharc vége: megszűnik-e a szeszipari rezsicsöki vagy győznek a kurucok. Azért nagy reményeket nem kell fűzni a dologhoz, az új bagázs szépen elkezdheti radírozgatni az eu-szabályokat sértő passzusokat. Félreértés ne essék, a vita nem…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.02.20 08:20:37
Megint balhé van az olimpiai ruhák körül. 'Sztán, ha balhé van meg rövid határidő, mert összevesztünk mindenkivel akik eddig gyártották, akkor válságmegoldás kell, vagy ruhaforradalom, mert mégis nézzünk ki valahogy Szocsiban. Ilyenkor a megoldás ezek szerint kézenfekvő: ne…..
Örülünk, Vincent? Paksi hapsi 2014.01.27 21:37:14
2014. I. 15. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár szerint Orbán a népfelség elvének engedelmeskedett atomügyben. A kormányfőnek megvolt minden felhatalmazása arra, hogy megállapodjon az oroszokkal a Paksi Atomerőmű fejlesztéséről és bővítéséről. Illés azért…..
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.01.24 20:45:56
@Vén Csataló: Szerintem te nagyon zsákutcába futsz. Amit az MSZP-ről írsz, az egy az egyben a Fideszre is igaz. A lista hoszú, lusta vagyok utánakeresni.
Eurázsia és Óceánia. Emlékszel még? Mert erről (is) szól a poszt.
Eheti verseményünket már megint nem én találtam: KullWahad bukkant rá a szép reményű Mentális deficit oldalon, a hozzászólások között. A költő egy bizonyos Szúrófény, a mű pedig magáért beszél. Mit beszél? Kiált. Üvölt! Ifjúságunk a panelek kora Ifjúságunk a panelek…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.01.23 19:38:08
@Érvsebész: Vazz, óriási!
@vers: Csak mellékesen: "Panelből volt a betonfal" képzavar.
A progressziói harcosai, miközben minden kérdést átpolitizálnak (pl. szexizmus), alapvető értékeinket és tájékozódási pontjainkat ingatják meg. Ők azok, akik gyermekeiket semleges neműként nevelik fel. G. Fodor Gábor, 2013. december 11...
Anarchista Nyárspolgár 2014.01.23 19:33:13
Idén lesz 10 éve, hogy pékséget nyitottunk az Európai Unióban. (Kisújszállás: Fidesz-iroda és Európa Pékség - saját fotó, 2013 december) ...Illetve akkor még cukrászdáról volt szó. Azóta ömlik hozzánk a német, holland, osztrák és svéd adófizetők pénze. És most ez…..
Anarchista Nyárspolgár 2014.01.03 13:54:36
@1001nappal: "A Fidesz csak tudomásul veszi a valóságot. Ha képtelenek vagyunk hasznosítani az EU-s pénzeket, legalább nekik legyen hasznuk belőle."
Ne haragudj, de ordenáré hülyeséget írtál.
Hűséges olvasóink tudják: blogunk sohasem hajszolta az olcsó népszerűséget, mindig kerültük a hatásvadász címeket, és mémipari outputjainkkal nem pengettük a zsigeri gyűlöletkeltés húrjait. Ebben a posztban két olyan embert fogok megvédeni, akik előtt amúgy nem fékeznék és…..
Vastagbőr Rutinból hozta az MTI 2013.12.13 08:45:00
A comment.com szúrta ki, hogy a "Mérlegen az alaptörvény" könyvbemutatóról és konferenciáról az MTI nem adott ki hírt, márpedig egy hírügynökség van már csak az országban, a közpénzből működő, "Állami" Hírügynökség.A könyvbemutató-konferencián felszólalt többek…..
Anarchista Nyárspolgár 2013.12.13 09:57:40
@Vidéki: Komolyan, pajtás, hát nem látod, hogy magad alatt vágod a fát?
Sólyom nem ért az alkotmányhoz, mert neki hite van. Fideszék meg igen, mert nekik meg kétharmaduk. Sima ügy. Gránit meg ájped. Nyomokban Kerényit tartalmaz.
Kedves Széles Gábor, Drága Gabi, Édes Egykomám! Nemrégen értesültem róla, amint sajátságos fizikai, asztrofizikai és (részben) kvantummechanikai elképzeléseidnek hála a jóistennek sajnos széles e világon hangot adtál. Meglehet, hogy az információ áramlásának újabb…..
Anarchista Nyárspolgár 2013.12.12 13:02:58
@Humperdickk: Függetlenül a nyelvtannáczulási és kvantumrelativizálási anomáliáktól: NEKEM ÁTJÖTT, MIT AKARSZ ÍRNI.
És ma is kifényezted a napom, kedves Humperdickk.
:-)