Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne vada

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a minap arról írtunk, milyen trükkökkel vesznek rá minket a vásárlásra a szupermarketek, most kicsit maradva még ennél a témakörnél azt nézzük meg, hogyan alakítják úgy (szinte észrevétlenül) az éttermek, hogy lehetőleg minél hamarabb végezzünk az étkezéssel...
Rengeteg helyre elküldted az önéletrajzodat, mégsem kapsz semmilyen visszajelzést a munkáltatóktól? Mi lehet a probléma? Az önéletrajzzal lehet a gond? Vagy nem a jó állásokra pályázol? Az is lehet, hogy más probléma van a jelentkezésekkel. Az alábbiakban felsorolunk 4 olyan hibát, amit sok pályázó…..
ne vada 2016.10.29 12:03:07
@enpera: Pontosan így vagyok vele én is. Az én elvem: dolgozz úgy, hogy híred menjen ne csak a cégnél, hanem az egész szakmában, és kapkodni fognak utánad.
  Folytatódik a Virtuózok a Duna tévén: a péntek este lezárult a köztévé komolyzenei tehetségkutatójának második elődöntője, ebben a picik versenyeztek, azaz 7 és 12 év közöttiek voltak a zenészek. Szem nem is maradt szárazon, Miklósa Erika zsűritag már az első előadás alatt a szemét törölgette, és…..
A hatvani rémségekről direkt visszafogottan próbáltam írni, de azt hiszem a korábban említett kettősség így is érzékelhető. Mi volt a bányászok jelszava? Szerencse fel! Az kell a mai magyarországi egészségügybe való bekerülés esetén is! Praxis!   Gondolkodtam sokat,…..
ne vada 2015.10.28 14:30:36
@asztalosani: Nem írhatom azt, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna", ugyanis soha nem voltál bölcs. :D
A "Szerencse fel!" a bányászok JELMONDATA.
A "Jó szerencsét!" pedig a KÖSZÖNÉSÜK.
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
ne vada 2015.09.28 13:14:57
@penna: Volt szerencsém hozzá "majdnem civilben", egy sokszereplős jelenet fotózásán. Én lettem volna ott a huszadrangú senki, ő meg A Híres Énekesnő, ám kiderült, hogy tizenvalahány ember sminkelésére van összesen egy sminkesünk. Gabi azonnal ráterített valami köpenyt a szép ruhájára (amiben fotózták később), és elkezdte sminkelni a többieket. Többek között engem, a huszadrangú senkit. Akkor ő nem A Híres Énekesnő volt, hanem Tóth Gabriella, aki éppen akkor vizsgázott sikeresen egy sminkestanfolyamon. Civilben tök kedves, tök egyszerű lány.
Az életrajzi ihletésű filmek fontos sarokköve a főszereplő kiválasztása. Tökéletesen csak akkor láttatható a film alanya, ha megformálója kellőképpen hasonlít is rá. Az alábbiakban erre láthatunk néhány remek példát, amikor sikerült megtalálni a megfelelő színészt a figura megformálására. Eddie…..
Elképesztő, mennyibe kerül manapság egy fürdőbelépő - a Gellértbe például még Erzsébet kártyával is 3 500 forint, anélkül pedig közel 5 rugó bejutni; Hévízen pedig 3…..
Minden alacsony ember valójában egy kicsi Napóleon? Gyakran mondják a kis termetű emberekre, hogy faragatlanok, törtetők és agresszívak. De vajon van-e ennek a tudományos magyarázata? És ha igen, csak a férfiakra érévényes, vagy a nőkre is? Alfred Adler osztrák pszichológus…..
Ha bárkinek kétsége lett volna, a legtöbb időt nagyjából álmodozással és vízköpködéssel töltjük, no meg azzal, hogy bátorságot gyűjtsünk ahhoz, hogy elzárjuk a vizet, és kilépjünk a hideg zord világba. A legkevesebb erőt és energiát a zuhanyzás valódi céljára, az…..
A környék átlagárának közel négyszereséért lehet valaki tulajdonosa egy Vörösmarty téri lakásnak. A 42 négyzetméteres kétségtelenül exkluzív helyen és helyszínen, egy igazi palotában, található lakás ára 72 millió forint. Hát, leesett az állunk. Ráadásul ebben a…..
ne vada 2015.06.03 16:56:25
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
Üdvözlöm önöket!   Valaki kèmprogramot tett a sony xperia T2 ultra telefonomra tudtom nélkül.   Nos a gyanú a közelemben terelődött egy személyre ez kiderült onnan hogy a munkatàrsam idézgetett a leveleimből és a levelező program beállításaiból és chat…..
Amikor ismerőseink történeteit halljuk, miszerint már egy éve keresnek állást, és még mindig nincs semmi a láthatáron, hajlamosak vagyunk átértékelni a saját helyzetünket, és elhatározni, hogy inkább eltűrjük a basáskodó főnök és a tudálékos kollégák társaságát,…..
Imádom a rakott krumplit; ennél finomabb, kiadósabb és nem utolsó sorban OLCSÓBB ételt nem nagyon ismerek. Habár a hagyományos receptet is szívesen készítem - akár ebédre, akár vacsorára -, néha kísérletezem is Spurman nagy örömére. Az alábbi recept is egy ilyen…..
Hallhattunk már minden érvet és ellenérvet a különböző fehérnemű és egyéb márkák hirdetéseivel kapcsolatban, az ellenzők leggyakoribb vádja, hogy ezek a cégek olyan testideált közvetítenek a nők (és nem mellesleg: a férfiak) felé, melynek nem sok alapja van. Nyilván…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Az én helyzetem elég szomorú, mert…..
Kedves Despota!   A minap olvastam itt egy 2009-ből származó történetet, amit az elmesélője négy évvel később osztott meg a közzel.   Ez bátorított arra, hogy megírjam az én történetem, amely ugyan immár hat évvel ezelőtti – szintén 2009-ből –, de unom már, hogy a…..
A Petőfi-dagerrotípia az egyetlen fennmaradt fotográfia Petőfi Sándorról. A kép készítőjének személyét illetően nincs egyetértés, Strelisky Lipót fotóművész az egyik, akinek tulajdonítják, de a legvalószínűbbnek azt tartják, hogy a költő portréját Egressy Gábor…..
ne vada 2015.03.15 23:00:44
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
ne vada 2015.03.04 18:30:11
@manyuska: Nem abszurdum. Ennyi esze van, ennyire képes "gondolkodni". És ez le bírt érettségizni - anyám, borogass... Fingja sincs a valódi életről.